pokemon

Idag köpte jag en ny foundation, det kanske inte låter så himla speciellt men det var det på något vis. Längesen jag köpte något sådär genomtänkt och planerat.. tänkte på det hel dagen igår och halva idag, sen slog jag till!
SOMMAR snart, inte länge kvar nu och jag känner det i hela kroppen.. vill bara att alla knoppar på träden ska börja visa sig.. Det är så sjukt att vi faktiskt bor här, där större delan av året gör en så sjukt deprimerad med all kyla och mörker, det är nu man börjar leva igen!!! och valle snart, om nån dag. Allt är så jäkla oplanerat, men det kommer ju bli kul som alltid. nu dör jag snart av hunger, det var nära där ett tag då jag såg att dom lagade hummer på tv men nu klarar jag det inte längre..
är så himla sugen på lax
LAX LAX LAX vill äta det nu.. men vi ska äta bacon, som också är gott förstås...

Like a shooting star, you shine brightest of them all

kittygirl

Världens härligaste dag, det känns mer och mer som sommar nu! Gick till atorp och lyssnade på fina dikter, alla var himla duktiga, sen har vi ätit mjukisglass och så träffade jag sötizzzzzrebban. Fixade den där himla ps bilden imorrse också, den blev ganska så gullig och så har vi börjat med våran balderfilm som kommer bli väldigt fin. haha så överdrivet glad jag är idag...
Imorgon är det en efterlängtad fredag! den bästa på länge tror jag faktiskt!!!
Ska ringa samara snart,och ta en promme med eve och ross!! skithärlig dag. det går verkligen inte att vara sur, inte för att jag försökt men jag kan tänka mig att det kan vara lite svårt. Nöter världens bästa låt just nu, en som malin skickat för 100år sen men jag hittade den inte förrän nu!

A drop in the ocean
A change in the weather
I was praying that you and me might end up together
Its like wishing for rain as i stand in the desert
But i'm holding you closer than most,
Cause you are my heaven

 
goodbye

jag blir så less

Just nu har jag inte så himla mycket röst kvar, låter skitful ibland då jag försöker prata. Antingen låter jag som en liten målbrottskille eller så säger jag en mening men halva hörs inte för ljudet försvinner efter ett tag.  Men det har varit en väldigt fin helg!! På fredagen mös jag med olivia och stina. Sen på lördagen var jag på stan och waynes med forre and malin. Sen var det ganska så trevligt hos sara också, såg super bästa borat och någon äcklig skräckis som var världens konstigaste!
Nu sitter jag här och funderar på om jag ska orka iväg till sara eller inte? fick mig nästan inte en blund sömn igår och kom upp rätt tid imorrse också viket jag inte riktigt hade räknat med så jag känner mig rätt så slut. Men glad också förresten, solen skiner och det är ändå varmt. inte långt kvar till sommaren nu heller!! det är svårt att vara sur i det här vädret helt enkelt, även om det är ganska nära just nu. Förresten har jag suttit och spelat pokemon på gameboy ända sen jag kom från skolan! det är faktiskt sjukt roligt... har fastnat nu, klarade just första fågelbossen eller vad man nu ska kalla det och jag har fångat två nya pokemons hihi

ska gå nu tror jag, känder så lockande med en promenad! kraaaaaaaaaaaaam

all the time I waited here for you

Ibland undrar jag varför folk ger upp så lätt. om man hade försökt och verkligen ansträngt sig, hur hade det blivit då? hade det varit värt det eller skulle det bara bli slöseri med tid. Då man sitter med facit i hand och verkligen inte tycker om det man ser så kanske det är bäst. men saker försändras ju faktiskt, vet inte om så är fallet just nu men jag tror och hoppas det. Kommer nog inte kunna komma ifrån att det är det här jag vill, även om det ibland verkligen inte känns så.

All the time I tried to tell you, dear.
Birds are singing simple songs for you and me now that you are here
Motorcars and bumblebees go by
They're sometimes hard to quieten down so you can hear
But you know that I try
I want to see you hear the things I do now that you're mine
A very pretty sight through my eyes

vi ses ikväll hörrni, grattis till Olle som fyller år idag och till Sara som är snäll!

JUST SMILE BACK

Ska just se en film men jag tänkte klämma in ett blogginlägg föst, nu när jag har tid. den som väntar på något gott.. har halsfluss förretsten, har alltid hört att det ska vara det värsta i världen. men jag kan inte rikitgt hålla med, det känns ändå lite bra med tanke på att jag inte märker av magen då halsen svider lite värre.. haha så himla sjuk jag låter.. jaja nu ska jag piggna till lite och vi ses väl imorgon hörrni, ska se till att vara frisk då även om det mest troligt inte kommer va så.. men vi ses ändå.
saker blir inte alltid som man tänkt sig.. det är synd. vill bara bort härifrån, om jag fick en enda önskan så skulle det vara det... att man kan bli så less på någonting som man egentligen tycker om så mycket.


There's a nail in the door
And there's glass on the lawn
Tacks on the floor
And the TV is on
And I always sleep with my guns
When you're gone

There's a blade by the bed
And a phone in my hand
A dog on the floor
And some cash on the nightstand
When I'm all alone the dreaming stops
And I just can't stand

What should I do I'm just a little baby
What if the lights go out and maybe
And then the wind just starts to moan
Outside the door he followed me home

Well goodnight moon
I want the sun
If it's not here soon
I might be done
No it won't be too soon 'til I say
Goodnight moon


RSS 2.0