stinas stuga





här trillar jag ner då jag försökte ro, ibland märks det att jag var svagast i klassen





gummsan fick en egen båt



fin och solig dag, ser ut som jag förtjänar (som en liten kräftunge) kom hem från stina för att tag sen, elleer det är ett ganska långt tag sen såg jag nu.. kollade på grannfejden från jörn, världens roligaste avsnitt!!! skrattade så mycket att jag fick kramper i magen. Nu ska jag i alla fall sova tror jag, för cpskitdatorn är knäpp och ljudet har slutat funka så jag kan inte se mia och klara som jag verkligen ville.. Stan imorgon och köpa en resväska, gruvar mig så fruktansvärt för att packa, drömmer mardrömmar om det varje natt. GODNATT i alla fall till alla kräftkompisar där ute

MCFEAST

Kom nyss hem från umeå en månadslön fattigare.. så känns det i alla fall. Köpte världens vackraste underbaraste mockajacka på mq, herregud så den är fin!! sen lite smått och gott, idfoundation, en fin tröja på monki, mcfeast mål som jag borde sparat lite av och tagit med hem för det smakade så gott, och så lite annat som jag inte kommer på nu.. är ganska slut och ingen är hemma, vet inte vart dom är allihopa, utan mat är jag också:( maggan som ska äta surströmming nu, det är nästan sp att jag cyklar till ica och köper mig en burk..

Fick reda på den sjukaste grejen jag hört i mitt liv idag förresten, vet inte om stina och eve bara ville skoja för det känns verkligenså, men tydligen inte. har du sovit under fredriks säng någon gång sara??? svara gärna för det  lät så sjukt, men kul också förstås, snabba på!!

snart


nu är det nära...

JONNA säger:
 vagör du förnått ??
stinapettersson säger:
 haha ingenting har du sett att det regnar:D:D::D?? fan vad kul det var fan länge sen det hände=)=)) kul att vi fick en regn dag i år i allafall så man kan lata sig lite=))=) hihi
JONNA säger:
 hahahha åååååååååååååååååååååååååååååååh ska jag ta mitt liv eller vad vill du emd det där?????????? jag ska börja ta antidepressiva ikväll OKEJ?????
stinapettersson säger:
 hahahaah imorse när jag såg att det regna började jag skratta skit mycket. Jag tror det blir så just innan ett sammanbrott

söndag

Sitter och skriver mitt cv nu, på engelska. Man skulle kunna tro att jag är världens duktigaste tjej som sitter och anstränger mig på det här viset, men om sanningen ska fram så översätter jag bara från google translate.. världens bästa grej!!

IGÅR firade vi Malin och Jessica i Malins stuga, eller lyxvilla vid havet kanske beskriver bättre.. blir fortfarande helt paff då jag kommer dit. Men i alla fall var det jättemysigt med glass och jättesöta muffins, karra, tävlingar (som vi vann, såklart hihi) jacuzzi och bad i havet=) hur mysigt som helst var det, jg-forre och jg-jonna var som väntat fullast på stället, men det ska man va go och gla och bju på!

IDAG ska jag bara sitta här tror jag, eller ska till Hanna och Tuva (mina kusiner) ikväll, men förutom att gå till bilen och in till stugan, sen från stuga till bilen och sen hem igen så kommer jag nog inte röra mig ett dugg idag. Det känns väldigt bra, att jag bara sitter hela sommaren som en liten lat palt.. Men vad ska man göra då vädret ser ut som det gör?

IMORGON ska vi i alla fall till umeå stina forre eve maggan och jag, forre ska till sjukan och ta prover och stina är snäll och kör, mot viss betalning av elins pappa förstås. Lönen kommer och jag ska köpa grejer som att det var min sista dag i livet! Vi ska käka tills vi kräks på mcdonnalds och köpa grejer tills vi drunknar på monki, de ni.

hej

kom nyss hem från östanbäck och mina kusiners stuga, är hur trött som helst... fattar inte hur jag kan vara det för jag har inte gjort något ansträngande alls sen jag slutade jobba. Men jag är väl bara lat, som vanligt. Ska färga min grova utväxt nu tror jag, eller se tyra och sen färga.. vi får se hur det blir. Har inget mer på hjärtat tror jag, förutom att STOCKHOLM  KOS och LONDON är en minut bort och jag har inget lyckats hänga med, ska leta reda på någon fet resväska på stan, helst den rosa men vi får se vad kortet säger. Forre du kan ju ringa mig så tar vi en promme? och imorgn kan vi ju kanske festa för det känns som ett tag sen, visst dåå???




gömmsan å ja

JÄVLA SKIT

Jobbade nyss klart första delen av min skitdag.. Har fem timmar kvar som kommer gå rätt så fort, men SEN kommer det väldigt jobbiga. Kommer förmodligen va skitpigg ikväll (har druckit kaffe fast jag inte får) och då jag slutar kommer jag inbilla mig själv att jag fixar att gå ut ikväll, se veronika och stanna lite till. Sen imorogn då jag ska jobba min helvettesdag så kommer jag spy och svimma och dö och förbanna mig själv att jag inte fattar att man behöver sova någon gång.. Så kommer det bli. Jag är helt säker, för jag har det dåligaste omdömmet i världen.. Menade förresten inte skitdag, det var lite orättvist. Men jag är fan avis på alla som är bakis idag, till och med det?? Hoppas ni kräks riktigt mycket och hade en skitkväll.. fast det vetjag ju förstås att ni inte gör, och inte hade.. ååååååååååååååhhhhhhhhhhhhhh FORRE min enda vän=( fyfan för det här.

Förresten så ska vi ha kalas idag, jorun fyllde år igår och då ska alla släktingar komma idag. Så är det aldrig på min födelsedag, i mars alltså. Det brukar väl bli uppemot fyra personer som vill komma och gratta mig.. haha gud ändå vad jag sitter här och tycker synd om mig själv.. Tycker till och med mer synd om mig själv än vad jag skriver här, hundra gånger mer! Läs det här och va glada hörrni, ha en fin trästockskväll och skänk en tanke till mig på våning 4, och sara du kan  ju läsa det här och sluta slava i norge och komma hit på en gång eller i alla fall gå in på msn och sätta igång camen..

fucking åmål

såg vi nyss hos stina, vill verkligen va 14 nu! hur lätt var inte livet då?? med spicegirls och discon och ryska posten och allt vad det heter, hur mycket roligare som helst känns det som. Sitter och lyssnar på kent nu också, exakt som jag gjorde då jag var 14, var ingen agnes.. gillade bara sån musik. Man såg ut som skit med adidas byxor och platåskor, men det gjorde ingenting för man hade också 2,25 cider och moppar. I alla fall så ska jag ut nu, i höstnatten kan man nästan tro. Men för oss som lever en kilometer från nordpolen blir det inte bättre än såhär, en fin sommar.

godnatttis





stinas sommarkollo

Igår hade  vi världens slöaste och bästa dag med pizza chips och ostkrokar, såg en jävla skit skäckis som skulle vart hemsk om man inte blivit så arg på dom där satungarna som sprang omkring och försökte bränna upp och sticka ihjäl alla (eden lake hette den om någon har lust att se.. men gör inte det helst) blir mina ungar sådär vet jag inte vadjag tar mig till, tror jag skulle måsta ha ihjäl dompå nått sätt.. Sen såg vi två mysiga filmer också, Vinterviken och En kärlekshistoria. jättejättefina filmer!

Nu sitter jag och och väntar på forre, som vanligt.. ska och käka på stan, sen jobb 16-21 som blir början på mig megaäckliga jobbvecka.. är ledig en dag och helgen jobbar jag 24 timmar per dygn ungefär. MEN SEN är det över! helt ledig är jag fram till Stockholm och Kos, känns hur bra som helst om någon undrar=)


VI SES DÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR!!!! 18/8-1/9

godmorgon

Sitter och väntar på att forre ska bli klädd och klar.. det kan ta ett tag om jag känner henne rätt. Igår var vi först här, hos forre då. Sen åkte vi till boviken som var lite kul men jag kan nog inte säga att det var värt resan. Träffade en snäll släkting och hans psykotjej och världens sötaste malin var där (100000000 myggor också) Efter det köpte jag i alla fall välrdens godaste korv på statoil och sen åkte vi till en liten efterfest på mobacken som va rätt så kul, men inte för forre. Tänk att det kan finnas så knäppa personer att dom inte fattar det själv, att dom är knäppa alltså..

hatar folk som ljuger och knarkar, ni kan ju flytta till en egen liten ö och bara bo där så ingen annan behöver se er.

bajs

En mysig och kort dag på jobbet, helt perfekt! Hade kalas för en väldigt gullig gubbe som fyllde 96år. Tänk att man kan bli så gammal.. Men i alla fall så bakade vi tårta och han var så himla glad, blev nästan lite rörd då han ville komma in i köket och visa alla vad det skulle bjudas på sen. Det är det jag älskar så mycket med mitt jobb, man gör verkligen någonting som får andras liv att bli bättre. Världens bästa jobb egentligen. Nu sitter jag och ser några satc avsnitt som stina skickade igår, det avsnittet då carrie är tilsammans med politikern som vill ha kiss på sig.. det finns verkligen alla sorters människor.. jaja, nu ska jag ta på mig ett par tjocksockar för det har tydligen blivit höst ute nu, seeeeen måste jag på banken och jag gruvar mig så jävla mycket, dels för vad jag ska göra där och sen för att måste gå ut i regnovädret igen..

här är bilder från lite gladare tider, stadsfesten alltså






JAAAAA

stinapettersson säger:
 hahaha men ja
 jag vill ligga med jack sparrow
 fatta om johnny depp var min pojkvän, då skulle han verkligen kunna leva upp till ett sjörövarfantasiknull


NU ska jag försöka få tag på eve sen se momasboy finalen hos Johnnys tjej
GODKVÄLL OCH NATT OCH DAG OCH MORGON så ses vi på vånging 4 imorgon

kött

Sitter, eller liggger i sängen och äter lite köttfärssås och spagge. Har nyss kommit hem från jobbet, en lugn och trevlig dag! jobbigt bara att måsta stiga upp en sekund efter jag somnat ungefär, för det var så det kändes. Låg och tänkte på hela mitt liv igår, det gick inte att få stopp på det heller, allt kom på en gång. Helgen har i alla fall varit kul! men jävligt konstig, konstigaste helgen i världen tror jag. Speciellt lördagen, har ingen lust att gå in på detaljer men kul och konstig kan man summera den dagen. Var på Elins bröllopp också, hon var hur fin som helst! Är så glad för hennes skull. Man kan kanske tycka att 19år är en ganska tidig ålder att gifta sig, men jag kan slå vad om att det finns 30åringar som är mindre mogna för det där än vad hon är.

ÄR SÅ RASTLÖS!!!!!! vad ska jag göra?? brukar småäta då jag är rastlös, det är en grej som jag alltid gör. Men nu är jag inte ens hungrig och inget känns speciellt gott. Kan vara för att jag inbillade mig att en på jobbet hade magsjuka idag och skulle smitta mig, och omjag äter nått nu så kommer jag bara spy mer.. ja ni fattar. Så nu har jag inte ens det, käket.

SARA. Bryr mig inte om att du tjänar tusentals norska kronor lever livet och spiser pölse.. KOM HEM NU

VÄRLDENS COOLASTE GREJ!!!


HUVET^                                                                                                                    KROPPEN^

jorun halshögg en fluga!! livs levande satte den sig på skålen med smältost, men inte länge till.. hon tog en kniv och sprättade strupen, hur stor chans är det?? är i chock. mamma tyckte vi var omänskliga som ville fota, men hon fattar inte. tror ingen i världen gjort det här förr? i sånna fall skulle jag gärna vilja veta vem! Nu ska jag i alla fall till olle, sen somna tidigt och imorogn jobba sista dagen innan stadis=) WOHOOO

P.s. skålen såg ut såhär så han kunde kanske ha sett det komma..


RSS 2.0