våffeldagen

Nu har jag fyllt år och allt, jag var riktigt lycklig igår!! väldigt väldigt glad. Hade kalas hemma med familjen och sara, sen for jag till min katt och myste hela natten, very good 2ggr hihi. Sen idag har vi ätit våfflisar och kramats. Har fått sommarvikariat på klockarhöjden också!!! blev världens gladaste då hon ringde och talade om det, kommer vara sönderarbetade men rik när sommaren är slut, och det är ju det som räknas. **lÄnGtAr**
Skulle egentligen gå på bio idag men tiden räckte inte till, hoppas ni hade roligt mina friends. Försökte hitta lite tårta i kylskåpet nyss men dom har kalasat upp hela tydligen, även den söta kakan som denne var gullig och kom med.. Tisdag idag, imorgon är det onsdag, sen torsdag och sen FREDAG!!! woho!! ska bara leta upp mitt fula fisklookalikepass som jag kommer måsta dras med tills jag orkar skaffa mig ett ordentligt legg. men vatusan ska jag klaga för, jag är ju 18år!!! atron år, eightteen years och nu är jag vuxen. haha måste säga så hela tidne för att riktigt fatta det!!
EVES boyfriend var med på dans programmet förresten saris, if you can see this. Imorgon ska jag på ett viktigt möte klockan 13.00 och på torsdag ska jag träffa denne. Ser fram emot detta, var längesen min lilla vän.
Ska återvända till filmens värld nu, men vi ses alla mina one million läsare, sorry att det inte är översatt på alla 126 språk. KYSSAR på er (kisses on you)

göra på lovet:

en surrealistisk i ps
mattec uppgifter
svenska satir
fira min födelsedag
svenska pm
läsa en bok
leka med apor..




happy day

Har fått i mig ett glas blåbärssoppa och ett glas vatten. Det enda jag kunnat tänka på idag är sockerdricka, har drömt om det och började nästan gråta då jag vaknade och inte kunde dricka det..
Har magsjuka förresten om någon missat det. om ni sett det där klippet på youtube, hon som är med i det där natt frågeprogrammet och får mensverk och spyr som en fontän, då vet ni hur det såg ut för mig ungefär. kan säga att den här natten varit den värsta på kanske 10 år då jag senast hade den här jävliga sjukdommen. ser dessutom ut som ett spöke idag, alldeles knallvit som om nån tömt mig på allt blod, sen har mascaran som jag inte orkat tvätta bort smetat ut sig runt ögonen. funderar på att ta kort på mig själv och skicka till sara så hon verkligen får se hur hemsk jag ser ut. Nu är det i alla fall lite bättre, kan sitta upp och sådär.
är skitsur på folk också, om jag säger nått konstigt så är det bara spök-jonna, inte jag. förutom till dig indianskokkan, hoppas dom passar fint.
ha en bra dag hörrni, vi ses på torsdag eller så..
hoppas vi hinner ses innan ni far också, eve och stini!!!
puss

underskattade saker

1 Fina ögonbryn, det finns så många stackare som inte förstår att det kan göra allt eller förstöra allt...blir ledsen varje gång jag ser ett förstört par..
2 mobiltelefoner... min har varit död/sönder i en timme och jag håller på att få ett nervsammanbrott........ fattar inte hur du klarat dig sara..
3 hundar. dolly är så himla fin, fattar inte varför inte alla skaffar en sån!!
4 samarin. drack det nyss och med persiko smak är det nästan som saft(+lite alvedon smak) och nyttigt också.. ska alltid dricka det

klockan är 10

och jag och stina ska alldeles strax gå och ta kort på ett träd och göra en surrealistisk bild av det... hihi! igår fick jag en present av mina kusiner! 5 små söta parfymer från calvin klein! med världens gulligaste flaskor:) satt på fresses hela kvällen förresten, och åt kyckling och strössel! väldigt mysigt
idag är det prinskorv till lunch
vi har nyss haft engelskaprov



söndag

sista dagen på lovet, och det känns nästan som första. Tiden går verkligen hur fort som helst då man har roligt!hade skrivit en lista nyss på alla grejer somjag hade gjort.. men den försvann och jag orkar inte skriva en ny... eller jo det gör jag förresten visst

FREDAG hemma kväll och lets dance
LÖRDAG fest hos sara tror jag det var? ganska kul i alla fall
SÖNDAG mys hos en ganska smaskig karamell
MÅNDAG samma som SöNdAg
TISDAG fest som fick mig att vilja bli nykterist, sämst i världen..
ONSDAG myspys, såg fucking åmål och köpte karra 
TORSDAG fikade på koffein med sari och forrsi, sen notting hill
FREDAG var med sara och spelade spel:) hihi
LÖRDAG spelade spel hos malin med mina fina, sen hälsade vi på forrsa och jag stjälade en sak..
SÖNDAG mys med en sjukling

ha en trevlig kväll och hoppas lovet varit bra KRAAAAAAAAAAAMAR

0

Kom just hem från sara! vi spelade spel hela kvällen igår, man skulle ha lappar på huvudet och på dom stod en person och ett ställe, typ Alfons Åberg och Nordpolen, det var jättekul! för att korten skulle sitta fast så hade man ett färgglatt björnborg gummiband i håret! välditg sött, sen skulle man ställa frågor om vem man hade på sig och klura ut det. Fick en massa fina fyllesamtal och sms! vi ses ikväll hörrni:) men utan dricka som sagt. Nu sitter jag och ser en dokumentär om hur barn blir till och äter glass och kolasås. Förresten har mitt öra svullit upp igen, och en av mina smaklökar också..

Du sa: Jag vet vad du vill
Jag sa: Jag vet vad du tror, jag tror
Bara vänta lite till
Så får du tro vad du tror, du vet vart jag bor
Du får gärna komma hit och skrämma mörkret


Vi ses i sommar håkke! och alla andra också för den delen, längtar så jag nästan sprängs!

Önskelista!!!!

image125
GOA 2 VECKOR
image123

GLITTRIGA SKOKKER

image124image130
 EN KISSEKATT OCH FÅGELUNGE

image126
LÄPPGLANS
image128

image129
OCH PENGAR FÖRSTÅS...

puss

var ganska så nyss och fikade på coffe in med elin och sara! det var ganska mysigt, vid ett bord satt det ett gäng och stickade, den hade dom röjt undan i mitten och hade det som tangodansgolv! ganska kul ändå. Nu väntar jag på min katt, vi ska äta glass och se nottning hill, men det är en överaskning än så länge! har dessutom bestämt att jag inte ska dricka förrän jag är myndig, vilket kanske inte är så himla superlänge kvar! men ändå, det är ganska länge om man tänker vad jag är van vid:) droppen var i tisdags. vill inte ens prata om det för det är bara så FEL. dö dö dö. men vi ses inte förrän den 24e mars i alla fall gott folk!
NU SKA VI GÖRE`!!!  Puss


19.12

lov
det känns lite konstigt och ovant, som att det inte är på riktigt ungefär. En trött måndag efter en händelserik helg. Vet inte vad jag ska säga egentligen, mer än att det fick mig att tänka lite annorlunda. Pratade med malin för ett tag sedan, det var kul! Jag och sara planerade hela våran framtid på waynes också! det var väldigt kul! jag ska i alla fall bli flygvärdinna när jag blir stor och flyga runt hela världen. längtar så mycket:) sen så köpte vi ett best friends halsband, ganska gulligt

puss på min kattis!

RSS 2.0