JAG TRIVDES BÄTTRE I DINA ÖGON!!!!!!!!!!!!

ja det är trist att vara den som sitter kvar här ännu.

Sitter på skolan alldeles ensam.. pappa skjutsade mig väldigt tidigt.. ingen har kommit än! var till och med tvungen att tända lyset då jag kom. Sitter och lyssar på lars, ska snart gå över till gigi elller nått så jag vaknar till lite! Känns som att det kommer bli en jobbig dag, är jättetrött och sockarna halkar alltid ner i dom här skorna.. och det är ju jobbigt. Sen har vi ju gympa nu också och det är faktiskt väldigt jobbigt. sen fysse och matte, och det säger ju sig sjävl.

you got youre passion, you got youre pride
but dont you know that only fools a satisfied

alex

Igår blev jag kär! har aldrig sett honom påriktigt förr, om man nu kan säga att det är på riktigt om man skiljs åt av en tv ruta, men där stod han!! med mer tänder än vad jag hade väntat mig, men också jävligt mycket fräschare!!!!!!! herregud vilken kille alltså!! blev alldeles knäsvag fast jag satt i ner i fotöljen.
Åt nyss en massa lax, på en macka! det är så gott att man kan äta det hur som helst, utan macka, med macka... jag tror till och med att det skulle vara gott att dricka!!! hehe.. Är på skitkonstigt humör, det kankse märks? jag bli som sagt alltid så här av kaffe, jag tål förmodligen inte koffein.
idag är det dans
imorgon är det film och vp, kankse hp?
på lördag är det party
och på söndag är det dansie

det var allt för tillfället! puss

hemma igen!

Jag känner mig som en avslagen cola... kan inte förklara varför men det läter rätt så jag säger så.  Det är lika bra att släppa det där, för som jag och sara kom fram till igår! egentligen, innerst inne, så bryr jag mig inte! jag bryr mig för att ha någonting att bry mig om.. för jag funkar så! jag har alltid brytt mig om någon och alltid haft någon där. Kanske skulle va bra om jag inte hade det? jag vet inte. tiden får gå och så ser vi hur allt det här slutar!
Jag har två i-lands problem också..
1 Vi ska beställa från asos och jag har inga pengar och inget kort som funkar att betala med! fast det är väl inget problem kanske, eftersom jag inte har några pengar att betala med...
2 Antingen ser jag bonde söker fru eller room service då dom gör om i alex(<3<3<3<3) rum??????????? det är som en fullspäckad lördagkväll med alla bra program på samma tid, känner hatet mot livet.
får se hur jag löser detta!
 
__
DU SA JAG VET VAD DU VILL
JAG SA JAG VET VAD DU TRO
JAG TROR, BARA VÄNTA LITE TILL
SÅ FÅR DU SE VAD JAG TROR
DU VET VART JAG BOR

hos sara

har nyss slingat mitt hår, är inte helt hundra på att det blev speciellt bra men det får duga! eve ligger och läser en tidning och sara är uppe och duschar! hon har kommit in i sin heroes fas. det är riktigt jobbigt, snart kommer hon komma tillbaka och kräva datorn igen... vi ska beställa från asos också, sjuk snygga grejer!
jag bor  här i veckan förretsten
kommer inte ut nått vettigt nu känner jag

RING???? va med mig?????? hallå?
sädär känns det^

nu ska vi dricka te, jag återkommer då jag har mer tid!

I would never wish bad things but I don't wish you well

även om du aldrig gjort mig nått dumt så hatar jag dig så jävla mycket!!!! vad får dig att tro att du kan hålla på sådär?? fyfan vad du sjunkit i mina ögon

Är sjuk och snorar överallt, fattar inte varför jag vill fara till skolan i dethär skicket!! förut var det alltid så att jag tog varje chans jag fick att stanna hemma! bli ompyssald av mamma och få godis.. Men det är väl kanske inte samma sak längre! även om jag inte får så mycket gjort så kommer man ändå efter. Jag kanske har blivit lite ordentligare? hihi yees..

LöRdAg

Igår var en ganska bra dag! först var vi hos forre och dansade tills benen gick av, sen for vi till virre! har inte så himla mycket att säga egentligen, bara att f drog hem storvinsten! hehe..
har suttit och mått dåligt hela dagen, mamma jobbar så jag har inte fått i mig någon mat heller, förrän nyss då pappa köpte pizza... nu sitter jag här och känner lyckan! hoppas alla andra känner det också, ha en trevlig kväll!
KYSS

nej

Sitter och funderar på en massa saker.. bryr jag mig om någonting egentligen? och om jag gör det, är det nått som inte går över på 10 minuter eller en vecka eller så? jag vet inte. Det är helt sjukt mycket som jag inte vet. Jag hatar att säga vad jag vill eller tycker om endel saker för ibland så ändrar jag åsikt direkt, jag kan aldrig bestämma mig helt och hållet. Det är därför jag gör som jag gör, det är därför jag tror att jag kan äta kakan och ha den kvar eller vad man nu säger. för jag vet inte enns vad kakan är? om man inte vet vad man vill ha hur ska man då få det? jag förstör ju allt hela jävla tiden. Det är ingen bra dag för mig. Jag vågar inte ringa dig heller.. tänk om vi inte har något att prata om längre? Nej. så får det inte bli.
ska på yoga nu, och hälsa på forre ett tag på frasses. puss

heeeehehehe

Det känns som att helgen är över före den enns hann börja! I fredags myste vi hos eve och såg midsommar, det blev nästan ingen sömn heller på gund av v.o... Lördagen började i alla fall jättebra och slutade på samma sätt! riktigt skönt. Jag jobbade på julgalan, serverade och plockade undan då allt var klart! det blev en lång kväll för mig och linn, 14 timmar ungefär! Men det var det värt. Kommer troligen jobba hela helgen i umeå då dom är där!
Vet inte riktigt vad jag ska säga, det känns lite som att allt flyter på utan att jag hänger med. Det är mycket just nu, hinner knappt tänka! Det ger inget att jag enns försöker för jag kommer inte fram till något ändå. Sen ska det vara mörkt och äckligt väder också. tack :):):):):)

faller-----------faller..................FALLER

sara klara far ikväll, det kommer kännas lite tomt.
Har fått en ny äckligt snygg mobil som är skitbra och jätte inne!! hehe tjänade dessutom 1300 på det!! det är en lycklig dag för mig alltså! good2know, för ikväll är det ju en stor kväll, roberto cavalli kollektionen släpps och jag ska ha en klänning! en nyårsklänning som kommer vara snyggast av alla. YES
msn är paj. har fått små panikattaker under eftermiddagen för mobilen krånglade och jag kunde inte få tag på någon.. tänk att man ska känna sig så himla handikappad för en sån grej.. har nyss varit och dansat och är helt slut, ska pressa med c vitamin så jag inte blir sjuk till på lördag! då är jag död. dead.
jag vet att det var något mer jag ville ha sagt men jag får inte fram det! fast det var nog inget livsviktigt så jag låter det vara. jag dödar den som köper den svartvita klänningen i storlek 34 förresten.
KYSS


förlåt. jag är dum.

good morning

är lite småkrasslig, ska snart ta bussen bara jag får bukt på mig hår! ser ut som ett riktigt litet troll i nuläget! haha, men är på rätt så bra humör ändå! solen skiner och det ser fint ut ute! kan faktiskt inte klaga. bara kanske för att jag inte har lars winnerbäck - faller. det skulle va fint att lyssna på nu och inte nån couver på youtube.
ska plocka undan lite av min frulle nu, hitta elins örhängen och hämta borsten. KYSS

.-.

Är riktigt deprimerad. Mest troligt handlar det om vädret! världens mörkaste tristaste slaskigaste och halkigaste dag. hur ska man kunna överleva 5 månader till av sånt här? jag blir självmordsbenägen bara av tanken. Just en sån här dag skulle alex liva upp så himla mycket! en endaste lite solstråle i det här äckliga kompakta mörkret.. Har samma känsla i magen som igår förresten, det har kommit ikapp mig helt och hållet! vet inte vad jag ska göra åt det egentligen, får bara fundera på vad jag vill och vad jag ska göra för att få det just så.

ring..

4 och 14

Det känns nästan aldrig såhär för mig längre. Ibland känns det inte alls faktiskt, och ibland desto mer.  Blir bara så himla arg på mig själv för att jag håller på såhär, jag har ingen jävla känsla för vad som är rätt och vad som är fel. och även om jag kan ana det ibland så ignorerar jag det. Jag bryr mig inte om att folk kan bli ledsna, jag kan vara riktigt riktigt taskig ibland! och bara skratta åt det sen. Jag har gjort så himla mycket fel att det inte enns går att tänka på det, tänker aldrig efter före jag gör eller säger något. Då jag vill få det att låta positiv brukar jag säga att jag är spontan, men det är egentligen inget bra alls!? inte som det känns nu i alla fall. Haha känner mig som världens största idiot som bara håller på med saker som jag inte förstår mig på. Hur fan kan jag vara så dum ibland? så taskig och tanklös.

Det gör ont. för jag saknar dig så mycket. Vet inte på vilket sätt, bara att jag saknar att höra din röst och höra då du skrattar, och att jag alltid får ont i ansiktet för att jag ler så mycket då vi pratar. Då jag tänker på dig så känns det jätte mycket, då jag inte tänker på dig så känns det lite i alla fall. Vet inte vad du tänker just nu. Vet inte hur du känner eller vad du vill. Mest troligt är du lite sur på mig, eller kanske bara irriterad? Kan nog var bra om jag håller mig borta ett tag.
 
Och vad fan gör jag med det här då? det kommer aldrig gå framåt och det vet jag mycket väl, och halva sverige dessutom. ändå går det inte att släppa. jävla satan. Jag kommer aldrig vara lika bra. men det vet du nog redan. har inte gråtit på väldigt länge, men då jag tänker på det här så svider det verkligen bakom ögonen. 

CRY ME A RIVER

..............................


SUPUPUPUPPPPPPPPRICE

Sitter och dricker te, jäkligt gott. det smakar som att man redan hett ner honung i det men det har jag inte enns gjort denna gång! hi hi Igår var jag eve och sara i umeå, fyndade så sinnessjukt mycket snygga grejer! nöjdast blev jag över en bh som är så äckligt snygg, jag måste spegla mig hela tiden!!!!!!!! nästan. sen drog vi till arvid, det kanman väl bäst beskriva som en ren katastrof. det hände rätt så mycket. bäst hade det kanske varit om jag stannat hemma. men sånt vet man ju aldrig i förväg!
Sitter och tänker på rätt så mycket just nu
på hur många stenar man kan kasta i ett glashus innan det kraschar?
på att mitt hår borde vara lite lite fluffigare, som jag hade förr
på om vi ska fara bort ikväll eller inte
på att jag kanske är rätt så pinsam ändå?
på att jag är skithungrig
på att jag inte hittar min tandborste
på att det inte finns en enda människa som funkar normalt, alla är störda på ett eller annat sätt!
på att jag saknar alex schulman
på att du är jättefräsch
på att du är bäst och att det är så sjukt dethär egentligen. det borde vara helt tvärtom
på att mamma borde komma hem snart
och lite sånt.

ska kanske laga till något ätbart nu! eller baka? i dont know kyss

RSS 2.0