feveeeeeeeeeeeeer, when you kiss me fever when you hold me tight

Sitter och blir hånad på mcdonalds i irak.. eller edgaware road. Tog mig just hemifrån och ska överföra lite pengar och sen va duktig och gå till banken (enda stället dom har internett på en bit) Känner mig febrig och lite smått avtrubbad.. nu kom det in en sekt som sjunger nått ur koranen antar jag. Sånt är livet här.

Ikväll ska jag SOVA för det går inte för mig längre, gå och köpa ettduvetcover som är påslakan.. hur konstingt namn är inte det??? och vem vet att täcke heter duvet? ingen. hahah om jag glömmer vad det heter då jag är på primark kan jag bara tänkaDU VET vad det heter jonna, du vet.. tyckte det var lite kul. Fortfarande sjuk som ett litet äckel och det är ju mindre kul. Är jag det imorogn så tar jag livet av mig. HEJDå.


ååååååååååååååh

Kom mig just hem till elin så att jag kan använda internet igen.. har suttit på min mobil och knapprat på världens minsta skärm i en evighet nu så det här känns bra!! Men en grej som suger är att jag håller på att bli sjuk.. snorar och mår dåligt och jag vill verkligen inte..snälla kna jag få slippa?? börjar jobba på onsdag och det är ju just my luck att få nån influensa då.

I alla fall så bor jag ju för tillfället i en lägga lite längre bort med några fina tjejer från växö. I Lördags var vi på proud camden och det var det bästa ställetnågonsin!! olle du skulle älska det! bra musik skithärlig lokal och massa kul folk! Trevlig efterfest med några nyazeeländare som bjöd på massa pasta, riktigt kul var det! Funderar på att träffa dom ikväll igen och ta med elin denna gång!

Nuuuu ska jag byta om till nått varmare och gå ut i äckelkylan... vill bara sova men hyran ska betalas. hejdå.

beeeeeebeeeeeebeeeeeeeeeeeebeeebebeeee

camden om en liten stund med några söta växjötjejer, sen röstar jag för en fin efterfest på det!!! (som förra hehe..) idag har jag i alla fall vart sjuk och blivit frisk igen med englands bästa medicin men som tyvärr fick samma effekter som lokalbedövning i munnen, gått vilse påväg tilll winerwonderland och vart på en date tro det eller ej!!

JG, har jag inget uppkpling i den nya läggan jag flyttat till men kommer hälsa på forre ofta så då skypar vi. Sten och eva lena har ni dött eller?? aktivera er på internet.

XOXOGOSSIPJONNA

fredag..

och nu kanske någon undrar varför jag sitter här hemma en kväll som denna, det kan jag tyvärr inte svara på. Forre kan däremot. Universums tråkigaste människa alltså för idag tog hon det priset! Så fråga forre varför denna fredag går till spillo för jag undrar verkligen!

Ja, är sur nu som man kanske kan märka men var verkligen så jävla peppad!!! träffade en snygg arkitekt i onsdags och vi skulle på en superrolig club men NEJ. Det ska vi ikke längre. Vi ska sitta och fila naglarna och kolla på reklam på tvn.

SAKNAR ER där hemma och önskar att ni var här.. godnatt.

lite pix i väntan på domen..






vill dö

är för det första mer bakis än jag någonsin vart förut. Sen om det inte skulle va nog med det så måste en utav jag och elin flytta ut idag, på grund av efterfesten igår. Kul kväll men verkligen inte värt det. Ska gå och hugga av huvet på mig själv nu.

god morgon

men inte så himla god morgon enligt mig.. sov typ en kvart inatt och under den tiden hade jag världens mardröm om rymdvarelser och järvar! Men det är en fin dag idag trots det! Forre drog sig just iväg till jobbetoch jag ska käka frulle, läsa lite i min nya bok och sen gå och ta en kopp te på mitt nya ställe! kommer lägga hela lönen på koppar där kan jag säga redan nu. Vädret i London just nu: Moln, nära till regn och kallt som fan. En ovanligt bra dag!!


ikväll ska jag se ut såhär mina damer och herrar!! klädmässigt neeeej men sinnestämningsmässigt jaaaaaaa. SAKANR JG som varjreviga dag men vi kan skypa sen PUSS PÅ ER

JAVET..

är riktigt usel på att blogga men det kan inte hjälpas! Idag satt jag hela eftermiddagen påvärldens mysigaste ställe bara en tvärgata från oxfordstreet (som är som någon sorts packvagn till auscwitz, helt megaproppat!!!) där inne satt jag i alla fall någon timme och drack 150 koppar te och pratade med världens trevligaste personal. Hade inte alls gjort någon nytta på hela dagen och brydde mig inte så himla mycket om det heller! Planerade öppningen av the snus store, min egna snusaffär eftersom jag inte hade något jobb och bara EN ENDASTE liten prilla kvar nu.. I alla fall så var jag tvungen att gå efter en stund och posta en prelle till olle, frågade om närmsta postkontor och gick en liten väg som jag aldrig gått förut. Gick in i några butiker och i en utav dom fick jag en intervju, sen efetr 30 min har jag heltidsjobb:D grov jävla tur! ödet i ett nötskal!! http://jigsaw-online.com/collections/1000718/womens samma namn som mördaren i saw, jag vet! Men fint ställe och trevlig personal, allt jag velat ha! BRA DAG och IMORGON firar vi på vappi sen ut i vimmlet! PUUUUUUUSSSSS

RSS 2.0