jag vill bli dill

Sitter och nöter en superbra version av en redan superbra låt! Fattar inte hur man gör en såndär ruta som alla andra brukar lägga upp, eller jag har inte försökt men jag orkar inte just nu.. http://www.youtube.com/watch?v=PdHgtQ_tB04 Drack just kaffe med pappa innan han skulle springa iväg och tjäna pengar igen, bara jag som inte gör någon nytta just nu. Men sånt är livet ibland. Borde kanske plugga lite teori, eller lämna in den här skitsaken en gång för alla, eller gå med dolly en sväng. Men herregud va jobbigt det känns, hur jobbigt som helst. Ringer stina istället..


MR BIG

Hade ordnat en date idag för Dolly och Dogge, man hör ju bara på namnen att dom passar bra ihop men tyvärr blev det ganska misslyckat. Dolly blev sur för att Dogge snusade henne i baken och då vi kommit till lejonströmsbron så sprang Dogge iväg och kom inte tillbaka.. men det kanske går bättre nästa gång.

Ligger och tänker på en massa grejer nu, på pengar och medicin och stockholm och mr big (ser första avsnittet av satc och han är ju helt sanslöst snygg, fattar inte hur det kan gå till) Beställde världens vackraste skor idag också för pengar jag ska hitta på något vis innan kronofogden får tag i mig, väldigt fina var dom i alla fall. Nu ska jag fortsätta kika och sen kanske läsa klart boken jag läser (revolutionary road som sagt). Den är så tragisk, alla som vill gifta sig och leva lyckliga i alla dagar kan ta en liten titt och inse fakta. Men bra som tusan är den, inte så puttenuttig som böcker kan va och inte så himla NU HUGGER JAG DIG MED EN KNIV heller, utan lagom av allt!

Kollade förresten på little britain och roast på berns ikväll, kan redan känna hur jag blev en aning slankare om magen!! fyfan så kul det va! Bra träning om man vill ligga i sängen och slöa, ett tips bara

GODNATT


måndag

Sittter här och gör inte ett skvatt, pratar lite med elinda som ska åka till norge och va försökskanin för mediciner (fast tydligen är det mest sockerpiller 70%av dom i alla fall, meeen man vet ju aldrig i och för sig..) mat och boende på nått lyxigt sjukhus i 22dagar, för det får hon 100TUSEN KRONOR EFTER SKATT, inte svenska skitkronor utan norskt guld!!! fyfan vilket jobb, ligga som en liten potatis och få små goa scokerbitar och mat! låter ju för bra för att va sant.

Ska göra en god gärning idag i alla fall.. Stina hittar inte till jobbet då hon ska köra dit från stugan dom bor i just nu så jag ska va som en levande gps och guida henne med en karta.. haha tycker det verkar jättekul!! och då har man ganska lite att göra.. funderar helt seriöst på att flytta till belgien eller ukarina eller nått annat litet skitland nu i eftermiddag och aldrig mer komma tillbaka, sen skickar jag bara små tavlor med torkade blommor på till alla här hemma då dom fyller år och kanske vid jul så att dom fårstår att jag lever! det kan vara nått, vi får se.

NU ska jag dricka te och se tyra eller nått annat som är på tv, SEN träna med olle!

SARY AND OLY

Sitter och saknar sara och väntar på att olivia ska jobba klart sen ska vi ta en promme i våldtäcktsmörkret, ska bli spännande. Har mina svindyra moccamints minisar (37 svenska kronor!!!!!!!!!! på bussäckelgrillen KÖP ALDRIG NÅTT DÄR mitt största misstag nånsin) här brevid och valle är också med förstås. Men tillbaka till sara som har vart borta hur jävla länge som helst nu, är så glad att du snart kommer hit du anar inte!! Det känns så tomt här hemma då alla är borta, eller inte alla men 3 stycken av väldens bästa kompisar.. då blir det ganska svårt ibland. Jobbade extraturen och det gick som på räls, var klara halv 8. Nu gör jag ingenting alls faktiskt, sitter och funderar på livet och hur det kan gå. Vissa dagar händer ingenting och andra exploderar det med grejer, så är det. Konstigt och jobbigt och bra och dåligt. Ska bli skönt med den där prommen känner jag. Sitter som nån jäkla ostkrok nu och bryter snart ryggen, som jag brukar göra när jag sitter vid den här skräpgrejen som snart lägger av, pappa tjatar alltid om att jag ska sätta mig i soffan eller på en stol eller nått annars kommer jag pajja ryggen. Men som en liten reflex så måste jag göra exakt tvärt emot det han säger och så sitter jag här med en krokig rygg.. jaja ska göra nått vettigt nu, vet inte vad än men inte sitta här i alla fall, ha en bra natt och dag och morgon och vecka och månad och år!!

jaaa jag måste säga det igen men jag saknar dig så jävla mycket sara!!!!!! gör som jag säger för en gångs skull och kom hit inom ett dygn.



det här är för glenn!

Min dator håller på att ge upp.. skärmen är nästan helt och hållet trasig och flimmrar till var trejde sekund, då måste man slå på tangentbordet ganska hårt för att det ska gå över och det är ju inte så himla bra för datorn, så det blir bara värre och värre det där. Måste lämna in den imorgon.. då är grejen den att jag inte vet om jag hinner få tillbaka den innan London, och det vore ju jävligt jobbigt. Så antingen tar jag med min min mongolida cp jävel dator eller så får den stå hemma hel och inplastad utan att anvndas. det är frågan.

idag har jag och pappa gått omkring på biblioteket och kollat på böcker och tavlor, det var fint. Hittade två, en som pappa valde ut som jag nästan vetatt jag inte kommer gilla.. en engelsk deckare som har en transa på framsidan, men jag kanske blir överraskad! Sen revolutinary road som är en skitbra film också. Nyss så gjorde vi sushi!! HUR GOTT SOM HELST och det blev så himla mycket billigare att göra hemma!! nästan som korv och potatismos, så billigt alltså. Såg vägen ut igår också, hade väl inga superförväntningar men fyfan så bra den var!!! michael nyqvist är ju så jävla bra, och glenn var en liten stjärna! skitbra var den!

Nu ska jag och olle träna, jag ska bara vila lite så ingen norimaki kommer upp då jag struttar på bandet! och forre???? vart håller du hus? har du gått upp i rök eller?


godnatt

ibland är man så dum i huvudet och slösar bort allt man egetligen vill ha.
varför lyckas jag alltid med det?

ÄR SÅ STOLT

ÖVER STINA OCH GUMMMSE EVE SOM SKAFFAT SIG HELTIDSJOBB OCH FLYTTAT TILL STOCKHOLM PÅ MINDRE ÄN ETT DYGN!! fan va glad jag är för er skull!! Ikväll blir det fest, är inte peppad just nu men jag hoppas att jag blir, sov tre timmar inatt och min dag blev exakt som jag skrev i förra, exakt så. Jaja vi ser hur det blir! Nu ska jag käka köttsoppa


SAKNAR ER REDAN

Förresten så lämnar vi skellefteå och sverige 26/10
kan nog inte längta mer till att komma härifrån!


nattis

Sitter och kollar på vänner och har just städat mitt rum ganska ordentligt ändå.. förutom att jag bara slängt in alla klä'der i garderoben och nästa person som öppnar dörren där kommer drunkna, men det ser helt okej ut nu i alla fall.. jaja nog om det. Ska jobba imorgon och jag gruvar mig så mycket.. hatar att jobba heldag, det är det värsta som finns. Det börjar ganska bra med att få en lunchrast, det är inte alla som får det! inte dom som slutar 12 i alla fall så då blir man ganska glad. Men sen så är den slut efter en sekund och man ska dela ut maten.. då går 12arna hem.. första örfilen. Sen går det ett tag, man matar och diskar och lägger och torkar och byter. Sen är klockan 13 och ännu en ska hem. 14 en till. 15 en till. 16 en till, sen 16.30 får jag gå hem hög på 17 koppar kaffe och så trött att jag inte ens fattar att jag är trött..

Men då är det FREDAG och alla vet ju att fredagar är veckans och världens bästa dag!!! NATTIS

chokke


här sitter jag och har tråkigast i välrden. börjar bli apatisk för jag har så tråkigt.......... KAN VI GÖRA NÅTT SNART ELLER???? ååååh att va rastlös är det värsta som finns. Idag har jag gjort ganska lite, gått en promme med forre, skrivit cv på engelska, typ två rader för det är så fruktansvärt svårt, till och med med google translate!! vafan ska man skriva?? hej jag vill ha ett jobb, gör nästan vad som helt och vill gärna ha bra lön. jag är snäll och rolig och duktig på en massa saker. men NEJ så får man ju absolut inte skriva för man ska tänka igenom vart enda ord och låta si och så och blablakbla. Ja jag låter kanske lite sur nu, men nu ska jag berätta varför. Det enda jag kan tänka på just nu är CHOKLAD chokladchokladchoklad, chokladmousse, chokladkakor, kladdkaka, marabou, magnum med CHOKLAD på förstås, påskharar som är gjorda av choklad, jultomtar som är gjorda av choklad.. och då maninte får det enda i välrden som man verkligen älskar och vill ha så blir man inte så glad, tvärt om. Sen om man är så rastlös att man håller på att bli mongolid på det så blir inte saken bättre... så känns det idag.



har inget med saken att göra egentligen, önksar bara att jag var exakt där exakt nu!!!

gokväll

Kom hem från olivia för ett tag sedan, såg Män som hatar kvinnor! VÄRLDENS JÄKLA BÄSTA FILM JAG SETT I MITT LIV!!!!! hur bra som helst var det. Idag har vi bara suttit inne och vart slitna, ordentligt slitna. Helgen var kul som den brukar speciellt fredagen och Nocks! Ligger och funderar på vad jag ska göra imorgon.. vad gör man egentligen en måndag utan skola och jobb?? vi får se helt enkelt. Nu ska jag se en film där världens snyggaste kille medverkar och som ej har några problem på något vis oavsett vad du säger forre PUNKT SLUT hör du det?? BRA

Godnatt

H3J

Sitter inne och är arbetslös, inget av värde händer alltså. Har inbillat mig själv att jag gör någon nytta genom att skriva in saker i min kalender somjag ska göra tex. ringa och stöldanmäla min ipod, köpa hudcreme, fest hos olle.. jätteviktiga saker alltså. Jobbade igår i alla fall, med forre och elin. Jättekul och som jag hade tänkt mig men grejen var den att vi var tre vikarier och två hde aldrig jobbat på våningen förr, så det blev mycket att göra. Sen hyrde jag och forre några filmer, Taken, Teen movie( tror jag den hette, eller nått sånt i alla fall. HUR BRA SOM HELST se den!) och Lars and the real girl. Nu sitter jag bara här och lyssnar på im on a boat och jizz in my pants, väldens roligaste! tänkte bjuda på några stockholmspix också, se och njut!!







nu säger jag godnatt!! tack och adjö och jag älskar dig björn.





alla är högt över staden

Sitter här med min sjuka och äter ett äpple. Har vart hos stina ikväll och sett slumdog millionaire, köpte den på statoil rent utav utan att veta om den va bra eller ej. Men det kan jag säga att den verkligen va!! herregud så bra den var! Men frågan är ju (och är alltid efter att man sett liknande filmer) varför finns det inte sånna killar?? för dom finns ju verkligen inte, antingen ska dom va svin eller knarkare eller mesiga eller störda i hjärnan eller lite av allting. Det ska alltid komma och lockas med en supermegahjälte som man innerst inne vet att man aldrig kommer träffa. Fast det kanske finns killar som är sådär? ska inte vara orättvis. Men då är grejen den att jag kommer ha oturen att aldrig se skymten av någon sådan sällsynt människa. jävligt typiskt

Hade en mysig kväll med olle osv igår, tror jag hade världens sämsta omdömme som inte satt/låg inne och försökte få bort hostan och allt annat jag har utan istallet rännde runt som någon liten skitunge ut och in i kylan. Men det var kul i alla fall, eller helt okej. 

Är lite ledsen, varför vet jag inte för egentligen bryr jag mig inte ett dugg. Jag inbillar mig bara ibland att jag bryr mig för att ha något att göra, det känns så i alla fall. Eller så bryr jag mig helt enkelt utan att jag fattar det själv och det vore inte så konstigt. För oftast fattar jag ju ingenting. Så känns det nu.


kos<3

stinapettersson säger:
haha jaa det hade varit toppen fan men jag har inga stålaren liten fråga bara förestenska du dricka imorn? haha altså jag är fan full fortfarande

JONNA säger:
hahaha men jag med de är så sjukt

stinapettersson säger:
hahah jag vet jag var hos eve nyss och hämtade lite grejer , träffade en städerska i trappen och sa hello
sen skratta jag hela vägen utas packad

BIO IKVÄLL 21.00

Alla är välkomna men forre, maggan, stina, eve ni kan ju ringa så kan jag boka!
Nu blir det stan med olle, PUSSSSS


BONKERS

Tillbaka från stockholm och kos, sitter här med svininfluensan och snorar. Lagade just datorn som någon sabbat medans jag var borta (jorun..) haha satt nyss och läste hur forre beskrev resan och det jag har att tillägga är att DET VAR HELT SINNESSJUKT KUL OCH INGEN KOMMER NÅNSIN FÖRSTÅ DET!!!!! det var värt en trasig fot (som jag nu går omkring och haltar på, inte så snyggt jag vet) blåmärkesknän och svinsjukan som jag nämde där uppe ÅK TILL KOS VAD NI ÄN GÖR!!!!!! FÖRDET KOMMER VI GÖRA IGEN!!



två gobitar, dom andra kommer sen

RSS 2.0