JONNALICIOUS OCH FORRELICIOUS

YEEEESSSS så nu far vi alltså! det pirrar lite i magen!!
fast tiden går så äckligt sakta just nu, det känns som att varje minut är en timme.. Min mobil funkar förresten inte heller och kommer nog aldrig gå att laga.. vattenskadorna som eve orsakat kom ikapp den.. och det är ju inte så konstigt ändå för det har blivit dränkt i cola många gånger.. vet inte hur det kommer att gå riktigt
har inte så mycket mer att säga nu, bye bye hörrni om en vecka kommer vi tillbaka!
PUSS


fin dag


   

solen skiner och nu ska vi grilla!! pözzz

tihi

Idag satt vi och pratade om ganska roliga grejer i matsalen, mycket om hur det var då man var liten och hur taskig man kunde vara då, till exempel då både jag och forre var kära viktor och hon tog bort honom från min msn så vi inte skulle kunna prata med varandra, sen fick jag reda på vad hon gjort och tog med mig alla kompisar hem till henne och skällde ut henne, eller då eve och tahani väldigt gärna ville ha många att fadderbarn (på skolan alltså) men de ville bara vara med dom söta barnen, dom andra fick inte vara med..
sen var vi nog lite inne på det där med mobbig tror jag, för jag och elinda försökte knuffa in forre på toan och stänga dörren så hon inte kom ut!! det var jätteroligt, hon blev så rädd då vi slet i jackan, att den skulle gå sönder alltså..

Nu kom jag  nyss hem från nordanå ännu en dag, vi hade en guide med oss som berättade om alla konstnärer, tyckte om tavlorna mycket mer den här gången, sen skulle vi rita egna konstverk inspirarade av bilderna, det var jättekul! här är en liten bild som vi kollade på, ganska rolig!

image159

sol

Det ser riktigt varmt ut ute då man kollar genom fönstret, men då man går ut så är det som att en million isbitar hoppar på en.. fast det värsta är egentligen att löven är så små.. kan dom inte bara växa till riktiga gröna stora löv? Idag har vi inte gjort så himla mycket i skolan, sett en väldigt dålig film på engelskan.. sen for vi och såg estet treornas teater som var väldigt bra! det enda som förstörde var nått utav cpna som andades jättehögt. sen alla som gick innan föreställningen var slut!! vad tänker dom som gör så? blev arg. Sen fikade jag en laxmacka på museumcafeet! jättegod var den, och så kollade vi på lite tavlor. 
Nu är jag världens tröttaste människa, vet inte vad det är för fel på mig egentligen.. för jag sover oftast 9 timmar per natt, och det är ju ganska mycket, förstår inte att jag kan vara trött hela dagen ändå.
Igår var det förresten en tant som ville lära mig dansa jazzdans på bussen (en alkis) hon var ganska snäll, och jag tyckte synd om henne ändå..
haha dolly är så gullig och glad!! önskar jag var som henne och blev överlycklig då nån sa "kolla jonna!! en kissemisse!!" va lätt allt skulle va då..
nu ska jag plugga kemi men egentligen kolla på tv. puss

bra låt
http://youtube.com/watch?v=yGNvjAWaRhA

ett år kvar nu, tiden går så himla fort

So if we get the big jobs
And we make the big money
When we look back now
Will our jokes still be funny?
Will we still remember everything we learned in school?
Still be trying to break every single rule
Will little brainy Forre be the stockbroker man?
Can Eve find a job that won't interfere with her tan?
I keep, I keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly
And this is how it feels

kraaaaaam

Idag tittar solen fram lite grann, man märker direkt hur humöret förändras! sen har det varit en fin dag ändå, om man bortser från solskenet. Har klippt och färgat håret sen gått en solig broarnapromme! funderar på om jag ska se en film nu eller bara sitta här tills jag går och lägger mig.. har blivit så himla trött på senaste tiden, sen så har jag ont i huvet hela tiden.. tror jag kanske behöver glasögon, för jag ser lite halvdåligt ibland. har till och med hittat ett par som jag skulle vilja ha, innan jag började känna lite synfelssymptom, man ser ju ofta smart ut i galsögon, och det kan va ganska snyggt.. så det kanske bara är lite önsketänkande som ligger bakom det här... jaja nu ska jag i alla fall se white chicks, den fick bara en mygga i expressen men jag vet ju som tur är att den är kul:)

image157
det här är korrne som var en tam ekorre som bodde hos oss i några dagar förra sommaren, saknar honom lite grann, han var ju så gullig. men nu är han säkert en vuxen ekorre som bor i skolen och äter kottar!! (egentligen är det inte korrne utan en annan bild som jag hittade på google, men han såg ut exakt sådär) satt och kollade lite på pixbox och hittade honom där, lika söt som vanligt´. kram

hihi

19.03
känner mig lite febrig.. har sovit hela eftermiddagen, men nu känns det ändå lite bättre
idag hade vi världens bråk i matsalen.. och nej, det var inte jag och elin som skrek åt varandra som man kanske hade kunnat tro. det var eve och tahani mot mig och forre, stina satt och skrattade och filmade med mobilen, och det var säkert ganska så roligt att titta på för vi skrek verkligen åt varandra! asylerna brevid blev rädda tror jag. tänker inte ens ta upp vad det handlade om, är så trött på att ens tänka på det. men det lät nog rätt så roligt
19.18
är kanske lite för sent att att upp det här, och försent att göra någonting åt det! om det ens fanns någonting som skulle kunna förhindra att det blev såhär. men det betyder ju inte att jag inte kan sakna hur det var förr, även om jag tycker om allt just nu också. det är bara jobbigt att tänka på det. jag saknar ju min bästa kompis.
19.22
varför går tiden så sakta då man längtar till något? för annars spruter tiden bara iväg och man hinner knappt med..
sen så vill jag jättegärna läsa den nyaste harry potter boken!!! tänker på det nästan varje dag, på att läsa den alltså.
19.25
sitter och läser gamla inlägg som jag skrivit!! haha jag är ju så jäkla rolig ibland, och mest roligt är det att känna nästan samma sak som jag kände då nu när jag läser det!..men lite jobbigt var det att läsa om då jag såg my little eye som är den andra läskigaste filmen jag sett i mitt liv (den första är rec som är en sinnessjuk spansk film som jag tycker borde brännas!!!) fytusan va rädd jag var då jag såg den. grät tror jag. fattade ju först inte att det var en skräckfilm för det var jäkligt otydligt, sen kunde jag juinte bara sluta mitt i filmen..
haha jaja nu ska jag se vänner och sen kanske ta mig en promenad, får se. kjam


söndag

Kände att det inte rikitgt räckte med bilderna.. har inte varit så aktiv och skrivit någoting ordentligt på länge. Förut skrev jag hela tiden, och det var bara så himla skönt att få ut det man kände utan att någon läste det. Nu är det som en annan sak, kan ju inte skriva vad som helst. (får jag bara fråga vad grejen är med att ha mest besökare? lägga ut bilder på sina nya skor eller dagens superdupersnygga outfit? Är det för att man inblillar sig själv att någon egentligen bryr sig? för i de flesta fallen så gör ju ingen det. Kan inte låta bli att irritera mig på sånna personer. Jamenar det är ju en annan sak med dom som verkligen lyckats med det, och tjänar pengar på det. Men alla jäkla bloggar jag läser ser likadana ut!!! det är faktiskt ganska svårt att vara unik när man gör va alla andra gör. nu var det sagt) Det skulle vara väldigt lätt att missförstå det jag skrev här i sånna fall, för oftast så handlar det bara om saker jag känner för stunden och för det mesta då jag känner behov av att skriva så är jag arg.. och när jag är arg så skriver jag taskiga saker. Men jag ska skita i det nu och skriva exakt vad jag känner. Det är så kul att kunna kolla tillbaka senare och minnas hur man kände och hur livet var just då.
Idag är jag ganska glad i alla fall, det känns som att jag har ordning på det mesta och skolan är inte så himla intensiv som den var för att tag sedan. Sen känns det också att man blir mycket gladare nu när sommaren börjar närma sig, trots äckelkylan och regnet idag. Tänker ganska mycket på hur livet såg ut för ett år sedan, och på hur mycket som förändrats, och att jag aldrig skulle kunna tänka mig att det skulle bli såhär. Är så glad att jag har sara också, som är världens bästa kompis. och glad att jag har N som jag tycker om mest i hela världen, hade varit väldigt svårt att tänka sig att det skulle bli såhär för ett år sedan men det är det som är kul, att man aldrig kan veta hur livet kommer se ut!! Det jag ville komma fram till är i alla fall att jag är glad just nu, mycket för det där^ och ganska så mcyket för att jag ska klippa mig på tisdag, längtar ihjäl mig.. mitt hår ser ut som cp hår just nu..

Nu ska göra en smoothie och sen se andra avenyn som är VÄLDIGT spännande 
och IMORGON är det sista skolveckan! fast bara för en del :) hehe

baby

haha håller på att skratta ihjäl mig!! jorun har hittat massa babyfoton i en låda i källaren och dom måste ju vara roligast i hela världen. tror inte att mamma och pappa ville sätta in dom i ett fotoalbum om ni förstår vad jag menar.. här är några smakprov i dålig mobilkamera kvalitet
haha håller på att dö fortfarande..

    

    SÖTA

nu när jag ändå lägger in mobilbilder så finns några guldkorn här!!
   


slut för idag. kyss!!


JAG ÄR LEDSEN

för att jag har slut pengar... är så jäkla mycket jag vill köpa just nu men dom försvinner fortare än man hinner blinka!! och för att det regnar.. nu när vi ska ut och gå broarna och allt.. tack gud, verkligen jättesnällt och för att mina byxor som jag skulle ha är i tvätten. och för att vi alltid bråkar!!! snälla kan det ta slut någon gång. och för att mitt hår är cp... jag vet att det låter töntigt men det är inte kul alls! och för att det piper i mitt öra och gör ont och för att pappa är sjuk.. inte så himla kul för han.

bajs cp jäkel.. är inte på mitt bästa humör idag.

2

En fin dag idag! har köpt världens snyggaste bikini och en söt ögonskugga=) wiho. Vi har så slappa skoldagar nuförtiden, känns nästan inte att man går i skola egentligen, bara då man måste stiga upp på morgonen! (sen tycker jag att vissa kan ta och dyka upp ibland? lite tråkigt att man inte ens kan ses på skolan nuförtiden, gångerna blir färre och färre)Just nu är jag rätt så rastlös.. det är bara gamla jäkla the hills avsnitt på tv och inget annat är värt att titta på.. om jag haft fc hade jag nog kunnat göra engelskan, men det är svårt!!!! dessutom kan ju nån höra av sig om den vet hur man tar bort bilder på pixbox!?
haha det låter som det spricker små vattenbubblor i mitt öra nu... ganska kul
nu börjar det bli lite obehagligt..
nu gör det bara ont..inte så kul

Måste bara få ur mig lite ilska också. Pratade med sara för fösta gången på länge, det var ganska mysigt! men till saken.. Endel jävla människor är ju helt otroliga!? trodde det fanns en gäns för hur psykiskt störd en person får bli men du fortsätter att förvåna mig hela tiden. Dessutom måste jordens mest misslyckade människor hittat varandra, smitta inte någon annan med vad det nu är ni går och bär på, snälla!!!! Gud så arg jag blir. Kan bara inte fatta hur sjukt endel kan bete sig, och hur långt över gränsen man kan gå innan man fattar att en situation är smärtsamt pinsam!! ursch jag blir så äcklad och ledsen på samma gång. tvångströja NU tack! blir mörkrädd av att ha er ute på gatorna...


Måste göra:
Reklamanalys
Grafiskt tryck
KLIPPA MIG
FÄRGA HÅRET
GRILLA I HELGEN=)? sooool
Engelskauppsats

söndag..

igen... känns som att det oftast är söndag, mer än vad det borde vara i alla fall! Helgen har varit väldigt lugn, sett film och käkat karra mest hela dagarna, och träffat jossan min fina kusin! Idag har jag myst med min pokemon och nu sitter jag hemma och lägger in lite bilder från VALLE som var väldigt kul, åt pizza hos eve och var med fina vänner=) tack för en fin kväll hörrni!! men det är bara mina skruttiga bilder, väntar på dom andra kamerorna...

         

         

skolan slut snart också, det pirrar i magen bara av tanken
miss you sara!
har nog inget mer att tillägga PUSS


RSS 2.0