HEJ

HEJ

Sitter och lyssnar på kent låtar, dom passar perfekt till vädret. Har börjat packa nu men jag måste vänta ett bra tag med att lägga ner allt för 99 procent av kläderna är i tvättmaskinen. Sen ska jens komma, men jag tippar på att det blir kring 4. Funderar på att springa en liten joggingtur, sen fixa de tvättade kläderna och se morden i midsummer. Det lät ganska mysigt i mina öron.
 
Jag flyttade hemifrån i söndags förresten. Det blev så tryckt stäming att jag pressades ut genom dörren. Jag fattar inte hur mamma kan tänka som hon gör, det är så jävla ologiskt att man blir snurrig i huvudet. I alla fall så var mitt första offer Denise, sov och åt där. Sen for jag iväg till stan för att följa forre och elinda då dom bokade den där resan till turkiet......... Jag och Malin kom på att vi skulle fara tíll stockholm och shoppa för att inte mitt hjärta skulle krossas helt och hållet. Kvällen spenderade jag med Jens emil och andrea. Vi klippte emils hår. Det var roligt då man väl kom in i det. Det gick inte att sluta! så tillslut blev det enda rätta att snagga av honom allt håret. Efter några timmar sussade vi sött och myste. Jens sa tre fina ord. Det har aldrig pirrat så mycket i min mage av lycka som då.

Den här dagen har gått snabbt. Steg upp vid 10 och for iväg mot stan för att fixa alla grejer inför morgondagens resa. Det hela gíck som på räls, var hemma efter kanske en timme. Det var då allt började. Hade liksom tagit förgivet att boendet redan var klart, bara ett samtal bort. Men varenda vandrarhem var uppbokat! Det blev en stormvind av 08 nummer och alla var så dryga och äckliga och stressade att jag blev helt deprimerad, sen så blev jag skitstressad i magen. Sådär man får ibland så att man inte kan slappna av och så hjärtat bankar 400 slag i minuten. Tillslut hittade jag i alla fall ett ganska mysigt ställe på en grön ö inte allt för långt från centrum. Det funkar. Ska se little britain med pappa nu, sen allsång och sen midsummer. 
Efter det kommer jag somna av utmattning, kyss.

PDOL

FREDAG - - -
Malin och jag var riktigt spontana och tog bussen direkt efter candys stängning. Träffade några skithärliga tjejer på bussen och satt och babblade hela resan. Sedan gick vi och fixade dricka sprang runt på stadscampingen och hade inte så himla kul egentligen.
LÖRDAG - - -
Stannade över natten hos en snäll tjej som hette camilla. Vi trängdes i sängen men det funkade faktiskt! Där vid 12 vaknade alla till och vi begav oss mot coop för att handla frulle yoghurtochbananerjuice. Det var riktitg sweet. Sen drog vi iväg till området för att kolla i stånden och fylla magarna igen. Det blev subway, mest för att jag aldrig ätit där och för att jag inte ville pressa i mig någon fettdrypande med tanke på vad jag stoppat i mig dagen före. Really good. Förfestade med frånvarande alkohol och skitfint sällskap, drog iväg till campingen, fixade drickan och hade riktigt roligt!!! Allsången toppade min lista, Nils var underbar och jag var så härligt lagom full!! När klockan började närma sig 11 eller nått så gick vi mot centrum. Jag charmade till mig ett armband och sprang runt på området all alone och sjukt lycklig! SKummade i skummet och trängde mig fram till en ganska trång plats rätt långt fram då millencilon skulle spela! Där träffade jag en fin kille som hette Peter, han hjälpte mig ut just innan jag blev söndertrampad av alla biffar. Vi gick runt och småpratade, satte oss i ett öltält, åkte karusell och hade allmänt trevligt. Vid 3 eller när det nu var så fick jag och denne hämtning och sussade sött hos cammi.
Jävligt rolig helg!! 10poäng

Min gratis lista, allt jag fått gratis alltså:
vin av numera hatade Jocke äckelsärbarnet 55.- han kommer inte få ett jävla öre av mig ska jag säga
cider av en skitsnäll och trevlig Peter 60.-
ros med glitter av Peter 60.-
karusell avPETER30.-
inträde lördag av en sweet vakt 380.-
boende i centralt liggande lägenhet hos Cammillllaaa
wook av en snäll anna 50.-
inträde campingen 2dagar av en ganska blåst men sweet tant 80.-
halsband av en turk som sålde glitter 30.-


Jag känner att det vart värt det. Nu har jag tjänat in min missade håkke konsert förra året!
Tack för det
ska jag se om det kankse har lagats lite mat till min kurriga mage, ikväll ska jag vara med denise adam och jens, jag hoppas vi ska äta glass.

109876543210

image63
det blöder i min mun
mandarin grejset nivet, det har blivit blåsor
gör halvont med jag kan faktiskt leva med det
det är inte så att man tänker på det hela tiden
som med vattkoppor eller magsjuka
det är mer som ett litet skrapsår som man bara tänker på då man rör sig
inte något speciellt egentligen
det är bara det att jag är så sinnessjukt rastlös
ska snart dra mig iväg mot stämningsgården/degerbyn
men jag har inte hittat motivationen än
och inte jackan som jag planerat att ha på mig heller för den delen
måste boka biljetter till harryPockså
tack och hej

cfd

17.00
Hej igen
funderar på att kankse spela the sims? är jätteuttråkad verkligen jättemycket. Kaffet har börjat speeda mig och sockret i galssen och fettet i pommesen (som karro var vänlig att bjuda på). Ska kankse fara ut och springa eller nått, så att jag inte känner mig som en lat bajskorv. Har egentligen inget att komma med just nu, sitter och skriver för att fördriva tid. Det kommer inte vara roligt att läsa och det är inte ett dugg roligt att skriva, så egentligen är det rätt så meninslöst.
Igår grät jag förresten. pappa levde rövare och ville stänga av datorn just då jag fixade världens viktigaste sak. Men i alla fall så bråkade vi tills jag märkte att det sved jättemycket bakom ögonen och det började spruta tårar. Låg och tyckte synd om mig själv ganska länge. Det är ganska skönt ibland. Och egentligen har jag en ganska stor anledning att tycka synd om mig själv.
Jamenar att få veta att den personen man tyckt om mest av alla i världen i kanske ett och ett halvt år gått bakom ryggen på en totalt och legat med halva fjortiseliten i skellefteå medans man själv gått och försvarat honom och dessutom att alla jävla människor vetat om det. Inte för att jag bryr mig om vad alla apbergettöntfjortisar tycker om mig men ändå, det är sjukt irriterande. Man känner sig allt annat än glad kan jag berätta. Jag känner mig så blåst, blåögd, och dum i hela jävla skallen. Även om han betyder lika mycket för mig som en död makrill i nuläget så tar det jävligt ont. Jag kommer alltid ha kvar det där. Jag kommer alltid att vara lite mer paranoid än alla andra, ha svårare att släppa in någon på riktigt och att lita på någon fullt ut. JAJA, behöver inte tänka på det mer än nödvändigt, vill bara inte förtränga det och måsta må dåligt över det senare.

19.15 ska iväg till elin ikväll förresten! vi ska se film. 10 orsaker att hata dig^ haha det var lite roligt, men det kanske bara är jag.som.tycker.det. Just nu är jag riktigt tragisk, sitter och lyssnar på air supply-all out of love. Det är nästan så att jag försöker göra mig själv deppig. Tvinga fram det.
det var allt!!
KYSSAR

pop

Hade så himla svårt att sova igår. Det måste vara något fel på mig, för jag blir så sjukt mörkrädd att jag inte enns vågar stänga ögonen. Oftast slutar det med att jag blir så jävla förbannad att jag skiter i om kattbarnet i the grudge eller den böjda tjejen i the ring kommer och tar mig.
Elinda väckte mig vid 11 och sa att vädret var strålande, så vi begav oss till boviken!! allt var frid och fröjd men där vid 4 började det åska och spöregna. kom ganska nyss hem, och ska duschahahahaha. Sen ser vi väl vad det blir ikväll. FÖRresten!!! har jag fått min lön 6000 kronor. jag har aldrig haft så mycket pengar!!!! KYSSAR

stigs

Igår var en fin dag! Var på stan och hittade tre skitsnygga tröjor till Jens, han var fräsch. Sen for vi till farmor och proppade i oss mat, godis, glass och pratade en massa minnen, det var sweet. Min jävla skitmobil dog som vanligt och jag orkade inte enns bry mig. Det slutar liksom ta ont efter ett tag, man blir härdad. Hade egentligen tänkt städa i mitt rum som såg ut som ett krigsfält men det slutade med att jag låg och läste mina gamla dagböcker, hann bara med den från 04 men det var skitroligt! Jag var sjukt söt.

Nu ska jag fara till stigs och fira 1½ års dagen med Denise! Sen ska jagtill malin och se film :) jag saknar inte enns solen just nu. KYSSAR


Trästocksfestivalen

image54
TORSDAGEN spenderade jag i östanbeck med mina kära kusiner, sen träffade jag jens en snabbis. Efter det tog jag världens skönaste promenad till sara med min supersöta mp3. den är så jävla gullig.

FREDAGEN var hur skoj som helts! fast jag var nykter och nästa sjuk så var det bättre än vanligt!! sprang runt som en galning och hittade så himla fina kompisar. Fick autografer på magen och skrev några jagmed ! LOVE!! sen dansade jag och petra som galningar och jag var bara allmänt happy. Efter allt det där så sov jag hos jeens och det var ganska härligt! den enda jag kan klaga på är att jag fick veta en ganska vidrig sak! orkar inte skriva allt nu men nyckelorden är nyårsafton och jävla idiot.

LÖRDAGEN var ganska skoj! men det gick riktigt trögt för mig med vinet! frös ganska mycket! då jag var påväg hem fick jag ett RIKTIGT oväntat sms! haha men det var skitgulligt!!

Angående pdol så blir det nog bara lördagen för mig! det tror jag räcker med tanke på förra året
ska byta kläder nu, och ta två alvedon. tack och hej


Jag vill känna pulsen från stan igen

Satt och funderade igår, på saker som jag egentligen aldrig tänkt på. Jobbiga grejer som man måste tänka på då och då. Pratade med Jessica och såg på världens äckligaste program om psykiskt störda människor som hade leksaksdockor istället för tjejer. Blev skiträdd efter det, kunde nästan inte sova.
Nu ska jag se pirates med hanna och tuva :)

coolpix p3

Låter fortfarande som en pubertetsprutande kille. Jag skäms varje gång jag öppnar munnen.
Idag har jag sovit och myst med Jens, ätit hawaii med pappa i solskenet och nu hade jag tänkt se en film med marilyn monroe, sen nån töntig kommedi. Gårdagen blev inte alls som jag hade tänkt mig, Malin blev på tok för full och var tvungen att fara hem i en taxi kring 23. Sen har jag som inte så mycket mer att säga. Höjdpunkten var nog att sitta inlåst i saras kök och käka mackor med jessica, sen att träffa olle också- den lilla solstrålen. Men som sagt, det dög helt enkelt, inte mer. Ville egentligen träffa hanna och tuva ikväll, det skulle vara jättemysigt att fara dit och bada, men nu har dom några cpskadade småländska gäster där.
ska äta något med socker i nu.
kanske rent utav ett gals oboy, jag gillar effekten
kyss.


aussi

Min hals känns söndertrasad, som att man tagit en gaffel och dragit efter strupen. Sen så låter jag inte klok heller, man skulle kunna tro att jag var en 13årig kille. Nu överdoserar jag halstabletter av en annan anledning, men resultatet blir ju detsamma.
YES
men vet ni vad. jag tänker då ha riktigt roligt ikväll ändå
trots eviga toalettbesök och blodig hals
nu ska jag duscha och sedan bege mig härifrån
adjö

I want to play a game. The rules are simple

Hej världen.
Jag vet att det är ett antal dagar sedan det skrevs någonting här, och jag vet att det är just då jag inte har tid att skriva som jag egentligen borde göra det. För det är då det händer som mest intressanta saker. Jag tar en sammanfattning i viktighetsordning här nedanför:

Jag och Jens är ihop, 070707 om man ska vara exakt!
Jag har fått till det, med Jens.
Jag och malin har varit som speedade durecellkaniner dygnet runt pga hennes espressomaskin
Jag har varit i malins stuga som man också kan kalla himelen på jorden
Jag har sett alla tre saw filmerna, sjukt jävla äckligt
Jag har festat i min pappas regnrock, ganska mysigt men rätt så risigt
Jag har träffat Hanna och Tuva och umgåtts i östanbeck, åt pizza och lånade pirates filmen
Jag har badat i havet, utan att få hjärtstillestånd
Jag har gjort ett IQ test och är tydligen smartare än 95% av befolkningen
Jag har stadat mitt rum och bäddat
Jag har omedvetet dissat Elinda varje dag i veckan...
Jag och sara har sett kalle och chokladfabriken, dessutom gått en promenad med Dollyboy
Vi har också ätit på wook and roll, kyckling med caschewnötter
Jag har börjat svära ganska ofta, inte för att vara cool utan mer för att mamma inte gillar det och för attdet uttrycker ganska bra hur jag känner mig. Jag måste liksom förstärka meningarna.
Jag har börjat bli förkyld
Jorun har konfirmerat sig
Jorun har fått en digitalkamera
Jorun har fåttt massa pengar
Jag har slutat jobba

Just nu ska jag dricka kaffe och äta bullar med pappa, vi har gjort ett försök att storstäda idag. Men jag blir alltid så förbannad, för jorun är så lat, mamma städar egentligen inte! hon stökar bara till ännu mer och pappa gör 10 saker samtidigt så inget blir ordentligt gjort. Det är bara jag som kan. Sen ska jag fara iväg till Malin, min lilla chokladpralin och sedan får vi se om det sover nån fräsch kille med fluffigt hår hos mig. yey
KYSS

jag hatar dethär

man kan inte vara glad en sekund utan att man ska må så jävla dåligt efteråt
som en äcklig jävla bakfylla.
Lyssnar på gt och spränger högtalarna 
så jag inte ska kunna höra vad jag tänker
det är tuffa tider
för endel
har ätit för mycket bröd, pappa hade köpt världens godaste bröd, alldeles färskt och mjukt. Det är sånt bröd som man egentligen inte behöver ha smör och sånt på, utan det går att bara äta det. Så gott är det. Men jag har ätit för mycket och nu känns det som att jag har blindtarmsinfalmation. Sen åt jag vindruvor också, och det funkar inte heller, iaf inte om jag äter upp alla vilket jag gjorde nyss.
Men det är inte därför jag är ledsen.
Jag bestämde mig för att städa, har blivit ganska bra på det. Men det gick till överdrift och jag började städa i alla skåpen och allt sånt. Då kände jag bara att det var så jävla meningslöst. Vårat hus kommer aldrig vara rent, inte på riktigt i alla fall. Fick panikångest och var tvungen att lägga mig i sängen ett tag( fortfarande med gyllene tider på högsta volym) och jag tänkte för mig själv att om pappa skulle sänka volymen så skulle jag slå ihjäl honom och det gjorde han, men han smet undan och lever fortfarande.
jaja. ska städa på ytan i fortsättningen.

sunny day

image52

Sitter inne för tillfället. Slutade tidigt, var riktigt snabb på att städa så jag kom hem där vid 14. Har suttit ute och glassat i solen ett tag men jag blev så himla irriterad på alla flugor/insekter som hoppade upp på mina ben och bets eller bara kittlades. Man vet ju inte det i förväg, om dom bara kittlas eller sedan hugger till. Sen så har jag fått för mig att det inte ger något att sola efter 1, vilket är ganska fel tänkt av mig, men jag kommer sominte ifrån det. Fixade gratis sms idag, så jag ska terrorisera min omgivning i 30 dagar, jag minns förra gången. Mina fingrar blödde och forre&elinda ville döda mig. Ska äta glass med Sara idag ganska mysigt! jag kanske får lite pommes också om jag är snäll.
Adjö

stadsfesten LÖRDAG

Följde med Elin till akuten, hennes tå var öm och vi fixade det med ett plåster. Sedan åt vi resterna från igår och sminkade oss för kvällen. Malin, Marcus och Robin dök upp efter ett tag, det mesta gick trögt och vi drog in till stan ganska så tidigt. Halsade allt jag klarade av och lämnade resten bakom en lyktstolpe. Väl inne tappade jag bort alla men det funkade som endå, jag hittade alltid nån jag kände, det är väl en av fördelarna med skellefteås storlek. Köpte en vänskapsnallepuh halsband till mig och carl, just nu förstår jag inte varför... haha. Såg Sahara hotnights på avstånd och Melody club på pelles axlar, det var jävligt skoj faktiskt!!!!! riktigt sköna låtar. kramades med Jens till electric låten och tröstade en ledsen elin, sedan köade vi ett bra tag för att jag skulle få den där tatueringensom jag tjatat om hela kvällen, fick den gratis! blev skitlycklig. Sedan var det efterfest men jag gick och la mig rätt så snabbt, hade fått en finne på kinden och kände mig allmänt risig! men fyfan så skoj det var. YEEEEY


image51


Idag har jag käkat frulle med forre, sovit och ätit hos farmor och nu snart ska jag se face off eller miss secret agent och ladda min nyfunna mobil. tack och hej. längtar redan till nästa år. LOOOOOOVE

RSS 2.0