kramp

har så jäkla ont i magen!!! i natt drömde jag till och med att jag hade ont och höll på att kräkas för att det kändes så mycket.. Har varit hos farmor och dött och druckit te, nu sitter jag och ser parlamentet som var ganska dåligt idag. har ont i huvet också, som alltid.. :(
station var sämst förresten, men det kan kanske ha berott på att jag inte var peppad alls. det märks att dte håller på att bli vinter.. fast hösten är ändå rätt så fin.
nu börjar filmen!!


happy  day!!!
godnatt
och puss på min skatt

mat

Det är lila himmel ute, i alla fall om man ser genom ett förnster. Dolly ligger och sover och är lyckligast i världen som hon nästan alltid är om man inte dammsugar. jag känner mig sjuk, har inbillat mig hela dagen att jag är det i alla fall.. är trött och slut och sockersugen och lite halv ledsen. på gympan gick jag och elinda förbi och kollade på balklänningar! hittade så många fina, ska nog beställa en riktigt superduperklänning från englad i smaragdgrönt, men sen så pratade vi om en grej på lunchen. det vore ju väldigt onödigt att köpa den där himla klänningen om man inte har någon att gå med.. och även om man tror attman har någon att gå med så kan det snabbt som ögat förändras, kanske til och med dagen före. så alla sitter risigt till, ganska läskigt ändå! sen hade vi projjearbete på r-tiden som var jätteskoj! ser verkligen fram emot att börja lite mer och till uppvisningen förstås!! hihi. Förretsen ska jag forre (och malin och jessica) se BJÖRN GUSTAVSSON nästa helg, kommer svimma!!!!!

SUNDSVALL:
det var jättekul! på söndagen(fast det kändes som måndag) åkte vi buss hela förmiddagen och shoppade resten av dagen, var så slut då vi kom till vandrhemmet som var ganska risigt.. (sen vill jag också berätta att min klass är den sämsta i välrden, tycker illa om alla nästan, hat till er) men i alla fall så gick jag elinda forre och amanda på bio på kvälllen och såg partik 1,5 den var jättefin! sen skulle vi sova.. och jag gruvade mig ganska mycket för jag är ju så jäkla mörkrädd, men då fick jag veta att tahani också var det! nästan värre än mig till och med och då kändes det lite bättre..
nästa dag så hörde vi massa föreläsningar och sen skulle vi designa en produkt ungefär, eller det är våran uppgift nu.. att designa en produkt som gör att man blir medveten eller hjälper mot att man slänger så mycket mat, skit kul uppgift som jag verkligen kommer koncentrera mig på varje ledig stund!!!!

nu ska jag och mamma baka tigerkaka och dricka te! puss


go on

har velat sova ända sedan jag vaknade.. färgade håret! det är det enda intressanta som hänt idag, det blev rätt så fint ändå men kostade skjortan.. helt sjukt va mycket man måste betala.
sitter och lyssnar på en jättefin låt som stina skickat, borde skriva mitt jäkla tal somjag inte har en aning om vad det ska handla om och min himla bokrecention som jag nästan är klar med.. och franskan och kemin förstås......
 godnatt


Don't hang your head low 'cause I can't see your face
in your reflection I see your beauty embrace
and when the light shines bright to show you your way
do not be weary don't turn your head away


jag stör mig på ett ljud som inte hörs

Det blir alltid så här för mig då det börjar bli mörkt. blir alltid mer ledsen och sur, och det är en sån stor skillnad mot för sommaren och våren då jag nästan aldrig är ledsen om jag inte får en riktigt bra anledning.. vet att det är så för många, då det blir vinter. men det bryr jag mig inte så mycket om egentligen.. vill bara att jag ska slippa det har jävla mörka halvåret!!! skulle kännas mycket bättre om man hade någon resa att se fram emot också, för jag har slitit som ett djur hela sommaren, men neej då tycker alla att vi lika gärna kan fara till thailand om ett år då man kan stanna i flera månader. men vad ska jag göra nu då? slitta och käka polly tills jag blir alldeles tokig av allt socker med stina på franskan, eller vara glad för att det är balzac på fredag när det ändå alltid är samma personer som jag träffar varje dag på stan eller skolan eller någon annanstans på det här pyttelilla stället..

Är på sista sidan i min dagbok nu, hade tänkt skriva något fint och bra som jag kan titta på när jag är 85 och tänka att jäklar så mogen jag var då jag var 18! men förmodligen kommer det bli något som jag kommer skratta och skämmas lite åt. hade just tänkt skriva att jag inte kommit så långt på det här året jag skrivit i den, men sen tänkte jag att det var ganska fel! för jag har kommit långt! och gjort saker som jag är jäkligt stolt över, samtidigt som jag gjort grejes som jag skämms över förstås. men man kommer ju långt av sina misstag också. ska försöka avsluta det bra i alla fall.. Nu ska jag ta en kopp te och försöka skriva lite på talet till torsdag..   godnatt min skatt!

.

All the time I waited here for you
All the time I stood here holding dandelions and chocolate for you.
Tumbleweeds and fireworks go by
It's hard to keep them still for you to see..
But you know that I try.

så här känns det på vintern...

Du har då aldrig trott på tårar,
det passar inte för en karl
Om man är över femton vårar
finns inga känslor kvar.

Kan du förstå två våta kinder,
de torkar lika snabbt igen
Man rår ej för att tårar rinner, när man har mist sin vän.

Jag vill ha en egen måne,
som jag kan åka till
Där jag kan glömma att du lämnat mig
Jag kan sitta på min måne och göra vad jag vill
Där stannar jag tills allting ordnat sig.

Du tror du vet hur allt ska vara,
du vet när allting passar sig
Utom när jag ska förklara, hur jag känner mig.

Du bryr dig inte om mig mera,
och det har tagit mig så hårt
Du kan väl aldrig acceptera, att någonting är svårt.

Jag vill ha en egen måne,
som jag kan åka till
Där jag kan glömma att du lämnat mig
Jag kan sitta på min måne och göra vad jag vill
Där stannar jag tills allting ordnat sig.

Jag vill ha en egen måne,
jag kan åka till
Där jag kan glömma att du lämnat mig
Jag kan sitta på min måne och göra vad jag vill
Där stannar jag till allting ordnat sig.

_--
Var nyss på en mysig promme med petra, märkte att vintern var ganska nära. tiden har gått så himla fort! sitter och väntar på dom två sista satc avsnitten och försöker träna på att skriva med mer än två fingrar på tangentbordet.. det är riktigt jobbigt.. ska fortsätta med kemin nu tror jag.   Nattinatt

Amy Winehouse -You Know I'm No Good




















desole

Kom nyss hem från edda, gick en ganska hemsk promenad hem.. är så dumt att man ska behöva vara rädd då man går hem på kvällen!! Var i alla fall hur skönt som helst att simma och sitta i ångbastun! Fick veta en hel del om hur sjukt elaka endel personer kan vara. Skönt att jag inte har någon sån i min närhet..
En till kul grej som hände idag var att vi träffade micael tornving på torget när vi skulle till älvsbaka och åka inlines på gympan, det måste ha sett ganska kul ut för ingen var vidare stabil på fötterna..
Sitter och dricker en kopp kamomillte nu och funderar på om jag ska gå och lägga mig och läsa en bok eller se lite av american pie och vänta på satc.. det blir nog en tidig kväll tror jag..

Godnatt!!

stress

Har en hel del jag borde ta tag i och göra som skulle vara sjukt härliga att få bortgjorda.. men som vanligt så är det inte så himla enkelt. Väntar på att las vegast ska börja, sen på vänner och på top model och nån film som jag skulle se med mamma och sen satc!! älskar då det är så många bra program, är så härligt att bara ta det lugnt ibland!!
tog en sovmrogon idag och dagen blev ganska lagom lång! fixade tre grejer som jag skrivit upp på handen och nu har jagbara några stycken kvar.

Igår var vi och badade på edda, simmade en halv kilometer!! fick alldeles ont i armarna efteråt.. Sen for jag stina och eve till elinda och pratade och drack te:) jättemysigt! ska köpa ett simkort sen, så snart olivia är redo!!
nu är börjar det! ska passa på att skriva av tahanis kemilabbspapper i pauserna och fylla i helgen i min dagbok.. som börjar ta slut. måste köpa en sån också kanske!!
ajdö


dåligt

mår inte så bra. har ont i kroppen och i hjärnan och känner mig allmänt ledsen och otacksam. det enda positiva är att jag vet exakt varför och att det går över snart.

men just nu kan jag inte låta bli att klaga på saker!! att det är skit på tv idag, att satc är så himla sent att jag nästan aldrig håler mig vaken, att vintern snart kommer komma och att skolan är döden + extremt mycket mer som jag tjatat om hela dagen..

är ledsen för att man alltid mer eller midre bryr sig om vad andra tycker. önskar jag kunde skita i det helt och hållet. det skulle göra livet lite lättare.
bajs

HEJ

En väldigt mysig höstdag och ganska trevlig skoldag! franskaläraren var sjuk så jag och sara fick lite mer tid att gå på stan. Köpte en supermysig halsduk och en gullig mösssa, en rutig tröja och vinröda mjukisar, sen ett sjukt praktiskt block som rymmer alla ämnen vi har och sist en present till min kusin:) hihi fick med gratisgodis från hm också! mums. Gillar hösten för första gången i år!
Helgen har varit fin! bara tagit det lugnt och kramats, och gått på bio med petri och sett mamma mia! som förreten var en sjukt bra film! Ska nog se den med mamma igen tror jag:)
ikväll hade jag egentligen tänkt plugga kemi men jag har ingen ork, ska nog bara dricka te och se poirot sen sact
puss!

RSS 2.0