cheesburgare

hej hej hej
det känns verkligen att det är lov nu, jag sover dygnet runt och har ont i huvet konstant. dessutom vill jag ha cheesburgare hela tiden.. hela tiden!!!!!!!!!!(fast jag dessutom mår illa hela tiden) då jag vill bli glad tänker jag på cheesburgare, nu gör jag varma mackor och ska se om det kan mätta begäret lite.. hehe nu kanske det låter som att jag har en bulle i ugnen eller nått, vilket jag kanske har men mest troligt så är bara min kropp utmattad och mår bättre av lite smält ost, kött och dressing!mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
Sitter och peppar lite allmänt för nyårs som kommer att kosta som det smakar!! jag önskar verkligen att jag hade bätrre hand med pengar, fattar inte hur allt kan spruta iväg så fort. åt just mackorna och dom var dödsgoda. sitter och tänker på bättre tider också, men det är ju inte så långt kvar nu egentligen!! får se det så
iikväll ska jag och mamma se harry potter och fenixorden, hihi

P.S.
den här stan är ju helt full av äckliga jävla cp tjejer, jag menar det! Om dom inte snor din mobil så snor dom din kille! det är sjukt så äckliga och patetiska endel kan vara, fyfan vad jag ser ner på er.

JUL

God jul till hela världen!
känner mig alldeles varm på insidan, och det är inte så himla ofta det känns så! Allt är mysigt här hemma, mamma bakade just lussar och slår in paket för tillfället!! som det brukar vara varje år. Sen vet jag ungefär exakt hur morgondagen kommer se ut också, det känns tryggt på något sätt, och fint!!
ska börja gå och lägga mig nu i alla fall KRAMKRAMKRAMKRAMKRAM hoppas alla har det fint!!!

jullov

Det svåraste i världen måste vara att den man tycker om mest av alla gillar någon annan mer. Jag kan inte tänka mig något värre! det finns inget annat att skylla på än att man själv inte är bra nog. och det känns förjävligt.

slingade håret nyss förresten! hoppas det blev bra, annars har jag en till anledning att gräva ner mig i en snöhög.
FYFAN ATT DET SKA KÄNNAS SÅHÄR.

hej..

Haha. det var lite kul. Började med att skriva 5 rader om hur dåligt jag mådde, hur ont mina tår hade och hur stressad jag är. sen läste jag igenom det och förstod att det lät ganska töntigt. Så har jag låtit ett bra tag nu, mer eller mindre. herregud. Ska sätta mig med fysikböckerna nu och göra lika lite nytta som alltid. Fan att det ska vara såhär, och fan att det bara ska va mitt fel, det skulle vara finare med någonting att skylla på.
Igår var en fin kväll, y och e hade lika roligt som vanligt! GRATTIS till elinda som bara har 364 dagar kvar tills 18 medans forrsa seglar iväg redan om en månad. Livet är väl ändå rätt så härligt.


Jag märker inte längre vad som görs
Jag stör mig på ett ljud som inte hörs
Den här stan är klädd i kejsarens nya kläder
Runt omkring
Ingenting


I MAKE IT RAIN

Har nyss ätit upp två fina lussar, trots att jag inte känner speciellt mycet smak med min förkylingn så var det fint. Sitter och peppar för imorgon, det känns ungeför som att jag håller på att sprängas!! Gårdagen var förresten skitbra! om man bortser från den där lilla grejen så funkade det fint! y och e var på g!!!!
Vi ses imorgon!!! och på lördag!!! tack för mig

happy lucia

Kommer inte va vidare aktiv imorgon så jag säger det nu! har börjat bli snorig igen, det bara rinner och rinner som att nån glömt stänga av kranen. Sitter hemma nu och åt nyss upp en halvgod macka i brist på mangosar.. Ikväll ska vi troligen till bureå och ha mysigt med lusse och glögg óSV, och nu ska jag se dom två missade julkalenderavsnitten jag har kvar innan jag kan kolla på tv igen! hihi. Det känns faktiskt väldigt bra.
SEEEEEETTTHHHHH
puss på alla! VI SES PÅ FREDAG! (och lördag för då är elinda äntligen 17!!!!! YEY)

det är väl inga?

Satt och funderade i bilen nyss, eller för ett ganska långt tag sen men ändå. Livet är så jävla härligt, fattar inte varför jag ibland slösar bort större delen av det med att tänka på saker som redan är borta! saker som inte hör hit längre! jag tar upp större delen av utrymmet med det förflutna som jag inte riktigt släppt ännu. fan va fult det känns, för det finns så jävla mycket mer. Har kommit fam till att jag ska försöka släppa allt det där nu (framförallt två grejer) trots att det finns fördelar också, men det kanske inte är så passande att ta upp såhär. Fan vad jag kan bete mig illa ibland, jag gör saker utan att tänka, och även om det är en riktigt dålig ursäkt så måste jag säga som det är.. Man gör sina val, vissa är smartare än andra.
Gårdagen var i alla fall roligast på länge!! YES! synd bara att stini och olli inte kunde dela all glädje med oss, fast dom hade det ju trevligt på annat håll! Känns också jättefint att träffa denne, var väldigt längesen! och om du läser det här så ska du bara veta att jag saknat dig!


haha du lär dig aldrig va? patetiskt som fan att till och med dina kompisar kommer fram till mig och snackar skit om dig! haha det är ju åt helvette faktiskt! snyggt jobbat hörru!

hej schweiz

Har ätit ihjäl mig nyss, är förvånad att jag enns kan ställa mig upp. Det känns inte bra just nu, är helt slut och trött hela tiden! Det enda roliga som hände idag var ett elinda såg ut som en panda för att hon solat för länge igår, det var rätt så kul. Annars har allt varit bajs. hatar apberget också. vad ärdet för skit egentligen.
hoppas vi ses i helgen. då kommer jag förhoppningsvis må bättre.. eller..? man kan aldrigvara så himla säker. fan att jag ska va så slarvig. det gör ont i huvet också.
kolla vad jag klagar... så jäkla jobbig jag är
hej då.

hihi!!!!

världens bästa sak hände idag!!! kunde inte blivit gladare!!
ska plugga söder hjärnan ett tag nu! sen solie och tränie=)? we´ll see about that
PUSSSSS

STRAIGHT FROM THE HEART

^ världens bästa låt! jag börjar alltid gråta då jag hör den! får världens bästa minnen och världens härligaste känsla i kroppen. Det sorgliga är att jag aldrig kommer va så glad som då, eller det kanske jag visst kommer(förhoppningsvis) men inte på samma sätt, det är så jag menar.
På samma sätt som att jag aldrig kommer va så glad som då jag såg fjorton suger för andra gången, och då jag såg motorsågsmassakern och då jag såg mean girls en gång i ursviken och då jag satt på elins golv ochskrev under hennes matta och tänkte att hon skulle se det nån gång då hon var gammal och få massa fina minnen. allt känns olika fast lika bra, ungefär! men samtidigt så kommer det komma fler sånna fina stunder, så brukar jag tänka då jag är ledsen ibland. Att det finns så himla mycke mer att tänka på, bättre saker, finare platser. I alla fall så är det den låten som jag blir gladast av i hela världen, speciellt i slutet!! (som det känns nu, för jag vet att jag brukar säga så rätt ofta. Det är inte lögn! det bara känns så just då) 

Jag hatar att gå och lägga mig sist av alla.. det är jättejobbigt. Jag är så sjukt mörkrädd, fattar inte varför men det är så i alla fall. jag har väl för livlig fantasi eller nått. Nu är det så.. alla har gått och lagt sig utom jag... det är därför det känns så mycket bättre att sova med nån (kom hit kurris?) och för att det är mysigt förståss.

I could start dreamin but it never ends
As long as youre gone we may as well pretend
Ive been dreamin
Straight from the heart

You say its easy but whos to say
That wed be able to keep it this way
But its easier
Straight from the heart

Give it to me straight from the heart
Tell me we can make another start
You know Ill never go
As long as I know
Its comin straight from the heart

Ill see you on the street some other time
And all our words would just fall out of line
I was dreamin
Straight from the heart

Give it to me straight from the heart
Tell me we can make another start
You know Ill never go
As long as I know
Its coming straight from the heart

Give it to me straight from the heart
Tell me we can make one more start
You know Ill never go
As long as I know
Its coming straight from the heart

JAG GER UPP, JAG ORKAR INTE BLI BESVIKEN

jag är jävligt ledsen just nu. riktigt ordentligt
vad händer med hela min värld idag? allt är så jävla snett och skevt och åt helvette! dessutom ska ingen festa? nehe? varför inte det då? är det nån som har sabbat allas hjärnor eller?
och varför pratar du inte med mig längre..det är svårt det här, att inte veta nått. jag tänker på dig så himla mycket. vet inte vad jag ska säga, och ännu mindre vad jag ska göra.. det är väl såhär läget är helt enkelt, och då får man göra det bästa av saken! eller hela tiden tänker jag ju inte på dig, mest på kvällen! och då jag ser dig ibland. Då blir jag så glad! jätteglad. kan gå och le i 5 minuter utan att märka det, sen känner jag att det gör lite halvont i kinderna på nått krampaktigt sätt och då slutar jag. Jag vet inte vad som är rätt att göra i den här situationen heller.. jamenar att göra något bara för att få något gjort är ju min specialite.. men just nu känns det tomt. jaja..

Första december idag förresten! pappas födelsedag :) har firat honom hos farmor med ett antal sockerkickar. grattis papi!! ska nog se julkalendern nu också och sen se om jag kanske hittar på något av värde.


RSS 2.0