hh

är
trött
.

kollade nyss gossipgirl och nu har jag inte så himla mycket att göra, åt just ett granatäpple också som sprayade granatäppelsaft på hela väggen och datorn märkte jag sen.. En fin helg i alla fall, firade mig i fredags och gick på statte! fick världens finaste presenter av världens finaste kompisar, en skumpaflaska av olle, en skitgullig tavla med en lång dikt och massa foton av stina och eve, en plunta med "en sup för JG" på av sara och forre. Blev så rörd! Sen i lördags så blev det en lugn dag med fika på waynes och robinson, välrdens bästa program!!! fattar inte hur vi klarat oss utan det så länge!! Såg jättefina och sorgliga filmer hela söndagen och grät små skvättar, en fin dag. Blir en lugn vecka men en desto roligare helg! både sari och evi fyller år så det blir sköjj.






världens finaste. http://www.youtube.com/watch?v=ibE7IqEjni4

trööööööööööött

har haft kalas idag, mysigt men trångt med alla små söta ungarna! nu håller jag på att dö av trötthet.. ska bara orka ta av  käderna och borsta tandjävlarna sen kommer jag somna så gött!! en fin dag med sol och 200 minusgrader. Och imorgon ska vi fira ytterligaren en gång hos olle och gå på statte. Känner att jag behöver sova. Är helt mör i hjärnan nu också efter alla tappar och stavar och noter och g klavar. hur mycket ska min stackars hjärna behöva ta in?? är rädd för att den är smockad med grejer snart tyvärr.



stinas smarriga tårta.
VI SES IMORGON
godnatt

gessle

Var så kär i honom förr, den där per. http://www.youtube.com/watch?v=-51kP0OCwx8 Minns då vi kollade då dom var i skellefteå, var 14 och kunde inte andas! För det var ju så jäkla trångt, bara ibland då man lyckades komma lös lite grann och kunde hoppa upp bland alla feta gubbar och tanter och allt vad det var så fick man syre. Men det var ju värt det såklart. Älskar den där låten också, brukar alltid lyssna på den då jag är lite ledsen och tycka synd om mig själv

Ska lägga mig nu så jag är pigg imorgon, sara har planerat nått jäkligt taskigt tror jag..

bäst

http://www.youtube.com/watch?v=Fb5T0gcHZBg

nu blir det beck och kladdis!

even the best fall down sometimes

Vissa tycker att man alltid ska ge personer en andra chans. Det är ju bra. Frågan är bara om man inte lurar sig själv om den här personen egentligen inte är värd den där chansen och bara kommer sabba allt igen. Man är inte bara en snäll person om man ger bort chanser till höger och vänster, man är en jävligt korkad person i vissa fall. Det är inte så att jag tycker att alla som gör misstag är idioter och aldrig borde förlåtas, för i sånna fall skulle jag nog inte tycka så bra om mig själv. Det jag vill komma till är bara att man kanske inte ska förlåta för lätt.. kanske låter dumt nu men annars kan det vara så att man inte lär sig läxan? man fattar inte att det man gjort har tagit så ont för någon annan och kanske till och med gör om samma misstag igen. Och vad händer då?

åååååååååååååh

En fin fredag, firade stina med tårta och bärs!!! haha en bra kväll i alla fall, balzac var nästan lika tråkigt som vanligt men ändå ganska okej! Sov hos stine och kollade på djurkanalen hela dagen.. fast den heter juinte så utan nått coolare men nu mminns jag inte vad. Köpte karra och chirre och dirre coh käkade hela kvällen. Robinson var så spännande!!! längtar till nästa lördis. Nu ligger jag här och har skitont i ryggen och ska strax borsta tänderna men jag orkar verkligen inte, omdet inte var så att jag fick ont i tandköttet då jag inte borstar dom morgon coh kväll så skulle jag på fullaste allvar skita i  det just nu, så känner jag. Imorgon blir Stina 19 också, nog för att vi redan firat henne och att hon fått sin stock och allt men det räknas ju egentligen inte förrens imorgon(idag)



p.s. Jag brukar känna att personer som jag tycker om ofta gör mig till en bättre person än vad jag är, eller tar fram de lite bättre egenskaperna hos mig kan man kanske hellre säga. Förstår som inte hur du kan tänka egentligen, för en person som gör mig till ett mytomanpsykfall skulle jag inte vilja vara nära, vet inte om det bara är jag? Känner så i alla fall. Det är så jävla onödigt och synd att det inte går dit en till. Har inget mer att säga. Väntar bara på en rejäl jävla smäll.

ALL I HAVE TO DO IS DREAM

fick studentmössan idag! nu känns det  verkligen på rikitg. åååh, blir så glad och lite ledsen på samma gång, KOM IHÅG ATT BESTÄLLA ERA NU EVY OCH SARI??hälsningar mamma jonna. Sen så pratade vi om noter och kloner och g-klavar och grisar idag, på musiken och NKn. Det känns så otrloligt mcyket lättare med allt då solen skiner, är så glaaaaad. Baldershowen gick också toppen! kommer sakna det så mycket nu när det är över, eller på ett sätt är det ju riktigt  skönt, men ändå. vore bra om skitskallestina kunde logga in snart så man kunde få bilderna... är så tröööööttt, och vi ska och träna ikväll jag och olivia, fyfan vad jag gruvar mig.. orkar inteeee....varför kunde jag inte få några hurtiga gener i mig?? nee jag skulle få sockerberoende latisgener.. skulle inte va emot lite genmanipulation här.. vill bara ligga här och kolla på mia och klara och skratta och sova.


får ta och rycka upp mig nu och sminka bort min fetingfinne som jag fått på hakan så jag inte skrämmer ihjäl någon, det kan ta ett tag, är som kebnekaise eller nått.. gokväll

låt av evy and yvve

JONNA säger:
P-P-P-P-P-Peeepppaaar, YEAH pepparkakor det är vad vi vill ha, skaka det ur deras hjää - äärnaaa

JONNA säger:
YEAH jennifer tack för att du försökte hjärlpa mig, du är ändå en helt okej tjej, fjortisar ska bort från våran NV show, till deras puckade ideer säger jag NO

evelinaknutsson säger:
hatar alla från JG, hoppas fan att alla dom får IG. e så jävla trött på dom, därför gör jag denna sång..(erik och lina ni behöver inte komma fan, jg har gjort en scen om ett lan)

JONNA säger:
kan dom hålla käften en enda jävla gång, man hör ju inte min äckliga falska sång? dom kör över oss som stora bussar, om ni dödar dom jag lovar ajg bjussar (på en glass) PÅ EN FETING  GLASS I STORA LASS

REF: JG vi hatar er, är ni så blinda att ni inte ser? så dumma och tröga att man blir förbannad, jag är så arg att mitt hjärta stannar!!!

evelinaknutsson säger:
KAN NI BARA HÅLLA KÄFTEN OCH SLUTA störa. vill fan inte höra(på er)

gråååååååååå

och trist dag, försov mig till skolan och nu har jag bara legat i sängen och gjort ingenting, kollat lite mia och klara. Lyssnar på den finaste låten i världen nu också, sitter och tycker synd om mig själv och sådär.. tänk bara om nån skulle skriva så här till mig, TILL JONNA, du är bäst ->http://www.youtube.com/watch?v=t-idDbIfGvw&feature=related

allt är så tråkigt just nu, och stressigt egentligen men det är bara det att jag inte gör något så läget blir inte direkt bättre.. men först och främst tråkigt!!!!! TRÅKIGT.


ska baka en jävla kaka nu... eller nått annat. kul att på allt det  här tråkiga ska jag ha ett sånt förbannat sockersug, det tar knäcken på mig:(

brrrrrrrrrrrraaaa

hemma igen i bajs snö hålan.. sitter och väntar på att stina ska komma och hämta upp  mig men det verkar aldrig bli av. är trött och seg. har inget evttigt att säga alls, vill bara lägga in lite pix från bättre och gladare tider, bland annat igår..



hann inte mer.. nu kommer segpropparna

STAY THE NIGHT

sitter och lyssnar på melloalbumet och det är så himla bra!! är nästan lika peppad på finalen som på nyårsafton.. haha fattar inte hur det här har gått till, eve kanske har lagt nått schlagerpiller i min mat.. Ska börja packa alldeles strax men det känns så jäkla jobbigt, vet sominte vad jag ska ta med och kan slå vad om att jag inte kommer hitta igen hälften av det som ska med.. resten kommer va smutsigt. SKA HA CAPS HELA DAGEN OCH SE HUR MÅNGA SOM REAGERAR KOM JAG PÅ NU.. HAHA HAR VERKLIGEN TRÅKIGT. SPELADE POKER IGÅR HOS STINA FÖRRETSEN, DET GICK JÄKLIGT BRA FAKTISKT! MEN BÄST FÖR EVE TYVÄRR..

SKA GÅ IVÄG OCH FÖRSÖKA HITTA NÅTT ATT PACKA.. MEN HADE JU EGENTLIGEN TÄNK ÅKA OCH KÖPA EN RESVÄSKA, SÅ DET KANSKE VORE BRA ATT GÖRA FÖRE? JAJA... STAN NU KANSKE? ELLER MÅSTE DUSCHA FÖRST MITT HÅR SER UT SOM EN MOPP..

TILLBAKA TILL MELLO:
HEJJA ALCAZAR OCH MÅNS!!! VINNER NI SÅ TAR VI HEM ALLT, JAG LOVAR!!

SKA GÅ OCH GÖRA NÅGOT NYTTIGT FÖR EN GÅNGS SKULL..
PUUSS

RSS 2.0