Ray LaMontagne - Trouble

saknar dig.


Alizee - J'en ai marre

BÄST


bajs




har inte gjort något än.. som vanligt. googlade på lite frillor och hittade kates nya coola innefrillis som jag kanske testar! måste det vara torsdag imorgon??? hatar jäveltorsdagar!!! skulle kunna göra mycket för att radera den dan föralltid. men om jag ska vara ärlig så är jag mest orolig för provet. ska läsa så ögonen blöder, snart. **GRÅTER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!****
sen är jag jävligt irriterad på en sak!! min mage har fått frispel, kan inte ätaeller dricka något längre! mjölk har ju som alltid varit jobbigt för magis, men det har ändå gått bra till gröt och sånt där. kaffe är ju inte heller så bra men det gick ju hela sommaren? neej nu får jag aldrig dricka det heller. sen har vi ju mandariner som jag kanske överdoserar lite men dom är ju proppade med vitaminer så det borde ju inte göra nått men neeeeeeeej jag måste alltid knäppa upp knappen på byxorna varje eftermiddag för att den har svullnat upp!! kan jag inte få ha en tålig och bra mage?? åååhhhh
hatar naturkunskap. och mycket annat också..
ska väl läsa lite nu då, eller se roomservis som kanske är det som ligger närmast sanningen...
bajskiss hejdå

onsdag

jag har varit duktig idag! först var jag på ett ganska hemligt ärende som gick bra fastjag hade gruvat mig rätt så mycket.. sen så gick vi på teater ( som var jobbig och dålig. och det jobbigaste var attjag  fick så dåligt samvete att jag tyckte att den var sämst för dom var ju egentligen ganksa duktiga och hade ansträngt sig och allt) sen så var jag med på kemilabben fast jag egentligen inte ville.. och nu har jag pluggat och städat och ringt och bett att få jobba julhelgen:) kommer ändå var dödspank då så jag behöver lite extra. Sen har jag ett jobbigt val.. antingen så jobbar jag nästa helg, alltså helgen före halloween eller så följer jag till stockholm? men det är ju inte ens säkert att det blir av, och jag behöevr pengarna om vi ska fara senare i november mot december.. ååååh. måste bestämma mig imorgon och jag sitter oich funderar sådet knakar!! 
egentligen skulle jag plugga naturkunskap nu men jag vet ju som inte om jag får göra om provet och jag orkar ju inte plugga i onödan.. livet är fullt at jättesvåra val, speciellt om man inte orkar anstränga sig i onödan.
balzac på fredag i alla fall.. och sim med rebban imorgon, det känns ändå bra!


 
KLIPP ^ blev kär direkt!!!

plopp

kom nyss hem efter en simtur på eddis, det är  så himla skönt att vara där!! blir helt mör efteråt, känner mig som en palt som bara vill gå och se satc. men skivorna är lite repiga eller nått, dom hackar som tusan så jag är inte så himla sugen som jag brukar vara.. ska kanske läsa en bok istället..
Det är så äckligt mycket somjag borde göra nu mne somjag inte klarar  av!! blir så less på mig själv att jag inte tar tag i det och bara låter det vara. bajs skit.
måste nog sova nu om jag ska orka upp på jäveldesignen..

Jag önskar det inte behövde vara så här. Jag försöker och försöker och fösöker men det hjälper ju aldrig, och det handlar inte bara om mig..




puss muffins

viva la vida

en ganska jobbig helg, men jag fick lite vila till slut.
I fredags så var vi först hos olivia och drack lite vin och såg idol. Sen gick vi till emil och träffade lite folk där! ganska trevligt ändå. For hem rätt så tidigt och slocknade direkt!! klockan 6 kändes det ändå lugnt och jag cyklade till jobbet. men vid 8 eller när det nu var, då vi skulle hjälpa 411 att gå upp ur sängen så kände jag bara att hela världen snurrade och blev prickig sen svart och jag ramlade in i sängkanten, fattade inte vad som hade hänt riktigt men jag lågpå golvet ett tag och blundade! samma sak hände hos 412. Det var lite läskigt men roligt på samma gång haha.. eller jag antar ju att det såg kul ut..

Slutade 12 och såg satc och sovde lite. sen började jag om 4-21. en ganska tung dag. Tog 21.40 bussen till ursviken och höll på att somna varenda sekund, var så trött att jag höll på att kräkas ett tag! kände mig taskig..och tråkig men jag kunde inte hålla mig vaken, vi sov i alla fall till klockan 16!!! rekord  för mig 14 timmar ungefär? sen bjöd pappa på calzone på viking och nu har pretty woman börjat och jag måste skriva samhällsuppsatsen och tvätta håret.
nattinatttttinaaaaaaattttt

orkar inte bry mig längre.

höst

kom nyss hem från en promme med dolly! ganska härligt, speciellt när man kom till bron i stan och solen gick ner och hela himlen var rosa!:) hihi. käkade lunchbuffe på tatung idag med stina, välrdens godaste!! ville kräkas efteråt för att ajg var så jäkla mätt. Sen målade jag och eve det där italienska huset som vi ska göra på historian, känns som att vi går i 5an igen! kladdade ner min jacka med färg..
nu tänkte jag på en grej också. moppar måste vara det äckligaste i värden!! dom luktar skit!!!! 120 stcyken körde förbi mig och dolly och jag skulle hellre hoppa i en pöl med bajs än att åka på nån utav dom där! blä
sovis imorgon!!puss

tuffa tider

haha jag fastnade här.. sitter och kollar på jättegamla bilder och lyssnar på per gessle. Jag var så jäkla kär i honom förr, ingen kan förstå det!!! då dom spelade i skellefteå höll jag på att svimma! var alldeles tokig!
sitter i alla fall och tänker på hur annorlunda allt var förr, och på hur avlägset allt känns! som att det aldrig hänt nästan. Endel personer träffar jag nästan aldrig längre, som  malin till exempel.. saknar att vara liten och göra vad jag vill utan att det gör någonting!! jag passar inte att va stor.. är för barnslig för det och jag tror inte att det kommer försvinna heller.. så jag kommer förmodligen vara en stor bäbis hela livet. det känns ju bra.

Känns så jobbigt att det håller på att bli vinter nu.. allt blir bara så mycket jobbigare då. tråkigate och tristare och mörkare och hemskare. Man har så mcyket tid att tänka på saker som man inte haft tid att tänka på annars.
Jag saknar att ha en bästa kompis. jag har ingen, som är bäst alltså. har tänkt på det mcyket men aldrig skirivt nerdet eller sagt det högt. förrut hade jag två,  en har blivit vuxen nu! villa och volvo och katt och hela köret, så känns det i alla fall. jag saknar att att prata med någon, som jag nästan alltid kunde förr.  
Det är klart att jag har massa som är bäst i världen och somjag kan prata med om nästan allt menjag har ingen som är bättre än alla andra.. det kanske man inte behöver men jag saknar att ha en sån i alla fall. Har haft två personer somjag kunnat säga vad jag vill till, allt som kom upp i mitt huvud. en kille och en tjej var det. Vet inte riktigt vad som hände men jag pratar nästan aldrig med någon utav dom längre, bara jätteytligt.  tiderna förändra sig ju i och för sig, och det finns inte alltid något man kan göra. blir bara ledsen av att tänka på det.



här är en fin blid som alltid gör mig glad.

if it makes you happy, it can't be that bad

jag hatar att det regnar!! just när jag vill gå ut, första söndagen på tusen år som jag vill gå en lång promenad och så ska regnet finnas där och förstöra allt... borde inte snön komma snart förretsen? det känns så i alla fall..
jag hatar att jag inte vet vad jag ska göra. är rastlös hela tiden. måste alltid ha något för mig annars blir jag stressad.. kanske inte så himla konstigt just nu men det är jäkligt jobbigt!!!!!!!!!!!!!!!
vet inte riktigt om jag har något mer vettigt att säga..

livet känns nästan exakt som för ett år sen, förutom att det är helt annorlunda eller tvärtom kanske.. inte så lätt att förstå det där men det är så det känns i alla fall.
ska se satc och dricka te. sjunde koppen för idag...

STEP BROTHERS

var på bio och fikade igår med denne och rebecka=) det var jättemysigt! och vi såg världens roligaste film också, höll på att kissa på mig 28tusen gånger och det rann tårar ibland!! ska se den med elinda osv ikväll så får vi skratta ihjäl oss allihopa! Sen i alla fall så for jag till sara där det var en hel del folk, rätt så roligt! hade först tänkt gå på olles men jag och eve ångrade oss i ingången och gick tillbaka till sari, och sen gick jag hem och var livrädd förvåldtäktsmän och ringde smsade hela min lista nästan, ångrar mig så jäkla mycket idag, hatar att ha ångest!!!vet inte vad jag sysslar med egentligen.. gör så mycket saker utan att tänka! raderade två telefonnummer från mobilen imorrse. det behövdes kanske, borde nog fatta när man inte är önskad. brukar inte ha så svårt med att fatta vinkar men igår så gick det inte riktitgt in i huvet.. bajs.
 jaja ska gå en promme nu, puss och allt det där!

hurricane

sitter här och snorar.. har suttit och sett satc hela eftermiddagen/kvällen på min nya snyggingdator som heter laban!!(den är så himla fin) hela dagen har i alla fall varit jobbig, snorat och febrat och varit ledsen hela tiden. Kändes skönt att komma hem och bara vila och dricka te och käka chokke..
det blir en lugn helg och förhoppningsvis en lungn tid framöver!!

Nu är det lika långt till stjärnorna som stjärnorna till dig.

RSS 2.0