spanish sahara

dodens varme har drabbat london, svimmar da jag gar ut.. jaaaa klagar nu "for ingenting" kan man kanske tro men fyfan sa vidrigt varmt det ar alltsa, sitter har med acn pa och mar javligt gott men dom gangerna jag vart ute idag har varit valdigt jobbiga.. varldens basta byggjobbare graham kom nyss med en frozen youghurt till mig och livet kunde inte vara finare! Ikvall kommer min alskade marie, jag far lon idag, ledig imorogn, fest ikvall, nasta vecka ska jag till min ollis, pa lordag ar vicky tillbaks, snart far jag traffa varldens finaste jeremie och hans nya lagga!!! allt ar bra, mycket bra! + att mitt spetalskeutbrott i fejjan haller pa att forsvinna, jorun tipsade om lappstift for att dolja de och jag sager okaaaaaj till det, okaj okaj men ar fortfarande skeptisk.

fisk

sitter och lyssnar pa denna http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=MV_3Dpw-BRY#! dricker kaffe och tanker pa mina fiskar jag ska ata till lunch, jag ska ata fyra sma fiskar muuuuuuuuuuums kakade tva till middag och det var sa javla gott!!!! min lapp gor ondare an nagonsin och jag kan knappt prata, annu varre gar det att le, ser helt forstandshandikappad ut nar jag forsoker.. sa jag kanner att idag ser jag heller sur an cp ut.

tea time

valdigt avslappnande dag pa jobbet, har redan salt mer an target och har sitter jag med en kopp te! tva jobbiga grejer bara: 1 har fatt ett FETT munsar, med andra ord ser jag ut som skit med min herpesfejja hade just tank kopa ett morkrott lappstift ocksa.. ett jattefint supermorkrott men kan jag det nu eller.. nej det skulle ju inte se sa klokt ut och mitt har ar som svinto sa jag satte upp det i en knut sa jag ser ut som en pojke ocksa, en ful herpespojke.. 2 javla skit cp hora swedbank vill inte lasa upp mitt knoto sa jag kan kopa den forbannade bussresan. Meeen jag glommer nastan mina sorger nar jag sitter ar och smuttar pa mitt te och gar igenom SS12 so far med mel

monday


Nu ar det redan mandag efter varldens snabbaste helg, jeremie kom i torsdags och stannade till igar.. alldeles for kort tid men ar sa glad att han var har!! gick pa v&a brick lane libery och satt och myste i hyde park med jatte glana ekorrar!! helt seriost dom ar galna, fattar inte att det bara var jag som var radd, dom klattrade pa alla!!! ALLA!! dom klattrade alltsa upp pa folk men inte pa mig for jag schasade bort dom vill verkligen inte ha en ekorre klattrande pa mig..  jaa men en mycket fin helg med varldens basta. Ska boka biljett nu till lyon pa hans fodelsedag OCH forsoker boka bussen till stansted (sen copenhagen) men pa nagot javla vis har min swedbank internet kod blivit blockad, va fan har man den koden till egnetligen kan jag inte bara fa skriva in mina kortuppgifter som med allt annat?? maste logga in pa banken och byta SOM JAG REDAN GJORT men den verkar inte funka javla cp skit.. ska jag ga till stansted??? va??? vet inte ens vart det ar har bara vart pa heathrow. Ska i alla fall till min alskade olle och halsa pa nagra dagar, langtar sa mycket!! OCH Imorgon kommer jorun ocksa wooohooo!!! laser aftonbladet nu, i sommras var jag manga ganger upprord da jag noterade vissa temperaturskillnader i london och stockholm (london regn 19 stockholm sol 29) MEN skrattar bast som skrattar sist sager jag ha ha ha vad har vi har, london 23 and sunny (vantar 27 och stralande sol till sutet av veckan) stockholm cloudy 16. kul for er jag ska och sola nu hejda!!

dodens dag

Mar sa javla daligt skulle skrattat lite har i min misar om det inte tog sa ont. Helgen var varldens finaste med eftis fodelsedagskalas alldeles for mycket champagne och tarta, acne igar var inte helt ovantat sa javla bra kom pa i slutet att jag glomt ta bilder sa bra var det, vill ha allt ALLT ALLT ALLT!!! sen afterparty och efter det dackade jag i sangen som en liten puppy.. vaknade av att elen var av och jag kunde inte kaka grot, dricka kaffe, kolla pa svampbob eller gora nagot av vad jag brukar gora pa morgonen, pa den maste jag sitta brevid den fulaste lilla ungen i hela varlden som skrek oavbrutet i 25 minuter var hur nara som helst att jag smallde till den. Nu sitter jag har och smuttar pa mitt kalla kaffe, orkar inte gora nytt orkar inet rora mig ur flacken alls faktiskt, sa kanns det idag..


work work work

Sitter och lagger in en million nya grejer i systemet.. kanske inte later jobbigt alls men for min trotta hjarna ar det javligt jobbigt kan jag beratta. Ska ta tag i mitt liv, bestallde just handledsvikter som jag ska ha da jag gar till och fran jobbet for mina armar ar svaga som spagettisar valdigt bra pris, 9 pund for starka armar very good! Jeremie ar i paris med jobbet nu och jag ar sa avensjuk, vill ocksa vara dar med honom! men han kommer om en vecka woooohoooo!!! fast fan vad long distance suger sa javla jobbigt!!!! men ar man kar sa ar man. Ikvall ska jag pa nagon sorta dubbel date med vicky och hennes nya kille (emma whatsons, watson? hermiones ex.) och hans kompis, kan bli mycket trevligt. Imorgon ska vi pa min chefs kalas och pa sondag jobbar jag, sen ACNE SS12 pa fashion week hihi langtar ihjal mig!!! over lag mycket trevlig helg efter en produktiv vecka tres bien!! Saknar min lilla olle och varldens basta sara, men vi ses snart! PUSS OCH KRAM (den som inte kollat hemsidan far gora det nu www.cochinechine.com och helst bestalla en massa grejer!!)

HELLO



RSS 2.0