små vita ljus, bara stjärnor mellan träden

en kul fredag igår! luckorna finns där men annars var det helt okej, förutom att jag lyckades ramla några gånger och blivit blå på benen.. har en bula på vaden också, det gör så ont. Har legat i sängen hela dagen och kollat gossipgirl boxen och käkat mat och äpplen, sen så blir det mello måste bara ta en jävla dusch någongång..orkar verkligen inte men tror det behövs. haha så himla äcklig jag låter. nuuuuu ska jag gå till eve, blir en fin promme. puss

TORSDAG

och jag är så glaaaaaaaaaaaaaaaaaad!!! lov får vi imorgon klockan tio över ett och det kommer så förbaskat lägligt, skulle inte stå ut en dag till av ekonomi och etik. Fredagen blir fin med middag hos eve(?) och sen station, sen mello på lördag som jag längtar en hel del till, har blivit en sån melodifestivalentönt. På onsdag åker jag och stina och möter upp olle i stockholm också, sen är vi där resten av lovet! kommer bli så kuuul.
Skönt var det att sitta på waynes nästan hela eftermiddagen och slippa bajsjävel naturkunskapen som skulle ha dragit ner mig så himla mycket.. hade ni kul eller? käkade en så mumsig muffins att det inte va klokt.. Nu väntar jagpå att jorun ska komma hem så hon kan slänga ihop lite mat, för mamma jobbar kväll och jag är så oduglig så jag ska inte försöka göra något själv. Men det känns bra i alla fall, tiden går fort och jag älskar att det är ljust ute! taaack för att man slipper leva i ett mörkt hål.

hela världen är så underbar

en fin och lugn och skön helg. Igår såg vi melodifestivalen och spelade uno hos olle, det var så mysigt :) nu idag har jag bara vilat och duschat och lyssnat på världens bästa låt http://www.youtube.com/watch?v=yGNvjAWaRhA Minns så väl då mackan skulle spela på trästocks i sommras och jag skule träffa petra där och lyssna, det jobbiga var bara att jag jobbade på kvälllen och just då jag börjat cykla i ljusets hastighet till nordanå så börjar den här låten, som var den sista tror jag. var så ledsen men ganska glad på samma gång för dom hade så hög volym att den hördes hela tiden, tyvärr så var den slut då jag var framme men vad ska man göra.. det var en fin kväll i alla fall.

dolly håller på att tigga ihjäl sig för tillfället.. vet inte vad jag ska ta mig till med henne ibland. synd bara att jag ätit upp all mat och ännu mer synd att hon inte fattar det då jag säger det till henne, nu tigger hon ju i onödan.

poppisgirl90

ingen svarar på msn, mamma säger att jag ska gå in på mitt rum för hon tycker att musiken jag lyssnar på bara är oljud, pappa går ut från rummet då jag kommer för att han inte vill bli sjuk och dolly kommer inte ens när jag lockar me en bit fläskkotlett... det känns sådär.

hejja molly 2night förresten!!!!!!!!!!!


smuts

vill tillbaka till svettturkiet och va så varm att det rinner från kroppen hela dagarna :( och sola och bada och va varm och till och med få solsting skulle jag vilka.. orkar inte med det här svarta skadade landet en minut till... blev så jävla deprimerad då jag kollade på bilder med sol och värme nu, önskar jag hade en bastu så jag kunde sitta där och låssas att jag var någon annanstans..


SVETTYPIX

Melodifestivalen idag i alla fall,det kan ju bli kul. Igår lanade vi the sims förretsen, detvar rätt så mysigt! synd bara att jag inte fick hot date att funka.. har aldrig testat det! sen var det ett tag sen man hade en hot date om jag gör mig förstådd nu. En lugn och skön helg blir det i alla fall, så jävla skööööööönt. Hade ni roligt på ballen igår då? nehe trodde väl det!!!

Pratade om en grej igår som jag tänkte på nästan varje dag förr. Nuförtiden så kan jag inte säga att jag bryr mig så mycket om det, och det tar inte så himla ont då jag tänker på det heller. Man gör sina val och hurvida man kan stå för dom och leva med dom sen är en annan femma. Undrar bara hur du mår nu, om du trivs i vad du har skapat runt om dig eller om du verkligen ångrar dig? Jag vet bara vad jag skulle ha känt, och det är riktigt rejäl panikångest. Trots att du har sagt nu hur du känner och vill förändra situationen så måste jag ta det med en nypa salt. Hoppas bara att du menar vad du säger, mest för din egen skull.

ska gåcoh duscha bort all förkylning och feber nu och bli lite mellofräsch! Puss


perfekt lördag

http://www.youtube.com/watch?v=ylyoruhe3ZQ  + http://www.asos.com/Women/Shoes/Cat/pgehtml.aspx?cid=4172

surpuppa..

är cpjävlasjuk fortfarande.. och har så tråååkigt. har nog suttit vid datorn/sovit vid datorn /umgåtts med datorn mer dom här dagarna än vad jag gjort i hela mitt liv. är så less. Sen känns det skit att jag bara hann vara på åhlens i en dag. nog för att tre kanske inteär något att komma med det heller, men det är ju mer än en. Det var kul där i alla fall, fullt med trappor och gångar och kort och koder, men ändå.
Ikväll ska väl förmodligen hela stan ut på balzac, ochförmodligen kommer det bli som alla andra gånger med samma personer och samma dåliga musik och samma stämning. Kan inte direkt säga att jag är avundsjuk. Är så äckligt less på den här stanoch allt som hör till. Skulle jag få en flygbiljett vart som helst i världen skulle jag pussa på den och flyga iväg. Kanske är lite väl negativ nu men balzac suger bajs.


En bra dag.

ååh

fick feber igår och har legat och varit halvdöd sen dess. Nu känns det mycket bättre och kan röra mig ganska bra igen. Sitter och äter kycklingsoppa och kan jang och har rätt så tråkigt.. hade mycket hellre velat vara i skolan nu faktiskt. har ni roligt eller?:(  får sätta mig i soffan och kolla oprah eller ellen eller vad nu tv har för smaskigt att bjuda på. Imrogn börjar praktiken på åhlens i alla fall, det ska bli kul!
KRAM

FORRE19









måndag..

Känns fruktansvärt skönt att vi slutade tidigt idag. Har inte börjat må så himla mycket bättre och imorrse var det värsta på länge, drömde en hemsk dröm mitt i natten också så efter det kunde jag nästan inte sova. Som vanligt gjorde vi inte så mycket alls på fotot, jag och stina satt i en soffa ungefär, snurrade på en peng och fotade den lite. Nu snart ska vi till farmor och fira henne på födelsedagen, jättesynd bara att jag helt glömt bort att köpa en present.. hon får ta det i efterskott eller så. Sen har jag ett annat problem också... vet inte hur jag vill jobba i sommar, ska jag jobba heltid helaoch bli utsliten och förstörd men ha en del pengar, eller ska jag jobba halva och få lite halvlite pengar men fortfarande ha ett liv? eller ska jag kanske jobba 75 och hela sommaren? minns bara att förra var så fruktansvärt jobbig och att jag inte hade nått liv ibland, sen försökte jag vara duktig och lägga undan pengarna men då kändes det bara som jag slavat enda tiden på året som det egentligen går att leva här och slösat bort det sista sommarlovet. Nog för att jag gillar mitt jobb jättemycket, det kanske inte låter så kul att ta hand om gamlingar och torka rumpan och allt vad det heter, men jag trivs jättebra. Vet inte vad jag ska göra än.. och jag måste ju som meddela att jag vill jobba snart. hade varit kul att jobba på samma avdelning som forre också, men det kanske går att fixa?

Sitter och nöter en så himla bra låt -------->http://www.youtube.com/watch?v=240S04eCCC0

Kommer ett till paket från asos idag också och det ska bli så himla kuuuuul att öppna och testa allt!! haha... har helt glömt bort historiaprovet som vi har imorgon, får ta tag i det i bilen till bure. Älskar att det är ljust ute nu i alla fall, snön och kylan blir mer uthärdlig då solen gör så att det glittrar ute! men kan det inte bara bli sommar snart?

Håller på att få lite ångest nu också.. vad kommer alla göra sen? i sommar kan jag väl tänka mig att de flesta stannar och kanske jobbar, men sen? om jag och forre åker till london, några far kanske till norge? eller göteborg? blir så ledsen då jag tänker på att vi inte kommer ses varje dag längre som vi gjort i tre år. Nog för att jag längtar till studenten, jag menar det kommer ju bli hur roligt som helst. Men när det blir höst och skolan inte börjar om och alla gör sitt kommer det ändå kännas hemskt och lite tråkigt kan jag tänka mig..



(k.ö. ->)

So if we get the big jobs and we make the big money
When we look back now, will that joke still be funny?
Will we still remember everything we learned in school?
Still be trying to break every single rule
Will little brainy FORRE be the stockbroker man?
Can EVE find a job that won't interfere with her tan?
I keep, I keep thinking that it's not goodbye
Keep on thinking it's a time to fly
And this is how it feels

As we go on, we remember
All the times we had together
And as our lives change, from whatever
We will still be, friends forever


pussar på JG

JUSTIN BOBBY

Är helt slut, längesen jag mådde så här dååååååligt, fysiskt alltså. Höll på att kräkas 78 gånger idag och gick som i en tunnel. Men det har varit en toppenhelg ändå! vädigt annorlunda och konstig. Är så ledsen att vi inte tog några partypix..

I fredags åkte vi till alko, var lite halvrädd i början för torsdagen var den stormigaste dagen på länge. Lika kul som alltid i alla fall, hittade en så fin jackis som jag kan ha då det blir lite varmare (märkte jag igår, höll på att dö av kyla) Sen var vi hos stine och tog det rätt så lugnt ändå, några puckon kom dit också. Igår såg vi på melodifestivalen och gick på calles och olles! har försökt hitta alcazars låt men den finns ingenstans... välditg kul i alla fall. Nu idag åt jag en kyckligwrap på waynes som nästan kom upp igen och nu har jag suttit och sett top model. Om ett tag kommer forrsen och hämtar upp mig för att se beckan hos sariboy. Det blir så mysigt! hihi

Nu ska jag se välrdens roligaste serie Mia och klara på ettan!!! skrattar bara jag tänker på det

.


Åh Hurricane nu är det lika långt till stjärnorna
som stjärnorna till dig
Alla talar om dig Hurricane
Åh Hurricane




oui




En fin Tisdag, fick ju asos paketet idag och allt varså fruktansvärt snyggt!!!!!!!!! tappade andan och höll på att grina ungefär. Solen skiner ju så himla fint hel dagarna nu också! Imorgon är det skidor och jag har suttit hela dagen och försökt komma på hur jag ska slippa. men det funkar inte. ursch. har inte hunnit se GG än heller, det gör så himla ont i huvet nu så jag ska nog bara gå och lägga mig och hoppas att all snö hinner smälta tills imorgon så att skidorna inte går att använda, tänk om jag skulle ha sån tur? Alla hjärtans dag snart också, minns förra som var så jäkla konstig och misslyckad, får frossa i hela kroppen! sara du kan kanske hålla med där. ååååååååååååh glömde AA nu också. mår verkligen inge vidare, bara jag inte får feber. kände hur deperimerad jag belv av att försöka vara positiv
Nu ska jag sova och drömma om bättre tider. puss

SKOLIS







Måndag igen då, är lite rastös just nu. Hellre hade jag ju faktiskt haft sovmorgon och slutat lite senare! men ska inte klaga. Jag och sara har i alla fall tagit lite söta bilder idag, roligast nånsin är den då jag drattar ner för trädet på rumpan, skrattar varje gång jag ser den, var inte den bästa trädklättraren tyvärr..

har läst ut boken nu och ska börja på tredje, det känns ganska tungt. För förmodligen kommer ingen utav dom att vara bättre är ettan. och jag lite för dålig fantasi för att kunna föreställa mig edward rättvist. Längtar till fredag i alla fall då vi är lediga!!!

har inte så mycket mer att säga mer än att jag är så less på det här, hoppas det kommer en förändring nu när solen börjar lysa igen och man slipper vara så jäkla deprimerad hela tiden. hatar verkligen vintern, när jag slutar skolan ska jag aldrig vara hemma när det är så här kallt och snöigt och mörkt, det kan jag lova! Nu ska jag ringa Monica och se om jag får jobba i sommmar
puss

RSS 2.0