MAGGAN NITTON













En vanlig skoldag


grapefrukt

Hade en så fin religionslektion idag. Man skulle säga några bra egnskaper man hade, några dåliga och vad man tyckte man kunde göra åt det, vem som betydde mest i ens liv och lite till. Det var så himla intressant att se vad folk svarade, saker man kanske stört sig pålite grann under dom snart tre åren man gått tillsammans som man nu fick höra att de själva tänkte på, mådde dåligt över och ville göra någonting åt. Jätteintressant var det!

Såg en sån hemsk dokumentär igår förretsen, om en gubbe som hette tobias och som överlevde förintelsen. Det var så jävla hemskt att se hur sjuka männikor kan vara och behandla varandra. Sen att det går omkring sönderpiercade fula äckelemofjortisar och protesterar mot vårt farliga och mångkulturella samhälle är så jävla pinsamt och äckligt och förskräckligt till och med.. ursch. blir så sur bara jag tänker på det.

En annan förskräcklig grej är naturkunskap som hjärntvättat min hjärna hela dagen, orkar inte tänka på blodomloppet och matspjälkningen och allt vad det heter längre. det tar stopp, ska gå och läsa en bok om varulvar och vampyrer nu.. hoppas min fina lilla edward kommer tillbaka snart!

Men på fredag blir det bäst ändå
Grattis maggan! Nu är det bara ett år tills det egentligen ger någonting.
godnatt

130ND4G3N

  
  
  
  


hihi

En väldigt bra dag. Slutar halv ett varje månag och det är så himla härligt! Fick just lönen också, eller den kommer imrogon men ändå! och kollar lite grejer från asos, det finns så sjukt mycket att man blir snurrig i huvet, jag och olle beställde lite grejer där ifrån igår som förhoppningsvis kommer innan maggans kalas, håller tummarna!

Helgen var vål sådär, var hos stina i fredags innan vi for till balzac som var ganska kul! förutom en jävla skit person som borde hugga av sig huvet eller nått. orkar verkligen inte ägna en tanke åt honom. eller det var egentligen flera stycken som var störda mer eller mindre men mytomanäcklet tog priset. jaja nog sagt om det. Lördagen var ganska slö, vi köpte pizza och såg på tv ungefär tills jag skulle och jobba! Efter det såg jag bara en film och somnade som en stock ganska tidigt. Söndagen var en lugn dag tills jag och olivia skulle och träna. Det var min helg.

Har börjat läsa den andra twiligt boken, och jag kan ju inte säga att jag är lika imponerad som resten av världen. Tycker bella är så besatt och mesig, väntar bara på att edward ska dyka upp igen.. Men den kanske blir bättre? längtar till filmen i alla fall så man får se välrdens fräschaste kille igen hihi

här är lite pix från stine och ballen iaf





bråk bakom mig, det gick ganska vilt till



PUSS

STINES STUGEEEE







(sara om 40 år)








(sarre)

rien tenir pour acquis

Nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig


hurricane gilbert

tiden går så fort, det känns som att det var nyss jag gick i trean och klättrade i träd och lekte med mcdonnals gossedjur, eller i alla fall började gymnasiet. Nu är det bara en termin kvar, håller på att få lite panik faktiskt. Vad ska jag göra? vad kommer allla andra att göra? Hur jobbigt kommer det bli att jag inte kommer att träffa alla som jag i vanliga fall ser varje dag? Känns som att jag bara har massa planer för att ha några, vet inte vad jag vill egentligen.

Jag vill bort här ifrån i alla fall, det är ett som är säkert. Alla äckliga och störda männikor, och alla som blir äckliga och störda bara av att vara i den här äckliga och störda stan. Folk som egentligen skulle vara smartast i världen blir äckliga och förstörda. Blir så jävla ledsen. Folk bara glider bort, som att dom aldrig funnits i ens liv från första början. Endel sakerkänns så jävla avlägsna att det mer känns som att jag drömt alltihop. kommer det alltid vara såhär eller, för det är det värsta som finns.

och jag är så besviken på dig. Du kanske inte förstår, för egentligen är det inte jag som borde vara förbannad. jag har bara jäkligt lätt att bli det. Men förr var du den jag litade på mest i hela världen och nu gör du saker som jag aldrig  trott att du skulle göra. Det är så jävla jobbigt att tro att man har ett en bra bild av en  person och sen så måste man bara bygga upp en ny sådär. Alla gör misstag, det vet jag verkligen. Men vad man gör sen, efter det där dumma är gjort, det visar också mycket. Om man verkligen ångrar sig eller om man gör samma sak igen helt utan att bry sig..


och hur gör jag nu?

-

där elljusspåren ledde hem till middagstid
där allting var modernt runt sjuttiosju
där låghusen slutade och skogarna tog vid
där bodde jag, där bodde du
där bodde jag och du

inga jordskalv där vi bodde, ingen frös och ingen svalt
men det skälvde när du rörde vid mig
du var arton jag var femton och jag skolkade från allt
jag ville bara vara med dig
jag ville bara vara med dig

nu får jag höra att du lever då och då ifrån en vän
det verkar dom som att allting är okej
jag undrar om du nångång är tillbaks dit igen
och kanske undrar över mig
du kanske undrar över mig

där låghusen slutade och skogarna tog vid
där allt var tyst och stilla som på kort
där nätterna viskade om ett sporrande liv
och när ingenting var gjort
då när ingenting var gjort

det är lätt att tänka bakåt när förvirringen tar fart
och när jag känner så då tänker jag på dig
allt är så förgängligt allting kan briserna snart
men du är oförstörd för mig
du är oförstörd för mig

men tiden har sin rätt att förändras där den går
och den är hos dig nu, hos dig och din vän
jag ska aldrig mera lägga mig med huvudet mot ditt hår
och aldrig älska dig igen
aldrig älska dig igen

men vid vägen längs bäcken som sakta ledde hem
där är himlen lite närmre för mig
där har tiden gjort en hållplats för oss och allt som hänt
dit kan jag gå och sakna dig
dit kan jag gå och sakna dig

men nya dagar väntar med nya tidsfördriv
och allting liksom kräver mera nu
så ta dina minnen och försvinn ur mitt liv
älskade älskade du
älskade älskade du

RSS 2.0