stadsfesten FREDAG

Dagen började med stress. oblandad, med stark eftersmak och sura uppstötningar. Körde runt hela stan och kom slutligen till forre. Härlig kväll! alla var lagom fulla och lagom kära. Kom till stan i tid till E-type, men det tog slint där vid tolv, jag svämmade över och snorade och grät på en ganska stor skara människor. Speciellt på Niclas, jag fick ur mig allt jag kände men det spelade egentligen ingen roll. För han bryr sig inte längre. Så jävla enkelt är det. Har aldrig i mitt liv gråtit som jag gjorde då. jag grät och jag grät och jag grät och jag grät!!!! fyfan alltså. Sen hittade jag igen forre och jens. Jag och j for till emil och myste i soffan, vet inte hur länge vi låg där men ungefär vid 6 så fick jag cykelskjuts hem och han sa att han var kär i mig. Det var fint, men jag vet inte med hur många nypor salt jag ska ta det. Vi ser väl. jättefint väder och jag mådde illa. Glömde mobilen dessutom
Jag tycker om Jens.
men fyfan så sjukt allt känns.

skadad

Just idag är Elinda så jävla irriterande. Är riktigt glad att jag slipper umgås med henne under kvällen!!!!!! TUSEN TACK, verkligen.
Har ont i hela kroppen, tog några alvedon nyss men dom är så värdelösa att man borde få betalt för att ta dom. Kom hem vid 6 eller 7 idag. var på bio osv. men jag orkar inte ta det nu.
Jag är så jävla less!!! så sjukt jävla less på att känna såhär. Jag trodde det skulle sluta, att man skulle kunna ersätta det på något vis men det går inte!!!! Jag vet inte, det kommer troligen att avta mer om mer med tiden, jag är bara så dum som trott att det bara skulle säga poff. Just nu känns det som att inget spelar någon roll
är riktigt opeppad
ska stanna hemma och sova ikväll

image50
elindas kille.

HAT

image49
MAT, kolla så kort håret var. Nu ser jag ut osm Rapunzel, det är faktiskt rikrigt fint.

Sitter hemma just nu och har någon sorts rast. Ska till Gunnar och Gertrud klockan halv 11 och dela ut lunch sen slutar jag för dagen. Känner mig så trött och slut att jag var tvungen att sluta några timmar tidigare. Tänkte ta igen det på helg eller kvällstid så jag tjärnar ännu lite till. Är sur just nu. Tänker inte berätta varför, för jag har börjat bli en ganska paranoid människa. Om jag ska ge någon sorts ledtråd så säger jag cirkus. Sara fattar i alla fall. Men jag har som inget riktigt behov av att någon ska förstå vad jag sitter och skriver om. Ikväll ska jag på bio. Jag och Jens ska se Hostel 2 och jag ska ha med mig en hink som jag kan spy i. Nemen jag tror att den är ganska bra, för Sara ringde helt lycklig efter hon sett den och sa att det nästan var en pirates upplevelse. Har en FET finne på hakan. Den är liksom självlysande och faktiskt väldigt faschinerande. Brukar klämma på den allt vad jag kan för att se om det kommer ut någon klegg, men jag har misslyckats varje gång. och efter varje mosning så gör det ännu lite ondare.
Det finns en kille som jobbar med jordgubbar på ica. Jag har aldrig sett honom förrän för någon vecka sedan då han börjat jobba där. Men varje gång jag går förbi så hälsar han som att vi var barnsdomsvänner. Jag blir ganska förvirrad av detta, antingen så har jag träffat honom någonstans och totalt glömt bort det, eller så är han bara överdrivet och ganska sjukt social. Elinda säger att det är det sistnämnda men jag har svårt att tro att folk beter sig så. Och varje gång han gör sådär så får jag en finssattack. Jag vet inte varför men jag håller bara på att skratta ihjäl mig. Kanske för att det känns så konstigt.
Gruvar mig för att cykla ut i regnet. Vill sova en stund sen. Men jag måste äta lunch, springa, duscha, se på tv,  träffa turken och fara till solbacken, äta middag, sminka mig, klä mig, se lite mer tv och gå på bio sen sova i 17 timmar, det var riktigt längesedan jag fick sova ut ordentligt. Blir bara riktigt deppad av vädret. Om det ser ut såhär imorgon och på Lördag kommer slå någon. 
Köpte förresten världens gulligaste grej igår. 

bAjS

Jag är så jävla förbannad. Har ingen aning om hur jag lyckats få för mig att mamma kan färga hår, men den tanken fanns i mitt huvud, helt jävla oförklarligt. Nu sitter jag här och väntar på att få skölja ur blekningen och se då halva mitt hår är knallvitt och troligen några kala fläckar här och där. På toppen av allt dethär vet jag att om ca 10 minuter kommer ilskan ha lagt sig och sammvetet kommer smygande tillbaka. Sen kommer jag må dåligt för mitt vredesutbrott hela kvällen. Dessutom kliar det...

Igår sprang jag en bit i regnet och sedan bar det av till Sara. Det var jättemysigt faktiskt, drack te, åt mackor och pratade om våra framtida jobb i Norge, yey. Sen hade jag tänkt hinna med lite HP och ringa Jens men jag somnade direkt jag la huvudet på kudden. Jobbet idag gick som på räls, jag börjar få in dethär.

Uppdatering...
mitt hår blev ganska snyggt...............
mamma ska få en kram då hon kommer från ica.....................

blau a jonni pappi

Someday I'll wish upon a star,
Wake up where the clouds are far behind me
Where trouble melts like lemon drops
High above the chimney top
that's where you'll find me

Sitter och spelar the sims igen. åt en till påse halstabbletter
ska snart till stan och köpa kinesmat och hårfärg
kanske mer halstabletter.. we´ll see about that
regnet åt nästan upp mg idag
vi ses, kyss


aska

Har spelat the sims ända sedan jag kom hem där vid 3, satt i solen ett tag också men jag belv snöblind. Jag gjorde en familj-  Depp, som bestod av mig och Johnny. Vi var skitlyckliga och allt sånt men en eftermiddag då han skulle laga middag så tog spisen eld och vi brann inne. Allt gick skitsnabbt. Nu har jag inte så stor lus att spela längre. Jag försökte dämpa sorgen med att göra en Johnny2och Jonna2 men då visade det sig att dom hade för lite pengar för att flytta in i mitt sjuktlyxiga hus. roligt. Nu ligger bara jag och Johnny där, i våra unor och är aska. som sagt,  jag har ingen lust att spela mer.
Har ätit upp ett helt paket fishermans friend apple&cinnamon. och alla som är pålästa vet ju vad det betyder. Ska se en film nu klockan 9, men tror jag ska ut och springa först. tack och hej.

söndag, men egentligen lördag

En snygg midsommar!! Riktigt händelserik och skadorna var många,haha. Jobbade som sagt hela dagen, ganska härlig dag! Allan bjöd på kakor och solen sken som den aldrig skinit förr. Sedan for ajg hem och där väntade tårta och farmor. Det blev en snabbdusch, lockning av hår, tårtätande och sminkning, sen var jag ready to go. Kom till Elinda sist av alla, men jag fick mat så det var ju luuuugnt. PARTY, party och det var ju ganska trevligt. Några töntiga killar invaderade gården där ett tag men dom blev bortjagade av elins storebror och hans (fräscha)ungar. Elinda föll till golvet där vid 23 och kom aldrig upp, Jocke kom dit så det var lugnt. Jag och Elin forstatte mot Alhem, men blev avbrutna på vägen av ett par knarkare i slagsmål, vi ringde polisen och blev lite smått förhörda om situationen. Dagens goda gärning! Alhem var inget annat än en besvikelse, så jag och Elin fixade det där med lite vin. Plockade 7 sorters blommor och cyklade till Jens där vid två skulle jag tro. Myste och sånt sen sov ajg som en stock.

image46

Idag var jag med Rebban och åt skrov på frasses, sjukt jävla skönt i solen. Det spelade ingen roll att vi såg ut som uteliggare där på parkeringen. Jens och Emil kom och hälsade på ett tag, sedan somnade jag på älvsbacka.
Kom nyss hem och ska kankse till sara och bada, har inte bestämt mig än. SENSÅ är det eurotrip, det är ju ganska sweet. Jobb imorgon, men det är det fan värt :) jag gillar läget. nu ska jorun spela the sims, KYSS
jag hatar alla som ska festa idag. dö äckel.

dan före dopparedan

And I'm talking to myself at night
Because I can't forget
Back and forth through my mind
Behind a cigarette
And the message coming from my eyes
Says leave it alone

image45

En normal dag på jobbet, förutom att jag höll på att svimma några gånger. Sedan fixade jag allt och köpte kläder morgondagen till ära. Min mage är sprängfärdig. Allt började hos Vanja (en vårdtagare). Till lunch hade jag gjort en trevlig liten sallad och kände mig så himla vacker. Tiden flöt på ganska bra och efter en tvåtimmars promenad blev vi bjudna på kaffe och kakor. Det var då det sprack. Jag tänkte att en lite kaka inte skulle spela någon roll, den var ju inte enns stor. Men efter den kakan förlorade jag kontrollen, jag blev ett kakmonster helt enkelt. Det slutade inte då jag kom hem heller. Nu sitter jag här och känner mig misslyckad. Fick just ner en halv gräddtårta. 
ska se tv nu, och pröva min midsommar outfit en gång till. tack och hej.
och SKÅL och välkommen ifall jag inte hinner skriva imorgon.

Bonjour

image43

Hej välden. Är universums
rastlösaste människa. Ännu
en bra dag på jobbet, jag börjar 
verkligen trivas! Det enda jag ogillar
är att måsta vara så social hela tiden
och att ibland kan det finnas jättelite att
göra och då måste man sitta vid apbegret,
läsa 7 år gamla tidningar eller lådsas sova. 
senså fixade jag ledigt på FestivalFredagen och
ska istället jobba nu på Söndag med monsterlön,
om man jämför med den nuvarande timlönen. Är inte
så trött som jag skulle ha gissat, men det kommer nog
senare, då jag minst anar det. Yes. Anledningen till det anta
-gandet är att jag inte sovit inatt, cyklade bara hem och åt frulle
med mamma vid 5 eller 6 och begav mig till jobbet i väntan på nya
uppdrag. Jag dreglade på Jens kudde, märkte att det blivit en liten pöl
av spott. Hur som helst var det ganska mysigt, inte bara att dregla utan att
vara där överhuvudtaget. Idag ska jag vara med Sara tror jag, det är i alla fall
sagt så. Måste ta mig tid att sova också, annars vet jag inte hur dethär kommer
att sluta. Jag blir så jävla less på mamma förresten, och pappa med för den delen.

Tack och Hej

987

Jag tror vi funkar likadant
förutom att du är falsk och jag är äckligt blåögd


 

Snygg jobbardag. Larverna i träden har börjat växa sig fluffiga och vita. På fredag är det midsommar och jag kommer vara slutkörd och gått in i väggen så många gånger att jag har 28 bulor i pannan. Men thats life. Gick som i en dimma av dagdrömmar idag, ganska konstiga också. Jag funderade bland annat på varför man bara blir mindre och mindre ju äldre man blir, man sjunker liksom ihop. Och om man nu skulle kunna leva förevigt så skulle man ju bli pytteliten och se ut som ett (vitt/rosa)russin tillslut. Roligt att leva förevigt och se ut så. Men jag vet inte, det kanske skulle vara fint. Ungefär så tänkte jag hela dagen.
Just nu är jag rätt så rastlös.


COLLAGE







 ÄT OSS :-)

Seven nation army och Chardonnay

http://www.youtube.com/watch?v=buIkPVqys1U 


Min mage låter som en symfoniorkester. Niclas for just, vi åt nudlar. Ska äta glass med jordgubbar nu och tjata på mamma om att jag ska få fara till turkiet en vecka.

Igår åt vi skitgod mat hos Rebban kyckling, ris, sås och champinjoner. Allt var jättemysigt och musiken var toppen. Sedan for vi till garaget och bjöd in några luleåbor, efter der bar det av till Omids 18års fest. Satt i trappen jävligt länge och försökte få tag på Jens, till slut gick det och jag det enda jag minns av samtalet är att jag nog skämde ut mig lite. Blev inbjuden till Ludwig på Midsommar! samma som förra året och vi måste ju nästan fara dit, baraför att. Han försökte strula med mig som vanligt. Det var ganska jobbigt. Sedan satte jag mig i trapphuset igen, vet verkligen inte hur länge jag satt där, men det känndes som 17 månader. Det var mest för att jag hade låst ihop min cykel med Elindas och jag ville vara taskig och hålla henne kvar. Efter ett tag hittade dom mig och vi for till Max och Jocke bjöd på pommes, smältost och en halv hamburgare. Satt bara och stirrade ut i luften och drack upp vinet. Vet inte riktigt hur jag tänkte, men jag ringde i alla fall Niclas. Satt först och pratade och skrek åt honom vid pingsstkyrkan, och han skrek åt mig och egentligen var det rätt så pinsamt. Hans kompisar kom dit och jag var ganska otrevlig. Men han stannade och det slutade som vanligt. Fast det var riktigt skönt. Två gånger.
Fyfan för mig.

Här är en liten lista som jag skrivit, bara lite små faktasaker som jag kanske borde tänka på:
Jag tycker om Jens
Jag tycker om Niclas
Jens är världens snällaste
Niclas är världens snällaste ibland, annars är han taskig
Jens är en fin kille
Niclas är oftast inte en fin kille
Jens har aldrig sårat mig
Niclas har sårat mig en miljon gånger
Jag litar på Jens
Jag litar inte på Niclas
Det pirrar lite i magen då jag är med Jens
Det pirrar mycket i magen då jag är med Niclas
Jag trivs med Jens
Jag trivs med Niclas
Jag känner inte Jens så bra
Jag känner Niclas ganska väl
Jag kan skratta med Jens
Jag kan skratta med Niclas
Med Jens kan jag se någontig ganska stabilt
Med niclas vet jag att det aldrig kommer kunna bli stabilt
Jag har inga minnen med Jens
Jag har massa minnen men Niclas
Om Jens varit hemma igår hade jag varit med honom
Om Jens varit hemma igår hade jag inte ringt Niclas
Jag skämms inte över Jens
Jag skämms över Niclas
Jag har kontroll över mig själv då jag är med Jens
Jag litar inte på mig själv när jag är med Niclas
Jag kan prata med Jens ganska länge om seriösa saker
Jag kan inte prata med Niclas speciellt länge om seriösa saker
Jag är glad när jag är med Jens
Jag är världens lyckligaste då jag är med Niclas
Jens skulle nog inte göra mig ledsen
Niclas skulle inte tveka
Jag är inte kär i Jens
Jag vet inte om jag är kär i Niclas

Imorgon börjar jag jobba. Ska fara på ica idag och köpa färdigmat. Det blir att jobba på midsommar men jag får en ganska bra lön då iaf! sen blir det fest och alla kan kyssa mig.
Jag vet verkligen inte hur jag ska få ihop dethär.

yes

Hade planerat en lugn kväll igår. Skulle se Skruva den som Beckham,  läsa några sidor HP med en kopp té och sedan sova där vid tolv. Det slutade med att jag somnade klockan 5 helt skräckslagen. Efter Beckhamfilmen så ringde Jessica ett antal gånger och var ganska söt och full, hade velat spela in henne så hon fick höra senare idag. Jens ringde en gång också och jag misstänker att han var på samma nivå som Jessica när det gällde drickandet. Dom var väldigt söta båda två i alla fall! Efter telefonpratandet så började det en film på 4an som jag alltid velat se men inte fattat vad den handlat om eller så.
My little eye. Som förövrigt är världens äckligaste och meningslösaste film, en blandning mellan Hostel och Big brother. Sjukt vidrig. Det var knappt att jag vågade borsta tänderna efter det. Sedan då jag lagt mig för att sova så öppnade jag ögonen var femte sekund för att försäkra mig om att det inte stod någon med en yxa eller plastpåse för att mörda mig. Tillslut somnade jag av ren ilska. Belv så jävla arg och tänkte att det inte spelade någon roll om det var någon som tänkte mörda mig, bara jag fick sova lite först.

Elinda väckte mig vid 12. Nu sitter jag här nyduschad och är rikrigt sugen på att se Notting Hill. yey


spya

Jag mår inte bra någonstans och orkar inte bry mig om någonting.
Följde pappa till ica och gjorde ett desperat försök att dränka mina sorger i fruktsocker. Det fungerade inte. Känner mig jättetaskig utan att jag egentligen gör något speciellt dumt. Jag sänder bara ut arga vibbar.. haha så töntig jag är. Fick inte sova ut imorrse heller! Min chef eller vad man nu ska kallada det ville att jag skulle komma till hennes kontor så vi kunde prata igenom mina tre arbetsveckor, som förövrigt börjar på måndag. Det gick väldigt bra och jag kommer troligen få jobb som vikarie på hemtjänsten då jag fyllt 18. Sedan for jag till Rebban och umgicks med henne och Andrea några timmar, sen for jag hem och åt grillat.
Nu sitter jag här i alla fall och världen känns dom spya blandat med blod och snor.
Idag är en sån dag då jag tycker riktigt synd om mig själv.

elinda JL säger:

haha vad fult

elinda JL säger:

båda sandra och hanna fyller år i dec

elinda JL säger:

och jag

JONNA säger:

haha tänka sig

elinda JL säger:

hahah riktigt töntigt

elinda JL säger:

men endå mysko

elinda JL säger:

för det är väldigt ovanligt att fylla i december


Kolla så gullig hon är. Det hade jag i alla fall tyckt en vanlig dag.

P.s. Jag tar dig i alla lägen Elin! försök inte enns, TACK OCH HEJ.


Clownfejs lookalike, kolla då Sara

image14

And all I ever learned from love

was how to shoot at someone who outdrew you

Är riktigt arg. Mamma lyckades glömma att köpa mat till mig. Hon, pappa och Jorun fick varsin tacotallrik medans jag fick deras rester. Blev så arg på henne att jag sa att jag skulle fara och knarka ikväll och aldrig komma tillbaka.Var tvungen att säga att tårtan som hon bakat var äcklig också. Men jag tror hon genomskådade det eftersom jag åt upp hela biten, som var rätt så stor. Jag hatar att behöva vara sur. Nu är det inte roligt längre. Men jag kan som inte bara sluta sådär, det ser ju dumt ut.
Var i alla fall på Joruns skolanslutning i landskyrkan! skitfint och lika stämningsfullt som vanligt. Det blir inte riktig sommar före Brännans avslutning. Sedan gick jag och Elinda till ica och kastade glass på varandra, gamlingarna trodde vi var galna, men det var sweet.
Ska till stan nu och köpa saker, allt känns så fint då.


image12
Skolavsluntning 2005
Susan, Gabrielle, Edie, Bree, Lynette
Jag tycker det var lite smålikt. KYss

you begin to wonder why you came

Träffade Elin, skitskoj! och mysigt, såg en sjuk film, sen for jag till Jens=)
Är sanslöst trött. Kom hem vid 5, efter en väldigt fin cykeltur. Blev väckt av Densie vid 10 och kom iväg till stan någon timme efter det. Sedan har jag hunnit STORstäda mitt rum också, pappa blev skitnöjd. Han gillar då jag slänger grejer. Orkar verkligen inte sitta längrenu. Tittar på ett program som ska se seriöst ut men i själva verket driver dom bara med en ganska mullig punkartjej som vill bli skönhetsdrottning. Sånt är så jobbigt att kolla på, då folk skämmer ut sig på tv, men jag fastnar varje gång.

Tuffa tider

Jag känner mig ovanligt datanördig idag. Det går liksom inte att slita sig.
Sitter och lyssnar på liveinspelningar av finfina GT låtar, sommarkänslan finns där! Regnet har börjat komma igång påriktigt därute och mamma kom nyss in genom dörren. Blev dyngsur då jag cyklade hem från körskolan, kände hånskratten från bilarna.
Förresten har jag bytt ut min döende siemenstelefon mot en 3310 liknande tegelsten. Den låg och skräpade i mammas och pappas rum så jag tog den. Den är rätt så söt och funkar fint. Men framförallt så har jag inte laddat den på flera dagar! det du.
ÄNTILIGEN luktar det mat hemma. höjdpunkten på dagen

Peppa på torsdag!!!! kyss
image11

EVEN THE BEST FALL DOWN SOMETIMES

Jag har fastnat igen. Kommer mig inte loss.
Ska ringa Rebecka eller Elinda snart och se när vi ska ge oss av till Ainas. Fast jag vet att jag egentligen borde börja tjäna ihop lite pengar till den där bikiniöverdelen så sitter jag bara här, utan att jag egentligen vill. Om jag inte har sagt det tidigare så kom jag och forre för någon dag sedan fram till meningen med livet, vad som händer då man dör och varför rymden aldrig tar slut. Jävligt sannorlikt också! det förvånade mig lite att ingen kom ner och raderade våra minnen så att vi inte skulle kunna sprida ut våran teori tilll resten av världen. Kollade just på forres blogg förresten, riktigt färgsprakande och välskriven! det är nästan så att jag blev lite avundsjuk. Jag funderar på att tävla med henne i smyg om vems blogg som är bäst (i alla kategorier). Och eftersom hon inte vet om att hon tävlar så kommer jag glänsa. Yeeeees! nu ska jag gå påriktigt.
And I think to myself, WHAT A WONDERFUL WORLD   

image9


Pappa

Pappa har semester nu och mamma jobbar, och jag håller på att sväla ihjäl. Pappa kan inte laga en ordentlig måltid så antingen måste jag fara iväg till stan för att bli mätt eller så kan jag leva på fil och flingor tills middagen. Det är inte så att kylskåpet har något att komma med så att jag skulle kunna laga till något själv heller. Det är som ett svart hål. Vill inte enns öppna kylskåpsdörren för det gör mig ganska deprimerad. Pappa sa att jag kunde skriva en handlingslista eller nått så jag inte svälter ihjäl de närmaste veckorna men jag blev bara sur. Som en liten hämd tog jag pappas kaffe nyss, men jag tror han märkte det och jag tror inte han blev speciellt sur. Det kanske inte enns var hans........................

Idag måste jag på det dära syntestet så jag får lämplighetsintyget så att jag kan få börja köra. Fast egentligen så hade vi ju redan kunnat börja köra, för jag vet att jag har felfri syn.. men pappa ville inte det. Nu ska jag antingen gå till ica eller tjäna pengar. Vi ser, kyss.


HEJ

En fin kväll på ainas igår! fast det blev lite kallt. Sen så bokade jag upp hela veckan, det var ganska cute.

MÅNDAG- Jens
TISDAG - Rebban<3 sen Elin J
ONSDAG - Virre
TORSDAG - Elindas stuga!
FREDAG- PARTY? (i elindas stuga?)
LÖRDAG-PARTY?
SÖNDAG-Sova
Sen på måndag så jobbar jag i 3 veckor framöver. yey

DU ÄCKLAR MIG SÅ JÄVLA MYCKET.
Det har liksom tagit ett tag för mig att riktigt förstå. Men du är så sjukt risig och jag kommer aldrig att kunna se dig på samma sätt igen.

mums

Nu har sommaren börjat visa sig påriktigt! igår var jag ute hela dagen med sara, rikrigt skönt ! och idag var jag ute och solade med elin, brände mig lite men det var fruktansvärt skönt=) igår var förresten skellefteå det varmaste stället i europa!!! roligt. Det var nästan outhärdligt, vi är inte vana vid sådan värme. Jag tror att överdoserna av glass var ganska vanligt. MEN jag klagar inte!
Måste bara säga att jag inte fattar vad det är jag sysslar med, jag har backat alla jävla steg jag någonsin gått och ligger fan på botten nu. Det gickbara så fort! plötsligt stod jag där jag lovat mig själv och alla andra att jag aldrig skulle sätta min fot igen. Som en äcklig ond cirkel, för jag mår ju bara dåligt av att göra såhär.
Fick sommarjobb på Hemtjänsten -prästbordet! samma ställe som förra året och jag klagar faktiskt inte, thea är inte snål med jordgubbarna..
Mina fötter är smutsiga.
Skolavslutning imorgon :) yey
kyss

gullis

kunde nästan inte sova inatt, det rann ur mitt öga och jag vaknade hela tiden av att jag trodde att jag var död.
Just nu sitter jag och äter jordgubbar och väntar på våfflorna, vågar inte gå ut riktigt än för det känns som att jag kommer bränna mig...
vill ha våfflor nu... men man frå inte alltid som man vill
THATS RIGHT PUT YOUR POMPOMS DOWN
är riktigt uttråkad


one step forward and two steps back

Vaknade just, det är så himla skönt att vara ensam hemma på morgonen helt tyst och lugnt=) sitter och dricker te och lyssnart på youtube, jorun har raderat ALLT som inte var hennes och hon kan dö. Nog för att jag inte hade så mycket musik att komma med men.. Filmen var fin i alla fall, jag överväger till och med att ranka den bättre än ettan och det är stort. håller på och tänker efter om jag verkligen vill dricka idag.......... orkar helt ärligt inte, men nu när vi kan vara hos elinda och allt. Senså blir det ju imorgon också. blä, kan alla bara sluta peppa. SOL i varje fall :)
skulle nästan kunna vänja mig vid dethär<3 skulle va skönt att sätta sig i parken efter skolan och dricka lite kaffe! ska fråga sara tror jag.
Nu vill jag förresten veta om jag fått sommarjobb eller inte :( men jag har en svag känsla av att jag kommer bli utan, min vanliga otur. Sitter och läser alex schulmans blogg, för forre har berättat att den tydligen ska vara riktigt rolig. haha det enda jag fastnar för är hur man orkar skriva 35000 inlägg per dag, och ett i badkaret.
ska börja göra mig iordning för skolan nu, får betyg i bildkursen och kankske tillbaka matteproven :)
KYS

RSS 2.0