sommar

Läste igenom lite av min sommar nyss. tusan så glad jag var hela tiden, inte ett enda arghetsutbrott och när det var nära så var det bara jäkligt kul och gulligt snarare än argt. Jag saknar sommaren.. fast mest av allt så längtar jag till den! jag längtar så att jag nästan sprängs om jag skulle tänka på det ordentligt. 

    

   


Ska på dans alldeles strax. jag hatar att ingen vill följa med mig längre.. lata cpn..... *SKÄMTAR*
imorgon är det fredag, det är för det mesta roliga dagar, vet inte om det kanske blir ett undantag imrogon, för vi har skidor på morgonen! men sen på kvällen så ska vi ju förståss äta tårta hos forma, och det väger ju faktiskt upp skidorna (om det är en stor och god tårta förståss)! ska ta den där jävla svindyra sprutan snart också!? är helt förundrad över hur det kan kosta så mycket? tycker det är ganska löjligt

:)

Jag hatar alla äckliga jävla människor i den här staden!!! vart man än vänder sig så snackas det så äckligt mycket skit!!!! man blir så less, så fruktansvärt less på alla som inte verkar ha något annat att förgylla tillvaron med än påhittade lögner om andra. KUL, ROLIGT, SPÄNNANDE, SKOJJIT! jag hoppas det känns så för er! jag hoppas det pirrar lite gulligt i en så snuttemagar när ni spyr galla över varandra. det hoppas jag verkligen.

Jag har varit dum, jag vet det. har bara så mycket att tänka på angående det här, och så mycket att tänka på om allt annat.

det är konstigt

att det ska till så hemska saker för att man ska uppskatta allt det fina man har, som bara finns där men som när som helst bara kan försvinna och aldrig komma tillbaka. Det får en att tänka efter vad som verkligen betyder något, och vad som egentligen inte spelar någon roll alls.

hej hej hej hej hej


Jag kände för att göra en liten lista:
IDAG hata elinda!!!!!! sedan dans och tv
FREDAG äta en jättegod lunch med forma för att slippa välrdens jäkla äckligaste magsjukemat på skolan!!!!(ugnspankaka) sen ska jag umgås med mina fina gamla vänner som jag inte träffat på hur länge som helst! längtar jättemycket!!!! 
LÖRDAG party! inga mer planer behövs
SÖNDAG Dans. sova, fast troligen lämnar jag inte huset och äter väldigt mycket glass
MÅNDAG yoga. sistaminuten plugga och känna all världens stressoch ångest
TISDAG. matteprov. efter det så lever jag inte längre
ONSDAG död (mord i sinnet, får inte missa det)
TORSADG död
FREDAG död
LÖRDAG död (fest)
SÖNDAG död
MÅNDAG död
TISDAG utflykt!! hihi, ganska spännande. Sedan körskolegrejs
ONSDAG -
TORSDAG -
FREDAG forma 18 år, grattis bajsunge
LÖRDAG världens roligaste sak!!!!!!!!!!!!

wpasökfdrgf

jag känner mig som en jävla satans idiot. Jag är så sjuk jävla taskig! så satans jävla äckligt dum i huvet. vad jag än gör då blir någong ledsen, hur fan kan jag sätta mig i såhär klämda situationer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
*KLÄMD*
*KLÄMD*
*KLÄMD*

fast det löste sig tydligen nu. *SKÖNT* pjuuuuuuuuuuuuuuuuh nu kan jag andas utan att hyperventilera---------
fest i helgen? vi ses då!


½

Jag är oftast så att jag blir sur för grejer, och säger som jag känner utan att tänka och ibland kan det bli väldigt fel. Jag gör ofta fel! utan att jag kanske vill och menar att vara dum så är jag väldigt duktig på det. Jag har gjort saker som jag inte skulle kunna stå för, och det skämms jag väldigt mycket över! att jag inte skulle kunna stå för det alltså! för det är viktigt . Man kan göra hur jävliga saker som helst bara man känner att man kan stå för dom! då är det ändå okej på något sätt. Jag vet inte om jag är en dålig person som resonerar som jag gör, eller egentligen så är jag väl det. Det är en chansning från min sida. hela den här grejen. sen så vet jag ju att jag inte bäddat som jag borde, så om jag måste ligga där så förtjänar jag det. 
 
Men nu kom jag ifrån ämnet. Att jag ibland kan förhasta mig och säga saker som bara liksom sprutar ur munnen. Förlåt för det, och förlåt för att jag kan vara så orättvis. Ska försöka att säga som jag känner istället för att vara sur då jag egentligen är ledsen. fan att sånt här ska vara så svårt. känner lite no doubt - dont speak över hela den här grejen. Men det är väl inget som kan göras, livet förändras ju faktiskt. Både till det bättre och till det sämre. Men det känns ju inte så bra, även om man vill att saker bara ska lösa sig så kommer det alltid nya saker att oroa sig och må dåligt över.


I'm so tired but I can't sleep
Standin' on the edge of something much too deep
It's funny how we feel so much but we cannot say a word
We are screaming inside, but we can't be heard

this is how we party

http://youtube.com/watch?v=max5Mty51iU


vaknade ganska nyss, vi slutar skolan klockan 12 på fredagar! det känns väldigt bra! Speciellt tacksam är jag idag, jag mår inte bra alls. Får se va det blir av det här egentligen. alla kan ju ha så himla roligt och festa ikväll! have fun! kommer nog sitta och se en film, sen kommer jag bli så desperat att jag måste äta glass och då jävlar kommer magen krampa, tills jag svimmar och sakta men säkert avlider... eller så kan jag se det som att jag kanske behöver en paus och vila upp mig lite så jag kan vara på topp senare. får se hur jag väljer att se saken...
 
imorgon ska jag på kalas i alla fall, hos snuttegull denise som fyller 18 idag!! grattis min humla, längtar jättemycket till tårtan och om det förhoppningsvis finns kakor eller glass eller nått! fan så gott. Nu när jag varit sjuk har jag förresten kommit fram till att det bästa i världen måste vara mat! god mat, och det mesta som är gjort av socker förstås, men det är ju inget nytt. ska gå och äta någonting nu, är så fasligt sockersugen.

jag fattar inte varför du är så där i bland, förstår mig inte på dig. Inte alls. Först säger du en sak och bara ett litet tag efter så säger du något helt annat. Men det lär ju visa sig senare vad du verkligen menar.

....

Hej, jag är sjuk. Det enda jag lyckats få i mig är vatten, blåbärssoppa och ett äpple. Jag hatar att va sjuk. Det enda jag vill ha just nu är godis!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sega, söta, mumsiga godisar. men då kommer jag kräkas. jättemycket spya.


här är några bilder från bättre tider..
   

och forre, om du ser det här så är du ett äckligt cp!!! ta bort dom där satans bilderna innan jag spyr på dig.
vi ses i skolan.


2007/2008

Nyårsafton var ju en kul grej, om man bortser från förmycket alkohol och för god mat (så man åt för mycket och fick ont i magen) så var det jävligt skoj!! och om det är som dom säger att nyårsafton visar hur det kommande året kommer att vara så blir det fest för hela slanten! och jag klagar inte! fast jag inte mådde som en kung i morrse, men vem gjorde det? JÄVLIGT skoj, nu väntar jagbara på alla bilder! ha ett bra år mina små vänner! KYSSAR

RSS 2.0