alle

förra gången hade vi ju lite otur och kom dit just på finlands nationaldag, ganska jobbigt. MEn nu fixade det sig i alla fall.. här är lite crazy pix=)
 



sa till forre på skarpen då hon höll på att göra en darin.....





litet tag efter det här så såg vi en brinnande bil, väldigt läskigt..



är så jävla sur förresten. har ju köpt en dator för ett tag sen, nu så skulle jag i alla fall peta bort en grej från skärmen som man brukar göra då nått fastnat där inte superhårtpet utan bara vanligt, då blir en en stor äcklig regnbågsfärgad spricka på halva skärmen!!!!!!!!!! blir så jävla arg och nu håller pappa på och stressar upp mig för han har borta försäkrigspapprerna...

Imorgon blir i alla fall kul=) ska fara och äta hos forre och det kommer bli så smaskigt. Var smart och köpte gymkort och var i finland innan jag hittat en nyårsklänning så jag ska låna en från forssen.. blir nog bra ändå får jag hoppas! tänk, ett år har redan gått och om några månader går vi ut skolan!! det känns så sjukt.. som att någon spolat bort tiden.
jaja, nu ska jag slänga min skitdator och smeta på en ansiktsmask!
bye

dan före

TILL SARAS KLAPPAR har inget fint att skriva på, sen kan det ju som dom flesta vet (främst stina) vara svårt att läsa vad jag skriver.. så du får kolla här:) god jul sariiboy

1
här är något som kan va kul
men du måste va beredd på att vara ful
kanske skämmas lite då och då
men det går nog bra ändå
mycket skratt kommer den här att ge
och det kommer du gilla ska du se

2
ibland så har man bråttom ut
när man är trött och väldigt slut
då kan den här grejen va bra att ha
så du inte behöver duscha varje da
en praktisk sak som luktar gott
den kommer följa med dig i vått och torrt






snor

blev tvärsjuk helt plötsligt! har nysit (nyst?) ungefär sjuhundra gånger idag, näsan är alldeles röd av allt snorande och snart kommer väl hostan också? det är något som jag alltid kan lita på, hostis. Ignet smakar gott nu heller, lussebullar och mandariner och skumomtar! allt sakar likadant. Men nu ska jag inte vara sån. det har varit en kul helg måste jag säga! fredagen var mysig, var hosa sara och drack vin före balzac, och hon har så himla mysigt julpyntat! blev på så bra humör. Ballis vad som det brukar vara, samma folk och samma stämning, men nu var dte ett tag sen jag var där så det avr sätt så roligt! Efter det tvingade forre iväg mig till frasses och så käkade vi miniskorv upp hos emil. Jäkligt gott, synd bara att jag blev avstulen halva.. 
nu fick jag en snorflod i håret som jag nyss tvättat...
 

sämst

hatar livet just nu.
först och främst för franskan. har kämpat i ett halvår 5 timmar i veckan och ändå ska jävel anna britta eller vad hon nu heter vara så jävla dum och orättvis. Sen för att jag glömt bort att centerpartiet fanns.. på samhällsperovet, nog för att det är lite fjanitgt för i övrigt ganska bra men ändå. Sen för att kitty har hiv och greger är bög. har inte sett andra avenyn än men tydligen så kommer det komma fram i dom här avsnitten.. sen har jag en finne i pannan som inte vill fara bort så jag måste ha mössa hela veckan. och för att det är så jäkla kallt ute. och för att julien är kär i leila. OCH JAG BLIR SÅ JÄVLA LESS IBLAND. kan du inte göra något för min skull någon gång??? är det så jävla mycket begärt egentligen? jag fattar inte! Sen hatar jag alla äckelungar som står och röker vid ingångarna till skolan så man måste må mer illa för att ha franska då man ser dom stå där och vara fula och töntiga och lukta skit. vill kasta en snöboll i ansiktet på dom.
ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

ska gå och grina eller kräkas eller nåttt. hej då

söndag

känner mig som 70 år äldre än vad jag är.
Idag jobbade jag 7-17 och det kan ju ha bidragit lite, sen var jag på ikea igår och det tog lite kraft det med. har stigit upp 6 hela helgen och det har satt sina spår.. Men det har varit kul i alla fall:) hittade massa fina grejer på ikea och en söt grej till mamma på en affär där brevid. Nu har jag varit i findland också! Det enda som var riktigt dåligt var att den 6 december tydligen är finlands nationaldag, och då hade alko stängt. Allt annat var öppet. En till kul grej var att då jag stod vid kassan helt slut och räknade ihop vad mina grejer skulle kosta och hade tappat bort elinda och hennes mamma så hoppar eve och stina fram bakom en hylla!! jätteoväntat, fattade ingenting. Men kul var det i alla fall!

Missade britneydokumentären som jag skulle se igår... hade verkligen längtat men jag orkade inte vara vaken. Nu håller jag på att somna så jag missar andra avenyn, men ska kämpa! Gud va tråkig jag har blivit förretsen!?!? jobbar och far på ikea och köper hylllor och somnar klockan 10 på en lördag.  Det kan ju va kul att det är så en helg, men 4? för det är hur min senaste månad sett ut...

Även om den här veckan har varit jävulsveckan2 så har det ändå funnits fina stunder, har sett TWILIGHT med elinda och petra som var världens bästa film!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hur bra som helst, gick som i en dimma efter den! och godishuset i haparanda var ganska bra det med! fast hur mcyket godisar som helst, och tilll och med nya varianter på¨mina favogodisar!!  mums. Hittade den perfekt balklänningen också! smaragdgrön och stilren, helt underbar!!!


RSS 2.0