I LOVE YOU


coffee

Sitter och ar lite irriterad pa mig sjalv.. drack upp mitt kaffe alldeles for snabbt och nu vill jag valdigt garna ha mer men jag vet att om jag dricker mer kommer jag 1 bli javligt kissnodig och for mig ar den en javla procedur att ta mig ner till toaletten sa jag gar helst sa fa ganger som mojligt hest av allt skulle jag inte kissa alls men nu har jag ju som inget val.. 2 kommer bli hyper som jag alltid blir av for mycket kaffe 3 kommer ma lite smatt illa. Med andra ord ar det ingen bra ide va fan skulle jag dricka det sa snabbt for?? For det mesta tar det typ 2 timmar for mig, ursch va ackligt kanske ni tanker, da blir det ju kallt sa javla vidrigt. Men NEJ det blir inte vidrigt, man bara sippar lite da och da sipp sipp, en lite klung har en liten klunk dar. Det ar fan vidrigt att hetsigt och glupskt halsa kaffet pa 2 sek fyfan va ackligt och det var det jag gjorde nu.. Skamms nastan har dar jag sitter. Med min bok, den ar sa himla bra!!! Har stracklast i 2 dagar nu. One day heter den om jag ar helt saker pa att det inte ar samma som filmen som gar pa bio nu. Den ser alldeles for tontig ut, min bok ar cool och rolig. Nu red det just forbi en hastpolis, dom springer omkring har ibland! Men for det mesta da jag ser dom sa gar dom i ett langt led i fargordning haha lite knappt men dom har kanske en anledning till det vet inte.

waitrose

Sitter alltid i vagnen da jag och vicky handlar. Igar var det en fin gubben som lyfte i mig, kanner mig som varldens storsta babis men det kan va kul ibland.

sm'a'rta

Forsokte skriva smarta dar, alltsa att det tar ont inte smarta som i smart da.. vet inte om det blev sa bra men i alla fall. Har ont i hela min javla kropp, speciellt armbagarna for jag kryckar mig sa snabbt nu, funderar pa att soka till handikapp OS. Sitter och dricker kaffe och kollar harpers bazar som jag redan last en million ganger, eller laser inte sa mycket i tidningar kollar mest pa bilder oftast star det ingt overdrivet itressant. Anna karenina ar snart slut och ska borja pa les miserables, fan va fet den ar SA tjock mina ogon kommer bloda men vad ska man annars gora da man ar rorelsehindrad. Pa tal om fet sa har jag fatt varldens storsta finne PA min lapp EXAKT dar mitt munsar var for nagon vecka sedan sa javla storande kan den bara lata mig va??? va? ska jag aldrig fa va ifred?? La upp lite bilder igar och helgen var perfekt, kakade massa fois gras, drack massa vin, skumpa, tarta och hade det allmant gott!! Valdigt skont att bli bortskamd da man ar handikappad! lyon ar en san vacker stad, det ar da man fattar hur fult skelleftea ar.. haha klart jag alskar det anda och kommer altid att gora men fan va fult det ar!! saris my love vill verkligen att du foljer med nasta gang och min vickystar!!! Var pa sjukan igar och sog ut massa blod, hahah varldens snyggaste kille i receptionen vilket jag inte va beredd pa for det brukar alltid va ackliga fetton blev sa chockad att jag inte kom ihag vad jag skulle saga och lite sur att jag skulle se ut som en javla lodis men sant ar livet. NU ska jag ringa russel igen och forsoka fa ett rum till min kara syster och adrian sen kaka rester fran varldens basta tacomiddag igar PUSS

PUSS


view

handikappad tjej påväg till duschen...
fransk päronpizzatårta
glad skidtjej
åt 10kg av detta
bye bye

blod

Man tanker kanske inte sa ofta pa att man har det, det finns bara dar inne och rinner omkring.. marks bara da det rinner ut av olika anledningar. Som nu till exempel da jag konstant bloder nasblod pa grund av mina javla blodfortunnanade sprutor.. sen att dom suger ut 70% av det pa grund av olika tester hjalper ju inte heller fan sa javla slut jag ar, kanns lite som att jag ska krakas ocksa. Men annars ar det fint, sitter med paku och en kopp kaffe och lagger in massa grejer i farfetch systemet sen ska jag be nagon kopa blutsaft till mig ocksa som jag kan halsa!! En fin och solig dag i hampan, kallt ute precis som jag vill ha det.

sjukan

i min hjärna:
4 veckor till på kryckor
90% choklad fan vad det ar mättande
ska kolla solsidan nu
och färga håret
och ögonfransarna
om 3 dagar får jag träffa jeremie
om 17 dagar åker jag till portugal
är jättetörstig
har ingen mjölk
vill jättegärna ha mjölk

sunday

Sitter med lucy och dricker kaffe, alskar sondagar, alskar att jobba sondagar till och med! Hur mycket vackrare ar inte varlden med en kopp kaffe i handen?? alskar kaffe mer an nagot annat i varlden tror jag just nu ar det topp 1 det basta jag vet!  Soligt och kyligt ute SA SKONT!!! for nu nar jag kryckar mig fram blir jag sa javla varm svettas som en gris.. nu ar det i och for sig battre da det inte ar sa varmt som for 2 veckor sedan men anda. funderar pa att ga och gora en manikyr pa min lunch men jag vagar inte kolla kotot  efter min shoppingrunda igar.. kopte varldens snyggaste burgundy roda lappstift (och en million andra grejer) som ser ut som att jag kakat endast blabar i en vecka enligt vicky och enligt mig ser det ut som att jag druckit 18 faskor rott, vet inte om det beror pa mitt stora vinbegar just nu men jag alskar det sa himla mycket hade pa mig det hela kvallen igar fast vi hade spa kvall med ansiktsmasker! haha inget jag kan ha med mig till frankrike dock, minns da jag och jerry nyss hade traffats kanske tredje gangen och vi strulade pa fabric med mitt roda lappstift hahhaha sa javla fula vi var efter det, jag gnuggade forjavels pa toan och han markte det inte forrens han kommit hem for jag ville inte saga natt hahaha jattekul sag det ut, men aldrig mer. nuuuu ska jag testa acneklanningen jag lankade till dar nere tack och hej sara kan vi chatta sen??

saturday

var just och hämtade ut jerrys present på snappy snapps, är jävligt nöjd måste jag säga!! mycket trevlig present att få visst då?? haha en kul grej om snappy snaps, george michaell körde in i butiken i hampstead då han var berusad på allt möjligt förra året tror jag?? haha i alla fall sen sparyade någon dit WHAM vid hålet tycker det är jättekul, nu ska jag käka lax och sen dra till sellan där jag ska köpa mac läppstift och id foundation wooohoooo puss och kram

mmmmmmmmmmm

http://shop.acnestudios.com/shop/women/dresses/evans.html


http://shop.acnestudios.com/cypress-con-black.html


fredag

Sitter och kollar igenom style.com beauty section.. just nu kanns det som att om jag ska va handikappad kan jag ju vara en snygg handkappad person, kanns mycket lattare att hantera pa det viset. En jattebra grej var att jag fick pa mig strumpbyxor idag, mitt nya latta supergips som dessutom ar svart ar mycket bra och passar mina fina strumpisar helt perfekt! Jaaa sen vill jag ju forstas vara snygg for att jag ska halsa pa min alskade kille nasta vecka, med eller utan gips.. haha vet inte hur det kommer ga upp for dom manga trapporna till hans nya lagga, han sager att han ska bara mig upp men vi far se hur det gar! Pa mandag blir det en heldag pa sjukan igen da jag ska ta bloprov for att se om medicinen som jag numera injucerar dagligen har nagon effekt, sen traffa min snygga lakare och se hur mitt stackars ben mar. Har bokat bijetterna til farfetch motet i portugal och det kommer bli hur kul som helst, varldens vackraste hotel ska vi bo pa, langtar ihjal mig! En annan grej jag langtar efter ar min fina olle som borde flytta hit snart och saris som jag saknar jattemycket. Puss pa er ju ska jag kaka falafel och massa hummus MUUUUUUUUUUUUUMS!!!

haha

hahahhah elinda sitter och bombar mig med gamla bilder, hur kul som helst!!! denna ar min favvo:


ibland slutar trevliga kvällar såhär



snabb

om ni ser något blixtra förbi kan det mycket väl vara jag, märkte idag att jag är snabbast i världen på kryckor hur snabb som helst!!!! tänkte bara säga det nu ska jag kika på educating essex /blixten

hello


Sitter har bakom kassan och bestaller grejer pa amazon, lite smatt och gott kan man hitta hihi.. over gatan i den mega dyra inredningsaffaren star det varldens ackligaste lampa och stirrar pa mig. Hela sommaren har han gjort det! Ett mycket obehagligt lejon tror jag att det kan vara men ar verkligen inte saker, kan forestalla en jatteful person ocksa. Saken ar den att den ser sa javla obehaglig ut, varje gang jag tittar upp ser jag den sta dar och flina, fy for dig din fula lampa!!! Jaaa annars da, jag ar handikappad och sitter pa en pall med mitt trasiga ben pa en annan pall. Ibland maste jag skutta till och ta betalt i kassan, eller skutta ner och ga pa toa resten fixar jorre som ar min personliga assistent idag. Borjar bli javligt less kan jag beratta, alla som inte har haft gipsat ben NI VET INTE HUR JAVLA JOBBIGT DET AR!!! jag visste inte, jag trodde det skulle va latt som en platt, glida runt med kryckor fa sitta hela tiden pa bussen, alla tycker synd om en OSV OSV men NEJ det ar sa javla forbannat jobbigt jaha jaa nu sitter jag och klagar men jag vill bara var saker pa att alla som laser detta aldrig underskattar det fruktansvart stora besvaret och for att inte tala om smartan med att staka runt pa dom har satans kryckorna!!!! mina armar ar bla, mina hander skakar har muskelvark i armarna och ryggen och jag maste sitta ner i duschen som i detta fallet ar varldens vidrigaste badkar. inte kul, inte kuuuul. Nog klagat for idag, pa mandag ska jag till doktorn och forhoppningsvis inom en manad bli av med den har tunga gipsklumpen som tynger ner mitt stackars ben. Nu ska jag kaka sardiner, puss.

grejer

jag ska göra då mitt ben läkt (bröt det vänstra i fredags)¨
1 poppa en flaska skumpa
2 inte va nykter på en vecka
3 skrika, springa gråta och hoppa av glädje
4 GÅ till tesco och waitrose själv
5 GÅ på stan
6 bränna mina kryckor
7 GÅ till hyde park
8 aldrig mer åka buss
9 ALDRIG MER åka tunnelbana
10 ha på mig byxor
11 raka mitt vänstra ben
12 ha på mig strumpbyxor
13 stå upp och duscha
14 lämna tillbaka rullstolen vi snodde från sjukhuset (eller skriva mitt namn på den och låsa fast den utanför huset ifall den behövs igen)
15 yoga
16 ha på mig två skor och två sockar
17 stå upp och klä mig
18 bli av med alla blåmärken på armarna
19 använda min favvoväska
lätt en million grejer till men det mesta involverar att kunna gå och dricka alkohol. Nu ska vi se film, puss och kram

RSS 2.0