ÿ òåáÿ ëþáëþ أنا أحبك σε αγαπώ

Whats up with my heart when it skips a beat?
Can't feel no pavement right under my feet

Up in my lonely room
When I'm dreaming of you
Oh what can I do
I still need you, but
I don't want you now

When I'm down and my hands are tied
I cannot reach a pen for me to draw the line
From this pain I just can't disguise
Its gonna hurt but I'll have to say goodbye


why make it strong to brake it once again

Gårdagen är inte värd att nämnas. Det var rätt så tråkigt med små små ljusglimtar.
Vill bara säga att jag önskar att jag kunde göra något. Vad som helst.

Sitter och tänker på framtiden. Mest på alla ställen jag vill se och på allt jag vill hinna göra! Sen tänker jag lite på skolan. Pappa tjatar om att jag borde göra mer läxor. Jag har aldrig sett saker på det sättet, att om man vill bli någonting så måste man anstränga sig. Jag har tänkt att jag inte kommer vilja bli något som kräver att jag ska måste kunna matten, fysiken och allt det där andra. Men han kanske har rätt? Tänk om jag sitter där om 20 år, helt tom i huvudet och olycklig och önskar att jag hade lyckats förstå den där fysikformeln.
Ibland blir jag såhär.. Det varar inte så länge som jag önskar att det skulle, för så kanske jag hade varit en duktigare och bättre person, motivationen bara förvinner.

Ska till farmor på ett tag. Sen måste jag göra tre bildläxor och egentligen träna på engelskan som jag glömde ta med mig hem.
HEJDå

blomman

Sitter och har lite feber. Det var längesen sist. Jag skev här alltså, men feber också! kommer inte ihåg senast jag var sjuk på riktigt. Kallsvettas och håller på att planera kvällen, ska iaf äta pizza på vikting och eventuellt följa med malin och forre då som ska träffa sina loverboys på deras klassfest. Kanske blir roligt, eller nåttt.

Igår såg jag film med malin jessica forre marcus erik och peter. Det var jätteroligt! har glömt bort hur mycket jag tycker om dom allihopa. Skrattade och allt det där. SKitmysigt. Sen fick jag skjurre av papi till Jens. Skakade och kände mig som en febrig isbit. MEN vad gör det:D? nu är jag iaf happyhappy happy och inget kan förstöra det! KYSSAR

har du skrivit massa konstiga namn till joruns msn-kompisar?

Jorun hade glömt att lägga ut nyckeln när hon for hemmifrån idag. Jag var tvungen att sitta och vänta tills pappa kom och öppnade dörren eftersom jag inte äger en egen husnyckel. Då jag äntligen kom in var jag så jävla förbannad. Till min stora gläjde så var den lilla stackaren inne på msn, förhoppningsvis skämde jag ut henne en hel del.. tillslut ringde hon och sa till mig, sedan skvallrade hon för pappa! Han sa att jag genast skulle logga ut och skrattade lite, sedan fick jag en munk. Happy ending för alla tycker jag.
Nu ska jag se Bridget jones och dricka lite mjölk, vi får se hur detta slutar.

små vita ljus, bara stjärnor mellan träden

image74


Jag sitter och lyssnar på jättegamla låtar och får jättegamla minnen.. Det är riktigt blandat och skithärligt !!!! Sen kollar jag på bilder Elinda har på sin datorn, bland annat fcs alla utvikare, ganska intressant detdär. Elinda storstädar, trots magen! som kan vara gravid eller bara väldigt uppsvälld. Sen ska vi göra någon sorts kycklingsallad, kommer nog smaka ganska bra tror jag. Party imorgon hääär och lördag blir det att fira zandra. senså är det den sjunde imorgon också! om jag skulle råka glömma så äre 2söta månader med min lilla jens!
OCH jag får inte glömma att jag firar tre veckor idag!!!! kan lika gärna bli 3 till för min del, jag känner inget behov överhuvudtaget, sånt där är ju väldigt överskattat och allt vad det heter.
sen ska vi kanske se nån gullig film, big daddy är förresten jäkligt bra.
och idol ikväll från skellefteå!!! KYSSAR



drömhus

Nu är jag hemma ett tag. Bor ju som sagt hos elinda i veckan! Det går riktigt fint, förutom att det stökats till en aning. Ikväll ska vi äta mackor och se idol=) det blir en fin kväll
Är ganska speedad av två stora koppar kaffe från waynes så det är riktigt svårt att skriva. Som att jag är full fast tvärtom. Tänkte överaska mamma med att komma och äta middag idag, elinda jobbar och det är lite drygt att sitta där själv. Det känns jättekonstigt, som att jag flyttat hemifrån påriktigt ungefär. Förresten stannade vi hemma igår och skrev min CV och ringde och sökte ett ordentligt jobb till mig. Det gick faktiskt ganska bra, jag vill inte säga något, men jag tror detdär kommer fixa sig. YEY. Senså pratade vi om våra framtida utlandsplaner på det där långa hålet idag, det blir att upptäcka europa efter gymnasiet. Riktigt spännande.
tänkte gå och kolla om jag ska ta med mig några andra kläder eller nått och kanske göra bildläxan
Livet är rätt så härligt. KYSSSSSS

JENS+JONNA=SANT

RSS 2.0