pip

har fått googlesjukdomen..det betyder alltså att jag googlar på allt hela tiden, det behöver inte ens vara nått speciellt, är jag inte säker på om det är detsamma eller desamma som man skriver så googlar jag det, är det ett allmänbildnindstest på facebook så googlar jag det.. kan inte hjälpa det. önskar man kunde googla på lite värda grejer också.. typ Har stina pluggat idag så jag ligger väldigt efter? eller att det fanns google future, det skulle va så behändigt. eller google tankeläsning, eller google facit på alla prov.. Har tagit en paus i att städa mitt skitrum som är det stökigaste jag sett i mitt liv, kan inte fatta hur jag lyckats flytta ut alla kläder till soffan och golvet och sen toppat med väskor smycken och hårgrejer, det ser ut som att nån rånare letat igenom rummet efter värdesaker men drunknat i alla grejer och ligger på golvet som man nu inte vet hur det ser ut för alla förbannade saker..

Nu ska jag se parlamentet och äta ett granatäpple. PUSS

men nya dagar väntar men nya tidsfördriv och allting liksom kräver mera nu

allt är så förgängligt allting kan briserna snart
men du är oförstörd för mig


gick en sån fin prommis med sara idag. Får inte heller glömma skitgodpasta och snickers som det bjöds på hos hennes momme och moffe! det var så mysigt. Ligger och tänker nu, på allah och jehova och gud och sånt.. som vanligt  ungefär. Känner att jag inte kommer kunna sova nu ändå så jag kan lika gärna ligga här och få ont i ryggen för jag svankar nått så jävulskt, då man ligger på mage så här.. jaja. Funderar i alla fall. På sommaren och vad man ska göra då.. och på hösten, om jag kommer bli våldtagen och dräpt i nån liten gränd i london eller kanske stucken med massa sprutor av galna knarkare... vem vet. (TA I TRÄ) k'nner mig som ett äckel just nu i alla fall, en liten  svacka ligger jag i. Men på något sätt är det riktigt skönt att tycka synd om sig själv!

nu räcker det för idag. nattinatt


McLOVINNN

Är så himla knäpp idag. Borde vara den tröttaste och sömnigaste i hela vida världen, men jag är bara allmänt konstig och störd. Det  är väl så det visar sig för mig. Hade i alla fall väldigt trevligt igår! var hos olivia och kände våren med vattenpipa och bärre, synd var bara att forre inte fick i sig en enda.. blir så besviken på däjj. Ringde slut på mina pengar och resten bara flög iväg, var verkligen så jävla knäpp och det bästa av allt var att jag skulle upp och jobba 7. Nog för att det gikc bra och jag har saknat allla gamlingarna, men det slet nog på min kropp.. Nu sitter jag här i mitt stökigaste bordevamedirenthus rum och väntar på att jag antingen ska orka städa eller duscha. Men jag tror nog inget utav det är aktuellt. Ska till olivia ikväll i alla fall och försöka göra det här lovet lite kul.

OXOX GOSSIPJONNY

VÅR











#¤%&/%&

Är så trött som man kan bli och imorgon får vi lov och allt.. det känns ju förstås bra. Har tre forrevinisar som står på hyllan och tittar på mig som världens snällaste rebban köpte idag, har buckrat upp lite. Men just nu känner jag mig inte så himla peppad, nog för att jag är ganska manodepressiv så snart kommer väl det där vända kan jag tro. Mamma bestämde sig för att dammsuga mitt rum nyss då jag hade tänkt gå och lägga mig och vakna så himla pigg och kry i morgon, men det blev ju inte av!! ibland vill jag bara förstöra alla dammsugare.. tänkte egentligen säga nått mycket värre där men som jag skulle ångra om 3 minuter.

Ska sova bort mitt dåliga humör. GOnatt

KÄNN INGEN SORG FÖR MIG GÖTEBORG


gladis-maggan och kö-jag.


Lyssnar på världens bästa håkan och tänker lite. På framtiden och på nutiden och på allt annat. Vill bara att den här jävla fan snön ska försvinna, jag vet att det låter så här från alla håll och kanter nu och man kanske kan tro att jamen så här är det ju varje år? men NEJ det är inte så här jävligt varje år. Det är hälften eller en tredjedel så jobbigt. Det kan lika gärna vara 24 decemer om man kollar ut, men utan alla paket och kalle och med världens hat mot snön och kyla och allt som har med det att göra. Sen är det jobbigt att jag inte kan vara ute och gå utan att halka på den här skitisen, nog för att mina skokker håller på att falla sönder ochkanske blivit halkiga med åren, men ändå. Sen ska vi dessutom ha gympa prov på onsdag, fattar inte hur man kan ha prov i gympa.... fattar inte ens varför vi har betyg i det. Måste hitta all info till det själva, och då kommer det såklart vara fel det man väl skirver. Känner mig så negativ som man kan bli, eller somjag kan bli i alla fall. Men så måste det ju få vara ibland.. Sara du skulle mycket gärna få svara på mitt sms nu eller kanske till och med ringa? ska försöka tankeöverföra det här till dig nu och se hur det går..... *VÄNTAR*

SARY OCH EVY NITTOOOOOON












bajs

Är ledsen idag. Känner mig dum och tom. Det brukar bli såhär ibland, en gång per år ungefär. Att mitt samvete kommer och smäller till mig på käften (som eve gjorde igår så jag fick min nya vän fläskis) Jag är en ärlig person som spricker om jag måste spela att jag tycker om någon eller något fast jag egentligen inte gör det. Men ibland går det där över styr, kan vara så jävla dum utan att jag själv fattar det. Och jag vet, det är klart det är mitt eget fel som håller på så och sen grinar för det som nu. Men jag tycker bara att jag borde kunna fixa att censurera lite, känner mig som en liten skitunge som inte fattar vad man borde göra och inte. Jag vill inte vara en taskig person, jag vill ju att folk ska säga OJ här kommer jonna, hon är så himla snäll. Men jag vet inte om det är så just nu. Nog för att det kanske finns folk som förtjänar all skit domkan få, men det finns ju också dom som man har fördommar om och som man tycer illa om för det, och det är ju egentligen ganska orättvist om man tänker efter.

JÄVLA PUCKO!!!!!!!!!!!

FOOL ME ONCE, SHAME ON YOU
FOOL ME TWICE, SHAME ON ME

RSS 2.0