fredaaaag

heeejheej, sitter här i soffan och är nöjd och glad! kom just hem från en lyckad intevju, ska förbi tesco och köpa lite grjs till håret och det bästa av allt i hela världen är att det finns toaletter här.. har gått omkring hela dagen och nästan kissat på mig, inte så jäkla kul. IKVÄLL så flyttar vi in i läggan, skrev på papperna idag och till ett väldigt förmånligt pris bor vi numera i en mysig lägenhet tilsammans med några trevliga människor!! kan inte bli bättre! Gjorde ett bra jobb och köpte nästan upp hela min sista svenska lön som kom idag.. forre är inte hemma än så jag antar att kortet inte är tomt än.

BRA DAG i alla fall, man är så nöjd med livet sånna här dagar!! IKVÄLL ska vi kolla in ett ställe som heter proud camden som en tjej på karen millen tipsade om! är riktigt peppad! nuuu ska jag käka en bit kyckling och champisar PUUUUUUUUUUUUSSS


ca vas madame

HEEEEEEJ!! Nu sitter jag här vid min lilla data igen, flyttade in på kyrkan idag och sladden hade kommit på posten. Vet inte riktigt vad jag ska säga, kollade rum i lägenheter idag och ska eventuellt flytta in nu i veckan tilsammans med sara i annas gamla rum! Jättefint och mysigt! Ska provjobba på Karen Millen, covent garden imrogon och på fredag ska jag på intervju på Comptoirs des cotonniers, sen en till på tisdag på ett ställe jag inte kommer ihåg vad det heter... jag vet sjukt slarvigt att inte minnas det men det är så fullt upp just nu. Pluggar lite Millen nu iaf och ska strax duscha bort willesden green frånmig och sen gå till världens bästa tesco och köpa vad som helt, för det kan man där mina kära änner! Skulle jag va fast på ett ställe hela livet skulle jag utan tvekan välja den!! billigt vin också hehehe

KOKO var förresten BÄST!! forre hade bara inte hjärna att förstå det! Indie med lite housekänsla på en fet jävla skärm (eller så var det någon som spelade.. var inte vid mina sinnens fulla bruk så kan inte lova nått) tusen väningar och lokalen en 1700tals teater, kan det bli bättre?? NEJ. Nuuu håller jag på att fixa skype men det går inte riktigt som jag vill..

Saknar gömmsan och sten och sary och olly!! puss på er mina älskade vänner PUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUS

torsdag

Sitter och dricker blaskigt kaffe från nån liten påsen som man bara häller i varmt vatten och det är lika gott som det låter. Forre drog just på intervju och jag ska ut på en promme snart, köpa tvättmedel och kolla lite på moskén som finns här kanske, kan va kul. Hade egentligen väntat mig lite kakerlackor och en och annan råtta här på vårt nya vandrarhem, men om dom mot förmodan finns här så hörde jag inte något för kranen som droppade hela natten.. Ska ringa om lite lägenheter nu tror jag och sen ut en sväng, världens bästa grej med det här stället är ju i alla fall att man kan tvätta!!

Puss på er mina vänner och vi hörs snart!

sunnyday

Står här vid datan och väntar på forre. Idag ska vi inte göra nått alls, affärerna stänger om någon timme och vi ska eventuellt hitta någonstans att tvätta.. börjar bli riktigt sällsynt att hitta rena kläder nu kan jag säga. Sen har jag märkt en grej också (ursäkta om jag är äcklig nu) Det här är ju en stor stad med tusenmillioner bilar och då blir det ju avgaster. Har som inte tänkt på det men när jag snöt mig här om dan så var snoret nästan svart... då vet man att man andas väldigt ren luft..

IGÅR var vi på gayklubb och jag ville verkligen va på g men hade sjukt ont i magen så vi åkte rätt tidigt. DÄR ska vi festa någon gång snart det är ett som är säkert!!! Håller tummarna för tania också och hoppas att hon ska få jobbet på french connection nu!! HOPPAS. Har inte så mycket mer att komma med nu faktiskt, känns sjukt skönt att  ha fått sovmorgon till 11 och sen städatupp lite och duschat, hela veckan har vart så jävla intensiv och nu blir det en paus! tack!!

Hoppas ni har det bra hemma och jag saknar er hela tiden, men vi ses snart!
Puss på mina JGfriends!

...

JONNA says:
ja men synd för dig att du är en bajskorv då
Solitaria says:
synd för dig att du är en skitskalle då
JONNA says:
men synd för dig att du är en ruttenbajskorv i toan
JONNA says:
ÄGD
Solitaria says:
men synd för dig att du är en smutsig rävfitta med rabies

HEJSAN!

Har inte vart så aktiv, jag vet. Men vi har haft så fullt upp dom här dagarna! Sen var jag också smart nog att glömma sladden till min dator hemma.. mamma skickar den hit men ändå jävulskt jobbigt. I alla fall så älskar jag London mer än vad jag trodde, hade superförväntningar men dom har toppats ändå!!! LONDON ÄR BÄST! Försöker hitta en lägenhet kring Aldgate east, Aldgate eller Liverpoolstation. Östra london alltså, jättefint! Ska ta tag i det där snart och gå på någon visning i veckan! Var på en intrevju idag på  http://www.hawesandcurtis.com/ inte hemsidan då utan affären! Trodde jag hade gjort bort mig totalt när jag inte ens fattade vad det var för ställe och vart det var då managern ringde men det gick jättebra! Ska provjobba på tisdag och om jag vill ha det då så får jag det mest troligt!

Nuuu sitter vi här och orkar inte göra någonting, ska se en film strax eller gå till affären här borta som har ALLT (små sushiburkar med soyafiskar bland annat) Saknar er alla väldigt mycket, men det låter positivt det här med lägenheter och för tillfället så letar vi en med tre sovrum och då kan ni bo hos oss och va med oss och shoppa med oss och festa med oss och göra allt möjligt! Skulle bli så glad så eva-lena, sten, bullen, saris och maggan KOM HIT!

PUSS

söndag hos mallan

Var nyss på barnens zoo med malin och klappade massa hästar och gätter och påfåglar! Jättekul faktiskt! Nu sitter vi här och myser och väntar på att marcus ska komma hem så vi kan ta en liten avskedsmiddag. Världens mysigaste vecka här har det varit, kommer sakna malin en hel del! Får se hur det går det här, även om jag önskar att omständigheterna var lite annars så längtar jag hur mycket som helst till London. Saknar ollis som vanligt men you and me and doggi syns snart! VI SES SNART ALLESAMMANS och kom på nyårs annars blir jag så sur!





PUUUSS




Och så här känns det

fool me once shame on you
fool me twice shame on me

Nu

är det en timme kvar ungefär tills malin kommer och plockar upp mig och vi åker mot göteborg.. sa just hejdå till pappa och där sprack det, med mamma kommer det bli likadant. Är nästan lite glad att jag slipper se olle såhär innan för då hade jag nog sett ut som ett svullet cp i fejjan och det vill man ju helst slippa så gott det går.

HEJDÅ allihopa, kommer sakna er så mycket att det tar ont i hjärtat då jag tänker på det men nu ska jag inte vara sån.. HÄLSA PÅ så fort det bara går och ha de så himla bra nu! PUSSPUSSPUUUUUUUUUUUSSS

söndag

Sitter här och har kramp.. kanske inte kramp men har försökt få mig till att packa men det går liksom inte. Förut tyckte jag att det var så himla skoj, skrev packlistor 3 veckor i förväg och hade fördigpackad väska dagar före. Men nu har det hänt nått med mig. Jag tror inte det finns någonting jag hatar mer än att packa, antingen har jag packat ner massa grejer som jag aldrig kommer använda och förmodligen i samma veva glömt massa viktiga grejer.. eller så fick dom inte plats för alla onödiga grejer jag ville packa just då. Jaaa så känner jag för packning. Kommer förmodligen åka med tom väska.

ÅH jag blir så jävla sur!!!!! med min dator kan man zooma på musplattan eller vad fan det heteroch nu har jag zoomat in den här sidan maximalt utan att jag ens fattat hur jag gjorde och kan därför inte göra nått åt det!!! så jävla irriterande!!! slänger den i väggen snart!!111

Nu ska jag till farmor, sen gå på bio med maggan och elinda! PUSS

RSS 2.0