du hade tid

är trött och less på allt. vet att det har en del med vintern att göra och en del är nog för den speciella tiden på månaden . men jag kan säga trots det att jag är så jäkla less. Jag är trött på att alltid se samma personer varje dag, jag är trött på att alltid göra samma saker, jag är trött på att aldrig vara bra nog, inte ens då jag verkligen försöker.
sen är det ju inte så himla kul att jag inte kan dricka mjölk.. åt flingor med hallon och jordgubar i för ett tag sen, med mjölk då. och det gör redan så himla ont. och kaffe blir jag knäpp av. tur att jag tål grejer i alla fall.. Sen har jag börjat prata med dolly som att hon förstår vad jag säger, och det gör hon ju verkligen inte. förutom kisse frolle och åka bilen. håller på att bli tokig kanske. men det vore ju lite omväxlig och det kan ju va kul.

crazy

Min kväll har varit rätt så vild, jobbat till 9 nu sitter jag och skriver svenskauppsatsen, dricker te och ska snart se en westernfilm med pappa då han kommer hem.. vad är det här för cp kväll med bara dåliga filmer??? vil så gärna se fucking åmål men vidoen har gått sönder så den ligger i min hylla helt oanvändbar. Borde kanske känna mig lättad och avslappnad nu när jävulshatveckan är över, men det är så jävla svårt att stressa ner. Har gått omkring lite i köket och bara kännt mig rastlös, fast  ryggen och benen kännts som torterade spagettisar.
Imorgon ska vi i alla fall vara hos stina!! längtar ganska mycket för det brukar alltid bli kul då vi är där, finns inga undantag(ta i trä) tycker synd om forsellen som jobbar.. Sen till veckan kommer mina söta kusiner upp från småland=) det ska bli jättekul, speciellt eftersom dom förmodligen inte kommer komma upp till jul. och på tisdag ska vi öva inför showen på nordanåteatern!!! älskara tt jag har världens bästa projektarbete med världens bästa lärare! sen är det nog inget mer, behöver inte oroa mig för något specilellt i skolan förrän nationella i franska som jag tror och näsan vet kommer vara det värsta jag gjort under mina 12 år i skolan. längtar.... not. om jag inte dör då så kanske jag är odölig.

några grejer som jag ska lägga till min i "göra innan jag dör" lista:
Klara mattec
Klappa en knölval, sånna knottriga mest för att känna hur dom känns
krama björn gustavsson (...helst gå längre)

nu ska jag sätta mig i soffan och läsa veckorevyn. KRAM

ÄR SÅ JÄVLA LESSS

har suttit med det här jäkla natinellahäftet och läst och skrivit och läst och skrivit och läst hela jäkla dan. nu har jag börjat skela och stava som en ettåring och jag orkar verkligen inte mer. hade bestämt att talet skulle vara klart idag så jag skulle kuna träna imorognoch övermorgon men jag tror att jag kommer klolapsa innan det är färdigt. den här veckan kommer sakta men säkert att suga ut min själ och hacka den i tusen bitar.

om jag stavat fel någonstans så kan jag inte se det för pupillerna har fastnat vid näsan någonstans. borde kanske gå coh lägga mig. godnatt.

Måndag

sitter och äter straxwberrycheescake glass och ska nog gå och skriva lite på svenska talet nu. Har varit ganska duktig idag, gjort franska provet och skrvit en uppsats om kvinnorna i antiken! ibland har jag sånna dagar, då jag helt och hållet kan säga att jag är stolt över mig själv. Det är fortfarande lite jobbigt kvar, svenska uppsatsenoch svenska nationella uppsatsen och svenska talet... mycket svenska. Men då den här veckan är över kommer jag vara så jäkla nöjd.

Fick veta en hemsk grej idag, en sak som ändå inte kom som en överaskning och som först gjorde mig ledsen men sen arg. Vet inte vad jag ska säga för att kunna hjälpa till heller, för du skulle nog aldrig lyssna och ta till dig det som jag vet skulle vara bäst, men kanske är jobbigast. Tur att forre finns.
jaja nu ska jag försöka vara så där duktig som jag oftast bara är en gång per år.
nattiminskatti, ska krama min snuttefilt ikväll


en ganska fin teckning jag ritade till jessica i 8an, eller 9an kankse. var en talang redan då
puuusssss

öjmpofuy

det känns som att min hals ska sprängas!! nu får jag igen för att jag inte gjorde provet idag och blev sjuk på riktigt istället.. typsikt. det enda jag längtat till hela kvällen var att pappa skulle köpa lussebullar. men då fanns detinte på ica, och jag började nästan grina då han kom hem tomhänt. eller det gjorde jag faktiskt, pyttelite.
 
nu väntar jag på att mtv galan ska börja men tror inte att jag kommer hålla mig vaken så himla mycket längre till. Det har varit en fin dag i alla fall, skönt att sova och mysa och kramas. Jag och stina var på banken igår och jag fick veta att den här finanskrisen faktiskt är väldigt bra för mig, ju sämre det går för alla andra desto bättre går det för mig och mina besparingar!! och det är ju lite som i verkligeheten också, ju sämre det går för andra desto bättre känns det som att det går för en själv..haha det lät ju lite dumt men ibland är det så.. 

igår såg vi förretsen pans labyrint som inte alls var vad jag hade tänkt mig, mycket sorgligare och tragiskt. för på den där föreläsningen vi var på i luleå, där dom visade snuttar av  filmen så sa dom att man kan se den från två vinklar. antingen köper man att hon får sitt lyckliga slut, eller så handlar det om att hon bara fantiserar ihop det hela för att hon mår dåligt och har det väldigt jobbigt. det sabbade ganska mycket för jag ville verkligen tro att denslutade lyckligt och att det fanns nåttmagiskt över hela filmen, men det enda jag tänkte på var Neej men det där är ju bara i hennes skalle, åh stackarn. (Fast den får ändå 5 getingar) lite som att jag vill tro att man kommer till himlen, eller till något bra då man dör, fast jag kan inte tro något annat än att man bara försvinner.. nu börjar det, hör katy perry strula med en tjej
godnatt


22

Idag var vi i luleå med skolan, satt i en nästan tom buss som höll på att åka uta oss, fick en god kinamatslunch efter 20 timmars köande men det var värt det, undrar verkligen hur mycket godiset som dom bjöd på kostade!! det fanns överallt! sen hittade jag och tahani en film som verkade rätt så spännande/läskig/cool/bra hyrde den för ett tag sen! (pans labyrint) köpte en massa andra grejer sen också, och bara grejer jag behöver. very good. Har gjort en ekonomisk översikt igår och ska göra lite ärenden på banken imorgon!! känner mig som minst 28 hihi.
mamma igår förresten:
-hostade du jonna?
-nej...
-jaa du har ju som hostat ett tag nu..
-Men jag hostade inte!!
-haha jaha, var det valle kanske?
-nej men det var ju inte jag som hostade, det var jorun
-jaha, ojdå..

tyckte det var lite kul. nu ska jag läsa franska, vet inte om jag kan stå för det sen men ska försöka. godnatt

lite hallo

   
indian, batman, mördad och indian

tjuven dödade forre, ganska hemsk bild

blod


jobbigt

har inte orkat tvätta håret sen jag krullade det till dockhår i fredags... nu får jag betala för det. VÄRLDENS tjorv!!! kanske kommer flintis till skolan imorogn om det inte går att trassla ut. Vi hade förresten den bästa franskalektionen någonsin idag! det började med att jag såg en såndär datalåda som har massa bärbara i sig, fast dom kunde väl inte vara till oss tänkte jag, MEN det var dom och vi satt och spelade ordspel och såg filmer hela lektionen. det gjorde hela min dag lite bättre!
Har sån ångest för allt som måste göras, orkar inte kolla i min kalender som jag skriver upp alla läxor och prov i längre, det tar för ont. hatar jävla skit grejer som jag aldrig gör förrän i sista sekunden och alltid blir sämst. hataratt jag inte har någon motivation, föddes nog utan nått sånt för jag är den lataste i världen. sen är det ju inte bättre att jag sitter och tycker synd om mig själv för det här hela tiden. bajs. kan jag inte få vinna 786 milllioner så jag kan skita i det här och köpa massa grejer och ett hus och en ö kankse. det skulle va aningen bättre än kemilabben vi ska ha på onsdag och som jag redan får kräkreflexer av...åååååååååååååååååååååhh. just nu är det inte bäst i världen...

ska fortsätta med bokis i väntan på att jorun ska komma ut ur duschen så jag får hälla lite balsam på skallen. hej då

i dina ögon

min klocka har stannat
under dina ögonlock
fladdrar drömmarna förbi
inuti, är du fjäderlätt och vit

LARS måste vara den bästa i världen!! hans röst är som en stor bakelse, eller chokladkaka eller allt som är bäst i hela världen. speciellt på hösten, kent kanske också skulle funka? mår bara så bra av att lyssna på dom här låtarna, det passar med löven och mörkret och kylan. Tänkte säga en sak också. jag kanske inte skriver om det här så ofta, vet inte varför. men du är den bästa som finns i hela världen och jag har aldrig älskat någon så mycket som jag älskar dig. tycker inte om att tjata om sånt här för då känns det som att orden tappar sin mening, det blir liksom bara ord och inget annat. men det är så i alla fall, och det får stå här nu. min skatt! Sitter och tänker lite på livet. allt jag vill göra och allt som jag aldrig kommer att kunna göra om jag gör saker som jag vill göra.. det lät kanske lite krångligt men om man gör en sak så kan man ibland inte ha möjligheten att göra en annan, om jag till exempel blir psykolog så kommer jag förmodligen inte bli fastighetsmäklare, och om jag vill gifta mig med prinsen så kan jag ju inte göra det med johnny depp (gifta mig alltså) det gäller att välja. rätt. önskar att man fick flera liv så att man kunde göra precis allt man skulle vilja göra. fast det kanske man får, det vet jag ju inte.

här är min lista, skrev den i min dagbok för ett tag sen :
se en jättestor sköldpadda, alltså en megastor som är ungefär 200år och klappa den
lära mig surfa (på bali)
prata 3 språk flytande, minst (speciellt franska)
ta körkort...
klappa en vild zebra
träffa en kiwifågel
fara till tokyo, paris, london, new york-los angeles (alltså hela vägen igenom)
sydamerika, afrika, nya zeeland, australien osv
vara med i robinson, fast det skulle jag nog ändå kunna klara mig utan
simma med delfiner och vilda fiskar
äta en friterad gräshoppa, dom där som nästan ingen vågar äta
göra en tatuering
hjälpa barnen i afrika

jag vet att ganska mycket handlade om djur, men det var för att jag satt och såg ett naturprogram just då jag skrev den! kommer nog komma till lite fler grejer, den ser lite tunn ut! fast jag har ju tid på mig att fylla på den förhoppningsvis.
nu ska jag dricka mitt te och läsa världens bästa bok pussenuss


söndag

sista dagen på lovet som inte ens har varit än, så känns det i alla fall.
har varit en ganska konstig vecka, konstigare och konstigare för varje dag. Har spenderat ganska mycket av tiden med en gullis i ursviken, sen har jag mest varit hemma. det har varit lugnt i alla fall, har förhopningsvis vilat upp mig så jag gör supermega bra ifrån mig den här skolveckan och alla millioner andra tills jag slipper att må dåligt varje söndagkväll och känna mig oduglig och lat. kanske skulle va något att verkligen satsa, men det skulle nog aldrig gå hem för mig tror jag.
konstighetstopplista:
1, konstigast var i alla fall i fredags. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH mår så dåligt att jag skulle kunna slå sönder något!!! vill inte ens prata om det nu för det känns skit. men det jag vill säga är att man kanske inte alltid ska vara trevlig, det kan missuppfattas en hel del.
2, att man kan bli så besviken på personer som ska stå en nära. vissa tänker verkligen bara på sig själva och det gör mig så jävla ledsen.
3, M-EÄF. en förkortning som jag inte vill skriva ut.
ett knäppt lov helt enkelt!
ska göra fruktsallad nu och sätta mig och se andra avenyn. imorgon blir min sista dag förretsen, en stor överdos av franska på eftermiddagen kommer jag aldrig fixa...
nattinattlillaskatti

RSS 2.0