let it be

Varför ska jag alltid tappa bort allt? en helt seriös fråga som jag ställer mig ganska ofta. Har jag någon hjärnskada eller är mitt minne inte fullt utvecklat? Sitter och vill överföra filmer från joruns data till min och jag hittar inte mitt jävla skit usb. Sen en till jobbig grej som hänt var att jag var tvungen att jobba över idag och dessutom att alla skulle ha något sort bajskalas för att fira min fösta dag på 1 och ett halvt år TACK SÅ MYCKET. Försöker hitta några fina och sorgliga låtar som passar till mitt tycka synd om mig själv humör men det går inte heller.. stina vägrar att svara i telefonen och brännan kikar på någon störd film hellre än att prata med mig.
Saknar London just nu så jag kan gå i tusen bitar. Tror det är därför jag sitter här och letar anledningar till att va sur. En konstig grej som jag verkar sakna jättemycket för jag tänker på det ganska ofta är att gå och handla, mat alltså. Finns så himla mycket grejer och har fortfarande inte uppfattat valuta skillnaden.. 5 pund känns på nått vis som att det är 5 kronor och det är ju otroligt bra för typ en oxfile eller vad dom nu brukar kosta? jag går omkring där och är omedvetet lurad och glad och kollar på grejer, otroligt kul tycker jag, det gör lätt hela min dag.
Saknar till och med att bo i världens äckligaste unknaste källarlägga med en kille som är allergisk mot att diska och en puckad pojkvän som tror på honom. Skulle lätt ångra mig på en sekund om jag såg berget av disk dom lyckats skrapa ihop men just nu känns det såhär. Sen är jag nog också lite ledsen för att jag vill till köpenhamn också och man kan ju inte bo på två ställen samtidigt, eller det har i alla fall inte jag råd med pank som jag är.
Så jag har en ganska bra lösning: skaffa grovt mycket pengar, bo nära en bra mataffär (både i min fina lägga brevid kate moss min bästis i london och etagevåningen på d'angletterre i copenhagen) och kanske köpa en mögelost som plåster på mina sår! skulle absolut funka. Nu ska jag kolla på mia och klara och skratta tills jag somnar, om nu min halvdöda dator funkar. Godnatt

gött gött gött

det här har jag göttat mig i en dag som denna



mums fillibabba

COPENHAGEN

tänkte bara berätta att denna helgen har vart den bästa i hele hele hele livet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sitter här nyss hemkommen med en i <3 cph tröja och ser ut som skit, lill oliven ligger och sussar så sött och jag kollar på blider och kissar på mig KPÖENHAMN!!!!!!!! kan inte känna mer kärlek, det svider i mitt hjärta och själ AAAAAAAAAAAAAAJ så ont tar det


HAPPY GIRL




RSS 2.0