grapefrukt

Hade en så fin religionslektion idag. Man skulle säga några bra egnskaper man hade, några dåliga och vad man tyckte man kunde göra åt det, vem som betydde mest i ens liv och lite till. Det var så himla intressant att se vad folk svarade, saker man kanske stört sig pålite grann under dom snart tre åren man gått tillsammans som man nu fick höra att de själva tänkte på, mådde dåligt över och ville göra någonting åt. Jätteintressant var det!

Såg en sån hemsk dokumentär igår förretsen, om en gubbe som hette tobias och som överlevde förintelsen. Det var så jävla hemskt att se hur sjuka männikor kan vara och behandla varandra. Sen att det går omkring sönderpiercade fula äckelemofjortisar och protesterar mot vårt farliga och mångkulturella samhälle är så jävla pinsamt och äckligt och förskräckligt till och med.. ursch. blir så sur bara jag tänker på det.

En annan förskräcklig grej är naturkunskap som hjärntvättat min hjärna hela dagen, orkar inte tänka på blodomloppet och matspjälkningen och allt vad det heter längre. det tar stopp, ska gå och läsa en bok om varulvar och vampyrer nu.. hoppas min fina lilla edward kommer tillbaka snart!

Men på fredag blir det bäst ändå
Grattis maggan! Nu är det bara ett år tills det egentligen ger någonting.
godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0