bajs

ibland gar saker sa snabbt att man inte hanger med, blev erbjuden ett annat jobb med battre lon och narmare hem.. kanns hur bra som helst for jag forvantade mig verkligen inte att dom skulle hora av sig, men kanns skit for att jag verkligen gillade det andra jobbet! ibland ar jag sa javla gnallig, ser det da jag laser det har!!! fan vilken barnunge. Ska ringa idag och forklara laget, sen ar det avklarat! Sa ja. Poff sa ar det borta, ett litet samtal bort.. SNYGGASTE KLDERNA JAG SETT FORRESTEN http://www.vanessabruno.com/en/

igar hade vi det mysigt i laggan och drack vin jag och mina fina flatmates, dom ar sa goa allihopa och muntrade upp mig efter allt tjaffs med brendan. Ikvall ska jag traffa neri och dricka sa manga amarettosours att jag inte vet vilken dag det ar OCH sluta va en bortskamd lipsill!! nuuu jag ska kopa en till timme pa hallalinternetcafeet endast for att jag inte vill ga hem, fylla pa min mobil och ringa. Sa kanns det ibland.






plugg

har en liten lista här på ca 30 designers ska jag lära mig om tills onsdag och dessutom flex hex pax lax och allt med det heter (acnes olika jeansmodeller) nu kan det låta lite som att jag klagar, absolut inte! Är bland dom gladaste i världen och kan inte fatta att jag fått världens bästa jobb!!!! på matfronten svider det dock då jag är så satans pank att jag nu idag endast käkat ägg. ägg ägg ägg ägg och nu till middag blir det lite mer ägg.. kokade i morse, till lunch blev det omelett.. vet inte hur jag ska kunna utveckla det ytteligare, kanske bara shotar dom direkt ur skalet? bråkade just med brendan som ska sova hos chris ikväll, låssas inte bry mig nu men vet att jag kommer va hur skraj som helst vid läggdags då mössen är i farten.. och russels svar på klagomålet hjälper ju också "Jonna du bor i London, det är bara att vänja sig"
3 favvisar vi just fick in, vet vart alla slantar kommer gå!!!

så här fint var det i hyde park idag



heeeeej


bra grejer: 1, HAR FÅTT JOBB!!!!!!!!!! världens mysigaste butik i världens bästa hampstead med världens bästa kunder och världens bästa arbetstider!! är så glad sågladsåglad!! 2, bor inte i universums äckligaste källarlägga utan fönster och med mögel längre!!! behöver inte va rädd att jag ska kvävas i sömnen eller f¨å cancer utan har fönster, egen dusch och toa och inget mögel alls! men en läskig grej som hände för någon natt sen då soptunnan blivit full och brendan hade knutit påsen och ställt den vid dörren som också är vid sängen och exakt vid min sida var att jag tyckte jag hörde möss vara och gnaga på den.. 3, ska göra en lång historia kort och bara säga att jag får gratis klippningar, färgningar, behandlingar på tony and guy!! woooohhhooooooo 4, att sara ska komma och hälsa på!!!!!!!!!!!
dåliga grejer: 1, tror inte jag tål någnting får ont i magen av ALLT speciellt ägg som är bland dom få grejer vi har råd att köpa just nu, mjölk med det är ingen nyhet lite dumt bara att jag ibland dricker det fast jag vet vad som kommer att hända, frukt, hummus, bröd, kikärtor, gröt, alltså allt jag käkat idag gör att jag mår skit. 2, är så äckligt pank att jag inte förstått vad pank har varit förut!! 3, att jag inte vet hur man ska bete sig då man inte har pengar, springer runt och köper kaffe  på starbucks fast vi har äckligt pulverkaffe i köket och går ut och käkar för 86 pund för att alla hjärtans dag bara är en dag om året!! 4, försöker ladda upp bilder men min data laggar sönder som vanigt, har bara två veckor kvar tills jag kan se the kings speach som jag började ladda ner för en vecka sedan, är så taggad!!!!

RSS 2.0