2334

Är så sliten som man kan bli tror jag. Sov en pytteliten blund inatt och en liten blund igår så ska ta igen det alldeles strax. Igår var vi i alla fall hos denice på inflyttningsfest och det var så kul att se henne för det var ett  bra tag sen! Sen station som var som det brukar och det säger ju det mesta. Ska se klart bridget jones nu och sen är det godnatt!


MISS YOU GÖMMSAN och sten också för den delen!

BEN

http://www.youtube.com/watch?v=teWzsxITB1s


Ska på stan nu och ordna det sista till dennes inflyttningspresent och lite grejs till min och forres utklädnad, lika stressigt som igår men skillnaden är att jag inte gör någonting åt det idag.. Förmodligen ses vi allesammans på station ikväll och för en gång skull känns det riktigt kul, kommer dröja ett tag tills nästa gång! Puss


AJ

Sitter här med en förlamad arm... gör så jävla skit ont och ännu mer än vad det egentligen skulle ha gjort för jag sitter och inbillar mig att den ska trilla av snart, armen då. Tog vaccinet idag, skiter i om det stavas så för jag tycker så synd om mig själv just nu. Sen är jag riktigt jävla sur också. Simon var väldigt snäll igår och skickade länkar och olika youtubeklipp på folk som blivit förlamade och handikappade av sprutan. Sen en äcklig skitblogg där nån knarkande hiphopkille hade skrivit ihop en uppsats om hur svininfluensan var ihopkokad av medicinföretagen och att dom egentligen bara blandat lite grejer i den där sprutan, dom vet inte hur det funkar och i princip att dom vill att alla ska dö egentligen för att befolkningen på jorden inte ska bli för stor. Läkarna försöker "varna oss" i tidningarna, men det står inte rätt ut utan man ska tydligen läsa mellan raderna där. Helvette så förbannad jag blir. Jag blir så arg att jag nästan sprängs. Den där lilla sorgliga människan vill alltså få oss alla att tro att världen är så sorglig och tragisk, att alla är psykopater som saknar medkänslor och bara tänker på sig själva och att det skulle vara väldigt trevligt om man kunde utrota nån million för att ge lite mer utrymme till dom som var smarta nog att avstå från den här jäkla sprutan. Har han mot förmodan rätt och jag blir apatisk eller autistiks eller rullstolsbunden så ska jag döda någon. Jag sa det till pappa och han skrattade och sa att han skulle hjälpa till om det hände, tror inte han förväntar sig det men nu ha han lovat i alla fall.. Sen sa han nått om aids också (puckokillen) att FN smittar alla i afrika för att minska befolkningen. Det är därför många är sjuka där. Åh herregud, nu kan jag inte ens tänka på det längre för jag tror jag kräks. Höll förresten på att göra det då jag tog sprutan också, var så nervös att jag satt där och skämdes. Tur att pappa satt brevid i alla fall.

Har så mycket att göra egentligen men nu tog det bara stopp (kanske blev apatisk ändå??) Måste boka om biljetten om jag ska till stockholm i helgen och packa och köpa en million saker och färga håret och tvätta av datorn för den ska på lagning (brukar sitta vid den och käka grapefrukt och granatäpple, jag vet jag är en riktig slusk som sölar på den men det kan inte hjälpas, det skvättar ju så himla mcyket från dom där rackarna) Sen kom jag på en plan idag också. En jättesmart plan som jag är riktigt stolt över. Datorn som mamma och pappa och jorun sitter vid är en skitdator rent ut sagt, pappa tror att han är mer teknisk än vad han är, mamma vet att hon inte kan och jorun bryr sig inte så mycket tror jag. Det har i alla fall lett till att den näst intill inte fungerar och är så seg att då man mailar tar det lika långt tid somatt skicka berv ungefär. Men då kom jag på att dom ska få låna min dator, den här alltså. För jag kommer inte hinna få tillbaka den från lagningen innan vi åker och då ska jag få en liten en att ha med mig så att vi kan chatta och cama och allt vad det heter!! Ska lära dom nu i eftermiddag hur dom skaffar msn, det kommer bli så skoj och mamma kommer bli så glad att vi kommer ses på julis på någt vis, även om det är genom en dataskärm.

Nu ska jag dricka te och kolla på 5an. Märkte igår då jag sovde hos farmor att hon inte hade den kanalen, fick nästan panik. Hade planerat hela våran tvkväll efter programmen där. Slutade med att vi såg en dokumentär på ettan om berlin efter andra världskriget men var tvungen att stänga av för det blev för läskigt för mig. VI SES och om vi inte gör det innan fredag så PUSS PÅ ER och han en fin halloween, jul, nyår och kanske födelsedag också? Man vet aldrig. PUUUUUUUUUUUUUUUUSSSSS!!!!!!!!!!

godmorgon

Sitter och käkar en kiwi och försöker förstå när det kommer nya true blood avsnitt... har sett alla nu och börjar känna lite abstinens. Ska till farmor om ett tag och vara där tills imorgon, vet inte hurlänge det blir innan vi ses så det känns bra att träffa henne nu. Imrogon får jag LÖN och det känns hur jäkla bra som helst, har levt på augustilönen tills nu och den var slut en vecka efetr jag fått den ungefär.. och ska ta sprutan också, svinissprutan. Hade inte så himla mycket mer att komma med, ska ta en promme nu sen åka till bure. Ha en fin dag och kväll och natt PUUSSSPUSSSPUSSSSSSSS

 


nattis

Har legat hela dagen och kollat på true blood, the hills, the city och gossip girl. En toppendag med andra ord! Imorgon ska pappa försäkra mig och sen blir det GGmaraton hos olle. EFTER DET är det världens bästa dag igen!! Tack och lov för det säger jag bara och tack för att vi inte ska ut utan har andra planer! TACK för att det snart är november och tack för att det betyder att jag slipper se många i den här stan på en väldigt lång tid.. haha nu blev det här lite annars än vad jag hade tänkt mig.. men man borde ju faktiskt säga tack  lite oftare, vara tacksam. Nu är jag det en liten stund sen ska jag mysa med alex om jag orkar, kan calle också skriva en bok?? känner att han skulle vara mer min typ. I alla fall, GODNATT och sov så sött mina små vänner och ni andra kan ju va vakna hela natten och inte kunna sova och få ont någonstans.

PS finns det någon snygg vampyrkille som ser det här så bor jag på poetvägen 7, tänkte bara säga det och att den här låten är till dig http://www.youtube.com/watch?v=t0eQL5R3bw4 (världens bästa serie jag vet, trodde inte riktigt på alla som vart helt besatta ett tag nu men oj vad jag hade fel)

mörkt

Jag måste vara den sämsta i världen på att skriva på datorn. Ibland fattar jag inte ens själv vad jag skrivit för det blir så himla fel. Alla bokstäver blir huller om buller och då kan man kanske tro att det är för att jag skriver så ofattbart snabbt, då blir det fel. Men jag skriver nog saktast av alla jag känner, eller kanske inte men sakta ändå. Satt bara och tänkte på det nu.. Idag har jag jobbat och sen varit helt apatisk, legat i sängen och tyckt synd om mig själv och betalat biljetter, en bra grejer i alla fall. Väntar på att true blood ska bli klart så jag kan se första säsongen (världens svåraste ord att stava förresten, nästan omöjligt) Saknar stina och eve också, är jätteledsen för att vi inte hinner ses innan vi åker och att det kommer dröja tusenmillioner år innan nästa gång. Fy fan för mörkret ute också, man blir så vinterdeprimerad att det inte är klokt. Nu när jag tänker på dåliga grejer så är det en till grej som jag blir så himla sur över.. kan inte tugga på höger sida av munnen för det håller på att ploppa upp en tand längst in där och det tar hur ont som helst om någonting i matväg kommer och tränger sig på just där. Det är inte lätt ibland. Nu ska jag se nått på tv och käka choklad som mamma kom hem med!



(igår egentligen, såg att det låg här utan att ha kommit upp..)

Sitter här och fryser. Jobbade 7-12 och känner mig allmänt sliten. Det är alltid så jäkla kallt här inne i mitt rum, tycker det är skönt då man ska sova då det är lite svalt men nu är det fan vedervärdigt kallt. Kanske håller på att bli sjuk? Det vore ju inte så himla konstigt faktiskt då nästan alla är det just nu. Skriver och skriver och skriver, hur svårt som helst att få det att låta bra, eller jag vet inte ens om det gör det.. mitt cv alltså. I helgen hände inget speciellt, jobbade hela tiden. Men det lät roligare än balzac om man ska tro elin ha ha ha.. jaja NU ska jag sätta mig med Alex Shulman (Skynda att älska) och dricka te. Sen ta en promme eller kanske ringa olle och se om hon mår bättre idag. Ne jag känner mig fan sjuk. inbillade mig senast i torsdags att jag hade svinis och nu är det dags igen.. till skillnad från resten av välrden så bryr jag migg inte så mycket omdet, skulle va ganska mysigt med lite feber. haha ojoj vadjag kommer få äta upp det där sen!! nu är teet klart, puuuuuuuuuuuss


JAAAAAAAAAAAAA

idag hände ett mirakel, efter 678 dagar av letande (ganska halvhjärtat var det ju förstås för jag trodde den var stulen, men ändå) så hittade jag nyss min lilla ipod i fickan på vinterjackan! JAG VET inget som helst mirakel egentligen, bara jag som är grovt senil eller bara puckad som inte kollat där.. men skitsamma! NU HAR JAG DEN IGEN! kom nyss hem från en promme runt mobacken som alltid lika härligt. Nu har mamma gjort pizza och massa tsatsiki som jag ska pressa framför tvn, världens bästa kväll med hollywoodfruan också!!
ha en fin och snöfri kväll, puuss


just nu..

sitter jag hos olivia, i mitt rum då. Alla sover som stockar och jag som vanligt ska va vaken hur tidigt som helst och inte kunna sova!! så jävla typiskt. Funderar på att traska hem, en rejäl walk of shame men det verkar ju som att alla andra är normala människor och sover nu, ser ut så på gatorna i alla fall. Vi var hos saras pappa igår, hur kul som helst!! Sen åkte vi till balzac och där var det ju exakt som det brukar vara inte mer ochinte mindre. Eller nee nu var jag orättvis, det var extra kul igår!! en toppenkväll faktiskt. Sen var det meningen att vi skulle på efterfest men var så jävla trött så vi tryckte chips hos olle istället. Deckade rätt ordentligt efter det och hörde inte telefonen.. inte meningen. Idag blir det hejdå till sara som stannat alldeles för kort tid och sen bokar jag och tjatmostern biljetterna till London. Nuu går jag och lägger mig igen.

you and I

http://www.youtube.com/watch?v=fQnb1k7dRyc&feature=channel
VI SES IKVÄLL MED DEN HÄR PÅ HÖGSTA VOLYM

PUSS

EXAKT



SÅHÄR fulla och glada ska vi va om ett dygn, va sägs om det?? hoppas alla är lika jäkla glada som jag för att två av världens bästa tjejer kommer imorgon och att det är den bästa dagen i veckan om inte allt för långt tid!!!!! /kögirlnr1




gokväll

Kom hem från olle för ett litet tag sedan, har vart där 24timmar så det kändes som att det var dags att ta sig i kragen och komma hem igen. Igår käkade vi som vi förtjänade: bullar med mjölk, chirre med beasåssmak och några kinderägg, hur gott som helst!! sen såg vi seven pounds också som var väldigt bra! Idag var jag förbi balderskolan en sväng och det kändes exakt som att vi hade rast och alla andra ville gå på stan men jag ville sitta i soffan och dricka kaffe med Janne (Jättekul att träffa honom, han hälsade så himla mycket till dig sara!)

Sen gick vi en promme kring mobacken och pratade om livet (jag och olivia då, janne rättade prov) En grej fastnade jag så mycket för och jag har egentligen aldrig tänkt på det även fast jag kanske borde. Vet inte hur jag ska börja men ska försöka säga det lika bra som olle gjorde. Livet är kort, man lever bara en gång. Varför ska man då omge sig men människor som får en att må dåligt? Nu menar jag inte att alla personer i mitt liv är dumma i huvet och gör mig illa, tvärt om! Men dom där enstaka människorna som sprider dålig energi omkring sig, medvetet eller omedvetet. Varför kan man inte bara stänga dessa ute och slippa att må dåligt? Tycker i och för sig att jag brukar vara ganska duktig på det, eller det är väl bara sån jag är att jag oftast säger det jag tycker och gillar jag inte någon så vill jag inte umgås med den. Fast det finns ju också dom som man egentligen tycker om, men dom lyckas bara inte att låta bli att vara fittor rent ut sagt. Vad gör man med dom egentligen?

Nu ska jag duscha, sen dricka te och läsa NATTIS!

tandis

Nu sitter man här igen, ännu en måndag. Tänkte just skriva världelös måndag men egentligen tycker jag inte så, jag tycker att det är en riktigt trevlig måndag faktiskt om jag ska vara ärlig. Solen skiner, det ser ändå ganska härligt ut ute även om jag vet innerst inne att det är svinäckelkallt men det gör inte så himla mycket då jag är här inne i värmen.

Vet inte hur jag ska beskriva helgen, knäpp är väl ett ganska bra ord. Var livrädd för mobilen hela dan igår och vågade inte kika på den förrens kring 22 någon gång. Jag gjorde missen att ringa hela min telefonlista där kring 5 i lördags, väldigt bra jobbat!!! Men det var ingen stor skada skedd förutom att olle blev lite sur att jag inte gick att nå då hon hade tråkigt på jobbet. Var hos elinda först i alla fall, i lördags. Sen åkte vi till balzac jag elinda och sara, olle och maggan var nyktra och käkade på frasses istället. Det var väl rätt så kul, förutom att jag höll på att bli av med skallen och hela håret då någon liten tjej fick ett psykutbrott.. man kan ju tro att det är en grej som man blir ganska arg för, men hade ni sett henne så hade ni förmodligen bara tyckt synd om stackarn som nog inte har det så lätt. Hår växer ju alltid ut, en hjärna är lite svårare att odla fram.

Det var allt jag hade att komma med just nu, ska käka sen åka till tandläkaren. PUUUSS


brrrråååååååå

NU är jag på gång igen efter den lilla svackan. Jag och pappa såg just det där letterman klippet som förmodligen alla redan sett och hällde i oss kaffe (fast här hemma är det är mer som svart gift) vet inte riktigt vad jag ska säga om det, jobbigt att se. Som idol igår ungefär, jag vet att dom är riktigt duktiga hela högen och att jag inte skulle vara en procent så bra. Men jag har så svårt för dom som får små (cp)ryck på scenen, jättejobbigt!! det är kanske coolt och speciellt och man har scennärvaro osvosv men jag mår dåligt av att kolla på det. Var tvungen att slå över till en annan kanal. MEN NICKLAS HERREGUD JAG SMÄLTE! satt och fnissade som en nykär liten 12åring och röstade dessutom dum som jag är från mobilen då jag lika gärna hade kunnat resa mig från fotöljen och ringa.. Jaja nog sagt om det. IKVÄLL så kör vi med allt med det innebär! Ska ta en promme kring mobacken nu, tror det är det skönaste som finns och sen tror jag också att hösten är det finaste som finns! Hur vackert som helt med alla löv och träd och färger! Vi ses ikväll som sagt, jättekul att elinda ska med också!

PUUUUUUUUUUSSSS

STOCKHOLM 02 MAJ MED VACKERT VÄDER

jag märker inte längre vad som görs
jag stör mig på ett ljud som inte hörs
den här stan är klädd i kejsarens nya kläder
runt omkring, ingenting

jag säljer inget längre, jag har stängt butiken
jag gör mig inte arg på nån reklam
tavlan är en fläck med färggrann ram
jag ger upp, jag orkar inte bli besviken
som du sa, det är dags att dra


Sådär känns det. Jag skulle göra ungefär vad som helst för att få åka till yvonne och stina nu nu nuuuuuuuu och slippa det här stället. Så har någon lust att betala resan med boende kan jag ställa upp på det ena och det andra, passa på. Ne gud så jävligt livet känns idag, eller just den här sekunden i alla fall. Är så less bara, på den här äckliga stan och alla som bor här och allt som finns här och mig själv då jag är här. Skönt att det inte är så himla länge kvar nu.




RSS 2.0