hej

vet inte hur man tar bort. så jag ändrade istället
puss


I fell in love at the seaside

Är helt slut. Jag hatar då man sover jättelänge på dagen och inte äter någon frulle eller lunch och sen så pressar man bara i sig middagen och får sjukt ont i magen. Dessutom har jag fått en äckelfinne på hakan.
Men Elinda och Forre är hemma igen, fancy that!!! Har en tuff tag i skolan framför mig, ska bara se beckan och sussa. Imorgon börjar det. KYSSSSSSSSSSSSAR
 
Jens_pimp

kr

WHAT I REALLY WANNA KNOW
MY BABY
WHAT I REALLY WANNA SAY I CANT DEFINE

orkar inte skriva nått egentligen. är skittrött. kom nyss hem från stan, sprang runt som en galning och var tvungen att köpa choklad av malin för att hålla mig vid liv. skitjobbigt. jävla bajs. sen så måset jag komma på en fin förklaring varför vi inte kan komma till stugan. baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaajsssssssssss jag är så trött att jag skulle kunna somna på torget.
cp

CcCc

Mår illa. Fick världens sockersug nu efter skolan så jag satte i mig en hel skål med glass, det var kanske inte så himla smart. Vill bara tömma ut magen nu.
17.11
Elinda sickade ett sms nyss, dom ska göra sista natten minnesvärd. Jag tror hon menar att hon ska få till det! Får se vilka spännande baciller hon tar med sig på lördag. Längtar lite! Ska på mat grejs festen med malin alldeles strax, är inte hurngrig än. Det känns lite jobbigt och önödigt. Hejdå.
Remember when you drove all night, just to meet me in the morning.

kjeftoj

Världens varmaste dag, mådde illa hela förmiddagen och det var döden att sitta vid älven. Men jag klagar inte, tvärtom! tycker bara att det är skadat att vi ska behöva vara i skolan då det fortfarande är sommar kvar, den enda tiden på året som det är roligt att enns gå utanför dörren.
Idag åt vi kräftor förresten.
Blev så sugen att jag snattade en i förväg.. skulle just slita av den ena armen då jag såg att den var missbildad. ena klon var större än herr krabbas i svampbobfyrkant och den andra såg bara ut som en liten skrutt. Helt böjd, smal och eländig. Men den smakade underbart ändå. Såklart.
ska vara med min lilla snutteplutt ikväll och imorgon är fredag HAPPYHAPPYHAPPY DAY

What good is a phone call, mr Anderson, if you are unable to speak.

Första dagen i skolan. Det var ganska spännande, men mycket som vanligt ändå. Lektionerna började direkt! sen hade vi ett 3 timmar långt hål! Satt på waynes och pratade och halvsov. Senså ska jag köpa världens sötaste pannband på indiska, 50% för att det är sweet och 50% för attjag vet att forre vill ha det och för att hon kommer bli sur. Är bara så sjukt irriterad på henne nuförtiden. Trodde det skulle gå över men det blir bara mer och mer hela tiden. Jag lovar att jag stryper mig själv om hon bloggat från turkiet, vågar nästan inte kolla för det är så töntigt. Om du läser detta så ska du veta att jag älskar dig ändå, det är bara nån konstig fas dethär.

Jag och sara delar skåp, vi har vid expeditionen. Världens fulaste ställe! fattar inte varför vi inte bara får ha kvar våra gamla. Men vi ska iaf fixa detdär. Blir nog bra. Jag har ju ett kodlås från förra året, superpraktiskt för sara kommer glömma nyckeln hela tiden, det skulle inte enns ge någonting att hon hade nån från början. Men då vi slutade skolan så låste jag det och nu kommer jag inte ihåg koden!!!! det är riktigt irriterande, har prövat allt! jag var inte smart och tog några speciellla siffror heller, det är bara en konstig ordning på dom, helt orealisktikt och jobbigt. Imorgon är det sovmorgon och falkan! vi slutar kring 12 så det blir perfekt! Solen ska tydligen skina också, hihi. 

Är ganska peppad nu faktiskt, men det är man väl alltid då hjärnan förfallit under sommaren. Ska göra matteläxan och läsa lite fysik på ett tag. Sen måste jag köpa skrivblock och det där jäkla låset. inga konstigheter alls. PUSS



ring då :(


callex

Hej
köpte en dagbok igår. en snygg dyr och underbar dagbok. Kommer skriva i den varje dag. Sen så klippte jag mig!!! och köpte en tröja! det var ganska fint. Det är så himla härligt, då man köper något nytt. Fast att få saker gratis är ju förståss snäppet bättre.
sitter och känner mig jättefjantig, lyssnar på skitttöntiga låtar och smådeppar över skolan 
http://youtube.com/watch?v=UJy6zk7Ju9U&mode=related&search=
youtube måste förresten vara det bästa som finns. det är så sjukt praktiskt och användbart
http://youtube.com/watch?v=mJDBRG5mnxk
Idag är det min namnsdag. Förrut då jag var liten så fick jag alltid någon liten present av mamma. Men jag tror att hon har glömt det, eller så tycker hon att jag är för stor för sånt. Fick skitsöta grattis sms i alla fall!!! kyssar på dom.
http://youtube.com/watch?v=2HejVjzhKTY
Vi ses ikväll! puuuuuuuuuzzzzzzzzzzzz

image70

JAAAAAAAAAA jag badar med personer från södra delen av landet men jag trycker inte upp brösten mot folk och beter mig som en jävla fjortisfull 14 åring? tack och adjö

even the best fall down sometimes

är så himla trött
men vi ses ikväll ändå
puss

imorgon är det fredag

Idag är det inte speciellt vackert väder. Det är egentligen lika bra. Orkar inte  skriva varför, för jag är helt pajjad i armarna och huvet (det var därför). Väntar bara på att pappa ska komma hem så vi kan köpa pizza och jag får lite mat i magen. Sen ska jag städa, både i mitt rum och överallt. Jag och jens såg fjorton suger imorse, det var inte alls lika dålig som då jag såg den förra gången. Mer söt och snuttig.
Ska baka paj idag också. Till pappa och Jens.
KYSS

Jag är blockad och riktigt riktigt sårad. Vad ska jag nu ta mig till?...............

kvävas

Vaknade imorrse av världens äckligaste stank, det luktade dollybajs. Jag gick runt hela huset men jag kunde inte hitta den där jävla korven. Tillslut kollade jag ut till hallen, och där låg den. VÄRLDENS största korv, och grunden utgjordes av en pöl med diarré bajs. jag trodde jag skulle svimma och kvävas på samam gång. Visste inte vad jag skulle göra så jag ringde till mamma i nybro.
jaja nu kom jag av mig. men  vi ska iaf dra till stan och köpa alko kyssar





Hej Jonna.
Låt oss vingla hem tillsammans ikväll
/S

gräddnoz


Jag vill skrika. Högt och länge. Det hjälper då det känns såhär, speciellt mycket hjälper det då forre är med och då vi är på en halvallmän plats och hon skäms över mig.
Då känns det bra igen.
Alltså, det är bara det att jag sitter och oroar mig över grejer nu. Eller jag tänker på saker som gnager sönder min hjärna och blir till klumpar i magen. Det värsta med alltihop är att jag inte kan sätta fingret på vad det egentligen är som bekymmrar mig så jäkla mycket. Jag är orolig. Jag känner mig otacksam. Jag känner mig taskig. Jag känner mig utskämd. Jag känner mig blåst.

Ska klippa mig på måndag. 16.00
då vet ni.


vi ska på rave

Mamma och jorun har farit till småland för att hälsa på mina kusiner. Nu är det bara jag och pappa kvar, det betyder alltså att jag kommer svälta ihjäl i veckan. Leva på smulor som tappats på golvet och gräva i andras soptunnor efter ätbara saker.
Eller så kommer vi äta pizza hela veckan.
Egentligen hade jag tänkt fälja med. Det skulle vara jättemysigt! gå på ikea och mysa i kalmar. Men jag kände att jag ville vara hemma nu sista veckan, fånga dom sista soltimmarna i boviken innan skolan börjar. Fy så hemskt det känns. Det känns som att någon tryckte på snabbspolarknappen direkt efter avslutningen i kyrkan. Fast det hemska är egentligen inte att skolan börjar om. Det hemska är att sommaren försvinner, dagarna blir mörkare, det blir kallare och snön kommer. Jag får frossa bara jag tänker på det. Jag blir så himla deprimerad på vintern, vad är meningen med den egentligen? jag ser inga som helst fördelar om jag ska vara helt ärlig. Det är bara töntiga och jobbiga personer som gillar vintern.

måste förresten skriva en matlista. pappa kom på att jag ska skriva upp vad vi ska äta varje dag i veckan. Men inget jobbigt. Om han skulle bestämma så skulle det bli korv och makaroner, korv och makaroner, korv och makaroner och pyttipanna.

qul

Nu har jag en hel helg av festligheter bakom mig ! Jävla så himla roligt jag har haft. Det började redan i torsdags då vi satt och drack lite måttligt vid ainas och snackade svengelska med tysken. Sen så kom fredan. Jag och elinda förfestade hos mig med karamellfrägsrosaochsmultronsmakande vin, skitgott! kring 10 for vi iväg till anderstorp och där var det en hel del människor som bara festade så himla snyggt att vi ville vara meeed. Träffade en viss person, var jobbigt just då men nu känns det så himla bra. Jag har övertaget. Jag har makten. och jag tänker aldrig släppa den för det här känns så jävla skönt. YES. Bakade kladdkaka och försökte fånga några sömntimmar. Lördagen började med illamående, åt suströmming och sjöng så stämbanden sviktade!!! dansade, fiskade upp några fräscha tjejer och åt chirre!  jag fick till det och efter några timmar när utmattningen kom fick jag skjurre heeeem. helt skön kväll. tack


image64
sådär cool var jag i fredags^!! TALK TO THE HAND..
what goes around comes around, jag kan bara glädjas.

ikväll ska jag mysa med jens och om 5 minuter ska jag duscha. Sommarens roligaste helg ska jag bara berätta. Tack alko. Kyssar

skit

Är på riktigt konstigt humör. Jag vet inte riktigt vad det beror på men det kommer lite då och då. Idag tror jag att det är av två ganska klara anledningar:
*Det är bara skitjobbig. Då man tror att man har en riktigt klar bild av en person, en självklar bild som inte enns kan krossas av en blåval. Sen så kommer det fram nått som förstör varenda tanke man haft om den personen. snyggt
*Senså är det jobbigt att varenda jävla kanal visar simsons dygnet runt hela tiden. Inte för att jag ogillar programmet, det är en av världens bästa serier men det kommer jag inte tillåtas tycka länge till om det smetas i ansiktet på mig så fort jag sätter på tvn.
pappa har förresten köpt sånnadär foppa skor. han är skitstolt.

Vi ska iaf festa idag!! är väldigt peppad, ska bara försöka få tag i alkohol.
Jag ska klippa mig också. men efter vi har tagit fotot till skolkatalogen, jag ska bara glänsa lite med mina långa lockar
KYSS


hejsan svejsan

Nu är jag hemma igen. Är rätt så sliten men ren i varje fall! skrubbade bort varenda smula av tåget som jag kunde komma åt. Sendess har jag bara suttit vid datorn, tagit igen den missade tiden eller nått. Resan var iaf underbar! Långholmen var ett riktigt fint ställe och nära till det mesta. Shoppingen var ändlös och timmarna för sömn blev inte många. 10 av 10.
Jag och malin satt och pratade igår, på trappan vid fontänen på hötorget. Det var riktigt mysigt. Men så sa malin en sak som jag inte kunde släppa. Först blev jag arg på henne, eller jag blev bara så paff då hon sa det. Det lät kanske lite elakt, eller jag uppfattade det så. Men det var bara egentligen det som jag tänkt hela tiden men inte fått ut i ord. Det spelar ingen roll vad hon sa, senså kommer jag inte ihåg exakt vad det var heller. Det vilktiga var vad jag kom fram till. Jag skämms jättemycket. Helst av allt skulle jag vilja radera hela skiten. Kunna säga att det aldrig hänt och bara skratta åt tanken. Men det kändes rätt just då, och då måste jag kunna stå för det även fast mina åsikter är totalt omvända nu. Jag borde egentligen vara tacksam för vad jag har lärt  mig. För det är egentligen en hel del.
Ska se beck med elinda ikväll, sen vara med Jens. Kyss på det du!

RSS 2.0