hos denne

     

hörru..

det värmer så mycket att höra saker du sagt, saker som ingen annan skulle säga om mig och saker som jag inte ens är värd att höra. det är så skönt att jag kan tänka på dig och må lika bra som jag gjorde förut. att jag har någon som alltid kommer vara lika fin som jag alltid tyckt och någon som aldrig skulle göra mig besviken.
frågan är varför jag är så jäkla dum.

det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart
och när jag känner så då tänker jag på dig
allt är så förgängligt allting kan briserna snart
men du är oförstörd för mig
du är oförstörd för mig


happy day

har jobbat från 7 till 17 idag och det var det värsta på länge.. bajs hela tiden med pippi långstrump på de sju haven HELA dagen om och om igen.. höll på att bli tokig. ikväll ska vi sitta och mysa vid en liten brasa i boviken..fast jag egentligen borde gå och lägga mig nu för jag ska upp sju imorgon igen..
ska kanske göra våfflor istället? det skulle vara så himla gott
imorgon ska vi ju ändå till boviken..
jag har inte bestämt mig än
sommaren håller på att ta slut har jag kommit fram till, på fredag är det bara en vecka av slit kvar, sen några dagar ledigt och sen turkiet som kommer bli det roligaste nånsin, kan inte fatta det!! med alla som jag tycker om mest!!
kanske ska se en film och duscha och göra en ansiktsmask och hårinpackning och äta våfflor och ostkrokar... det lät nog bäst!!
 

ha en bra och sömnig kväll!!! puss

easdjski

första dagen avklarad.. nu är det bara tre till.
Sjukt varm dag!!! var på stan med pappa rätt så tidigt för att överföra lönen och kolla om jag skulle hitta något fint för en gångs skull.. slutade med att jag köpte två klänningar ett par shorts två par skor ett linne och en parfym (fick tydlien med en mascara från kicks gratis!! väldigt bra!!) fick lite knip i magen efter det. Sen så var jag tvungen att cykla till jobbet i räserfart för jag tog lite väl långt tid på mig i omklädningsrummen och på subway. SJUKT varmt, var nära att jag kräktes.
Missar håkan just ikväll också.. hatar alla som far till piteå. ni kan jättegärna bli för fulla av norskt vin och bli hämtade på campingen just före håkan ska börja.. Är allmänt ledsen. mest kanske av det men av andra småsaker också..
ska duscha nu och äta en banan.. har inget annat med socker i hemma förutom strösocker.. blir tokig.
bajs. hejdå

slim susie

världens regnigaste dag.. höll på att drunkna när jag gick till och från jobbet idag, fast jag hade ett paraply!! Nu sitter jag och lyssnar på lite lasse låtar och har nyss ätit upp det som fanns kvar i cheesballspåsen... det är så konstigt att nått som är så gott kan lukta så äckligt! funderar på vad jag ska äta nu.. skulle ju kunna fara och köpa en till om det bara slutade bajsregna. Sitter och kollar på lite bilder också! sommaren går så jäkla fort, har bara två veckor till att jobba.. och då har jag ju jobbat hela! sen är det skolan.. gruvar mig nu när jag tänker på det.
ska ta en kopp te och läsa min bok.. och lyssna på lugna favorter och skriva i min dagbok som jag snart haft i ett år och som snart  är full.. men jag ska fixa det så att den blir slut exakt den dageh som jag köpte den!! vet inte vad jag ska hitta för någon sen.. tror inte jag har så stor lust att köpa en för trehundra kronor igen

här är min jobbvecka förresten! älskar att jag nyssvarit ledig två dagar och snart är ledig två till.. jag är ej van vid ledighet faktiskt, första gången jag varit ledig två dagar i rad nu och det kändes som två veckor!! (LIKA MÅNGA VECKOR SOM VI SKA TILL TURKIET!!!!! ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH)
MÅNDAG 07-14
TISDAG 08-17
ONSDAG -
TORSDAG -
FREDAG 13.15 - 21.15
LÖRDAG 07-12 + 16 - 21
SÖNDAG 07 - 17

det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart
och när jag känner så då tänker jag på dig
allt är så förgängligt allting kan briserna snart
men du är oförstörd för mig
du är oförstörd för mig


JAAAAAAAAA

ska alldeles strax sätta mig på altanen igen, men det är så jäkla varmt!! inte för att ajg klagar på något vis men jag är inte van vid solen och värmen!! är så sjukt glad att jag är ledig idag och att vi ska till havet!! WOHO känner kärleken. trästocks till helgen och det känns väldigt bra! förutomatt jag missar min älskling mackan som sjunger min favvolåt., som jag förresten övat på nästan varje dag så att jag skulle kunna sjunga med i en låt i alla fall.. jävla skit.



TURKIET snart och jag spricker av längtan, inte länge kvar!!!
miss stini and ollie, PUSSAR och bye bye nu ska jag äta körsbär och bege mig till östanbäck

The more I see, the less I know
The more I like to let it go

hela världen är så underbar!!!

Väldigt vacker dag! kom nyss hem från jobbet  och är ledig nu i 4 timmar innan jag ska jobba kväll igen.. skulle egentligen vilja gå ut coh sola eller fara och bada men jag orkar verkligen inte!! haha varje regnig dag så klagar jag på vädret men då det rä sol så går jag knappt ut.. ganska dumt ändå. men jag får ta igen all sol som jag missat i TURKIET i augusti!!! fyfan va bra det känns, längtar så jag nästan spricker i tusen bitar! två fina veckor med mina finaste!! Jobbar pdol och alla andra roliga dagar så detta blir en lugn uppladdning inför resan, eller nått. Ska i alla fall ta det lugnt ett tag, inte bara för min egen skull.
Igår såg jag och sara rec, den hemskaste filmen jag sett alltså!! har berätatt om den i kanske ett halvår och peppat henne att se den hela tiden och nu när vi äntligen såg den var den inte alls lika läskig som förra gången! då blev jag nästan apatisk och var tvungen att se på ebba och didrik hela natten för att kunna våga blunda.. och nu var det nästan inte äcklig alls... blev besviken och samtidigt lite lättad..
har sjukt ont i nacken, fattar inte varför!! kan knappt skriva nått nu men det flyter på så bra så jag har ingen lust att sluta! Sitter och lyssnar på vampyr låten (Marcus Krunegård - jag är en vampyr) så att jag ska kunna hela utantill då han kommer till trästocks i helgen! det är inte klokt va sommaren har gått fort!!! trästocks brukar ju alltid vara en evighet bort.. Nu
ska jag och petri äta jordgubbar vid älven och njuta av 4 timmars ledighet!
PUSS


du såg exakt lika påkommen ut som du var
men ärligt talat det var skönt med ett dåligt svar


hej

Det är ganska fint väder idag! hade först tänkt orka gå broarna men det känns lite väl överdrivet så ajg ska fara åt mamma och handla på ica istället! Läste alla mina dagböcker igår, eller inte alla men några stycken. Kom fram till en massa saker som kanske är lite svårt att se om man inte har facit i hand sådär! Känner mig som en lite dum unge som blivit av med sin godispåse, eller som trodde att den hade en godispåse i 3år men så visade det sig att det egentligen inte var en godispåse... haha ungefär så. Jag tyckete i alla fall att det var ganska jobbigt att läsa, trots attdet fanns 10000 roliga minnen som jag glömt!! Allt är riktigt förändrat mot för hur det var förut i alla fall.. det känns sorgligt, och det som inte är förändrat känns bara jobbigt eftersom förnying är en bra sak! i alla fall i det fallet. Allt var så himla okomplicerat på den tiden, man bråkade om smågrejer och skrattade åt smågrejer, allt var lättare på något sätt. Undra hru jag kommer att tänka då jag läser min dagbok som jag skriver i nu om kanske två år.. haha hoppas på en viss förändring i alla fall..


---------

Igår var en kul kväll! trots att jag nästan åt ihjäl mig av amandas tårta.. Träffade massa fina personer och fick mig ändå en bra promenad hem! det var skönt att prata. Sitter och väntar nu på att jag ska fara och jobba, som alla andra dagar känns det som, men som man bäddar får man ligga, och jag har ändå bäddat med många hundralappar.
Det är några grejer som sticker lite i hjärtat men i övrigt känns allt toppen!! väldigt fin sommar trots regnvädret som fastnat här! snart kommer mina kusiner och jag längtar väldigt mcyket!! då kommer sommaren att kännas ännu mer. Har inte så himla mycket mer att säga än att jag är besviken på er och jag kunde inte bry mig mindre om dina fula orsaker att tjura! sådär, puss och kram


Du springer aldrig ifatt,
när jag väl är där
jag vill inte tänka framåt
men är livrädd att fastna här
nu kan det vara för sent
att säga som det är

Vi testar nya vägar
som aldrig tycks ta slut
vi har försökt att fånga den andra
men aldrig nått ut
jag vill ha en sista chans
så jag säger det rakt ut

Jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut
jag vill ha dig nu
som jag hade dig förut

RSS 2.0