sista dagen på lovet


Jag är bara så jävla less, som ett skämt alltihopa!
det blir vad man gör det till, jag skyller inte på någon annan än mig själv, för allt har varit så genomskinligt och jag har bara tittat bort. Är inget praktexempel jag heller och jag vet själv att jag kanske inte beter mig som jag borde.
det gäller att släppa taget, hur lätt som helst att bara säga. Men att verkligen göra det klarar jag inte av? Jag har inte gjort det förr, vad är det som säger att jag borde klara det nu. Jag vet att man inte kommer långt med den inställningen men vad ska jag säga egentligen.

konstigt att man håller fast vid saker som bara gör en illa i slutändan, det känns bara bra för stunden. Det enda jag vill är att få ordning på mitt liv, men jag gör bara saker utan att tänka efter, och jag har ingen aning om vad jag ska göra för att komma ur dethär. Det är inte så att jag mår dåligt hela tiden, det är bara så stora kontraster, antingen på topp eller på botten. Inget mellanting.
Jag vill bort härifrån och reda ut alla tanker, få lite distans och kunna se alla fel.

Ge mig bara sommar och allt som hör till, att få komma härifrån skulle vara så jävla skönt. Jag kände det då jag var i Arjeplog/Arvidsjaur en vecka, släppa det mesta av alla tankarna som vimmlar i hjärnan dygnet runt. Jag kan inte koncentrera mig på skolan för huvudet är bara fullt med en massa skit.

nu ska jag skriva svenskan och bli på bättre humör
skratt
låt mig bara vara iaf.
frågan är varför jag behöver bekräftelse av en idiot. SJUKT
tack för mig

men hej världen



HEJ
jag tänkte bara skriva allt jag har på hjärtat. Har packat klart nu, men jag har en svag känsla av att jag glömt något, fast väskan snart kommer att sprängast. Gruvar mig lite inför backen också :( har inte åkt på hur länge som helst blä. Sen får vi de hur det blir på lördag, jag har inte bestämt mig än..........
You could have it all
åt just upp alla vindruvor och nu kommer jag få hur ont i magen som helst :( roligt.
vårat hus håller på att blåsa bort förövrigt.. tror inte det kommer stå kvar när jag kommit tillbaka
och jag blir så less på att jag inte tar mig ur denhär situationen som jag suttit fast i imer än ett år, det går inte framåt, och inte bakåt heller. Bara samma sak hela tiden. har inte ätit godia på 5 dagar nu :$ är skitstolt.
Nu lär det i alla fall inte bli någon dator på ett tag, kommer att ha mycket för mig .
Jag litar inte på dig.
jaja ska se om jag glömt något och svara på smsen, har ungeför 170 ajg måste skicka idag `YEYE
ska skriva lite bättre när jag kommer hem igen , nu känner jag bara stressen. KYSS

RSS 2.0